- 3 Eylül 2018
- 9.147
- 48.657
- 548
Adamların yüzünde maske var tam görmeden yürümek... Sakata gelmesinAma güzel fikir eve en sık kargocu geliyo bu dönem. İnşallah bu anlamızın dişine göde vardır onların orda.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adamların yüzünde maske var tam görmeden yürümek... Sakata gelmesinAma güzel fikir eve en sık kargocu geliyo bu dönem. İnşallah bu anlamızın dişine göde vardır onların orda.![]()
Kesinlikle cok hassas bi noktaya degındın. Kapıya gelen meslek grupları cok daraldı. Günümüz teknoloji cagıyla meslekler yok oldu ve evden koca bulunamaz oldu. Buradan aile ve sosyal politikalar balanlıgna seslenıyorum buna bır care bulsunlar. Efendıme soyleyım dogalgaz ölçümcüsü falan gıbı mesleklere yönelinsin kızlarımız darlıga düşmüi buna artık dur deyın. Aha da banlandım herkeşe elvedaHayır yani eskiden olsa sütçüsü tüpçüsü gibi farklı meslek gruplarıyla çeşitlendirecem ama yook.♀
Kendini şartlama, illa evleneceğim diye. Bu dünyaya evlenmek için gelmedik. Tek gayen evlilik olmasın. Bu kadar takıntı haline getirirsen, psikolojin bozulabilir. Zaten bir evlilik atlatmışsın. Doğru kişi doğru zamanda çıkacaktır karşına. Herkes mutlu bir evlilik yapmak ister. Ama senin bu düşünceye bu denli saplanıp kalmış olman, sana daha çabuk hata yaptırır. Bu hayatta herkes evlenmek zorunda değil, kendi kendine yetip de mutlu olabilirsin. Bol şanslar.Yanı her türlü öneriye açığım
Tabi bulursun bir magza vardi hatta adi aklima gelmiyor da arkadslar bilir simdi 3 tanesi 5 liradan filan koca satılıyorduKızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Valla ben kullandim hic evlilik isteyen gelmedi basima gelemyen kalmadi kiz sorma özele gel anlatyimOnu da düşündüm ama tinderda tek gecelik ilişki iÇin kullanılır dediler, evlilik isteyen var mıdır orda
İnternette takıl ama erkeklerin de olduğu yerde chat felan yap iyi biri gelirse bakarsın durumaKızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Bu nasıl mikrofon
Adım kadar eminim konu gercek degil. Yada sen gercek degilsinBi tane doktor buldum işte tinderdan tanıştık kiz simdilik iyiyiz öyle seyler istemiyor ama Bakalm sevgili olduk
Pardon neden ?Adım kadar eminim konu gercek degil. Yada sen gercek degilsin
Sitenin adi 'neEvlilik duası bilmemvar mı yok mu
Ben internet bi sosyal platformdan buldum evlendimöyle bildiğin ins Face vs değil bildiğin site
2 yıl sevgili kaldık 3. Yıl resmi işler
Bir arkadaşımın ablası eve gelen tesisatçyla evlendi onu tavlamışşuan 2 çocuğu var çok mutlu.
Yani demem o ki kısmet meselesi bu işler
Şimdi bizim siteyi hatırlamıyorum 3 yıl öncesi tlfna indirmiştim ben . Ama yani ne bileyim siz böyle sanki acele ediyormuşsunuz gibi ben öyle takılmak için girmiştim olmadı siler engellerim kafa dağıtmak için . Siz bıkmış bunalmış aman birini bulayımda nereden olursa olsun der gibisiniz böyle hareket ederseniz yanılırsınız.Sitenin adi 'ne
Yok karışırdnz ben konu sahibesi degil ben tinder dan bir doktor manita yaptm zatenŞimdi bizim siteyi hatırlamıyorum 3 yıl öncesi tlfna indirmiştim ben . Ama yani ne bileyim siz böyle sanki acele ediyormuşsunuz gibi ben öyle takılmak için girmiştim olmadı siler engellerim kafa dağıtmak için . Siz bıkmış bunalmış aman birini bulayımda nereden olursa olsun der gibisiniz böyle hareket ederseniz yanılırsınız.