- 7 Aralık 2018
- 7.332
- 18.898
- 248
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık kim denk gelırse kör topal ayırt etmicim.İki sene sonra evleneceksiniz demek... Bundan şeyin haberi var mı, damadın?Bende aday olduğu halde böyle süre belirleyemiyorum, helal olsun.
Evet haklısınız tinderda ki erkeklerin çoğunun amacı kısa süreli ilişki. Ama nadir de olsa aşkı bulmak için her yolu deneyip tindera üye olanlar da var.adınıza sevindim ama istisnalar kaideyi bozmaz.mağdur olan onbinlerce kadın da var
Üzgünüm ama tinder ise ben pek ihtimal vermiyorum.Benim de hep çapkındı. Bir süre sonra ortadan kayboluyordu ya da zamanla ilgi azalıyordu. Ama şuan buldum umarım bozulmaz böyle devam eder. Tek sorunum çok yoğun çalışıyor olması.
Aynen:)Bana birisi ilk gorusmemizde, ben yuzugumu alacagim buradan gidince,sence de uygun mu demisti:))
Benim ailem de serbest degildi ama ilk gunden de yuzuk taktirmaz yani:))
Evet oymuş.Hani masaörtüsünün altinda foşalmis falan, o konu sahibi miydi? Kimdi o yahu? Arabistanli doktorda kalmisim ben
Gercekten pilot doktorlar mi acabaEvet oymuş.
Ondan sonra pilot en sonda bu doktoru bulmuş. Çatla da patla dedi herkese..Tinderdan buluyor hepsin
Bence değiller.Gercekten pilot doktorlar mi acaba
Daha çok yurt dışında günlük ilişkiler için kullanışıyor ama malum bizim türklerde de öyle. Ben kısa süreli ilişki düşünenler kadar iyi insanlarla da tanıştım. Hatta sevgili değil arkadaş olduklarım da oldu 4-5 kişi.Şuan hayatım da olan kişiyle tanışalı epey oldu yaz başı gibiydi. Tanıdıkça düzgün biri olduğunu gördüm. O yüzden sevgili oldum açıkçası.Ama tabi tinder da doğru kişiyi bulmak %20 gibi bir oran.Üzgünüm ama tinder ise ben pek ihtimal vermiyorum.
Dikkatli olun.. Burada ne konular okudum.
Hep fos çıktı.. O site bizim ülkede günlük ilişki sitesiymiş..her ailesi ile tanıştıran da iyi niyetli olmuyor bilginiz olsun.
Sizin birşey yapmanıza hiç gerek yok hatta koca aramanıza bile gerek yok kaderinde kismetinde kim varsa o çıkar karşına istesende yok diyemezsin nasıl oldu deyip sasarsin sadece bekle varsa Alnında yazı seni gelir bulurKızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Bende boşandım .Sabırım artık ylnızlıga alıştım.Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Benim de eşimin kuzeni var.Az kaldı buradaki birini en son halamın bekâr oğluna ayarlicam yetergünah benden gitti.
kargocuda yaklasmiyor kiEve gelen kargoculara yürünebilir.![]()
Artık zili çalıp gidiyorlarkargocuda yaklasmiyor kibizimkiler kapiya atip kaciyor nasil yurusun kiz ona
Kim buluyor bu koca adaylarını.Evet oymuş.
Ondan sonra pilot en sonda bu doktoru bulmuş. Çatla da patla dedi herkese..Tinderdan buluyor hepsini![]()
Bu konuda bir üye..Kim buluyor bu koca adaylarını.