Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

haklısın kuzum benim cahilliğim tamamen.doktor 5 tane akrabam var başlarını kaşıyacak vakitleri yok bu ara.canlarının derdine düştüler ve hastalarının.3 ü bekar ama mesleklerinin zorluğunu neleri feda ederek ders çalışarak kazandıklarının bilincindeler.öyle tinder minder kız aramazlar ha arasalar da anca çerezlik olur onlara oralar asla ciddi düşünmezler
E tamam iste bir daha cahil cahil konusma. Zaten senin kocan doktor değil diye bu kuyruk acin.
Notunu acikliyorum:
Ceycey: buyrun hocam
: 0
: otur yerine kızım.😁😁😁

Hiç evlenmeyenler ince eleyip sok dokuma derdin de , evlenip boşananlar bir an önce tekrar evlenme derdinde . Nasıl bir cesaret yarappi.😀
Eskidenmis o ağzı yanan ve uflemeler. Şimdi daha mahkeme bosamadan hanımlar eş arıyor Rabbim cumanın hürmetine biz kadınlara akıl nasip etsin🤷🤷🤷

Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
Manita mi?🤣
Siz bence erkeksiniz.
Doktor civan beyefendi tinder fayda etmeyince buraya mi geldiniz..🤔

Kimse çatlamıyor da..
Sizi komik buluyor olabilirler ya kendisi ya manitası doktor civan olan üye.. 😎
(Ki bence hepsi hayal ürünü..)

Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
bu işler nasip ya

Asagi yukari hergun bu konu kadinlar kulubunde acilir. Ve herkes de evlilik kismet der. Sosyalles der. Ise gir der. Arkadaslarinin yok mu tavsiye edecek ya da yaslı teyzelerin tavsiyesiyle der....
Belki de evlenmek isteyenleri bir meydana toplayip tek tek tanistirmak mi lazim bilemedim. Bu sorunun cozumu henuz bulunamadi, ki hergun burada bu konu aciliyor.
Tek soyleyebilecegim kendini yarım hissettigin surece icindeki o boslugu tamamlayacak hep birilerine ihtiyac duyacaksin. Tamamlanmak icin baskasina ihtiyacin yok oysa.
Masallardaki gibi de degil hayat. Yani birisi olsa da hayatinda hersey dort dortluk olmuyor.

Son düzenleme:
Kızlar dışarı çıkarak oluyorsa dışarı da çıkarım nereye gideyim nerde olur bu işler onu da pek bilmiyorum yani avmler açık mesela oraya gidince koca bulunuyor mu nasıl bulunuyor
Bizim burda komşu eşi öldükten sonra iki kez evlendi ikisini de internetten bulmuş annesi yaşlı bilgisayarı göstererek te burdan buldu bunlar nasıl bişey bilmem dedi şimdikini Azerbaycandan getirdi ilki başka şehirden o da iyi biriydi

E tamam iste bir daha cahil cahil konusma. Zaten senin kocan doktor değil diye bu kuyruk acin.
Notunu acikliyorum:
Ceycey: buyrun hocam
: 0
: otur yerine kızım.😁😁😁
napıyımmm bir doktor bulamadım anca mühendis buldumm öleyim mi şimdi? :KK70:

Boşanmış biri olarak niye bu kadar koca evlilik meraklısınız anlamadım doğrusu illa evlenmek zorundaymış gibi ayrıca evlenmiş olmak için yapılır mı bu işler ya ne görücüsü bu zamanda. Yok fal bilmem ne nelerden medet umuyorsunuz ya bana bi koca lazım o da bu gece lazım şarkısı geldi aklıma bu pandemi de ne aceleniz

Manita mi?🤣
Siz bence erkeksiniz.
Doktor civan beyefendi tinder fayda etmeyince buraya mi geldiniz..🤔

Kimse çatlamıyor da..
Sizi komik buluyor olabilirler ya kendisi ya manitası doktor civan olan üye.. 😎
(Ki bence hepsi hayal ürünü..)
manita lafını bir tek eski türk filmlerinde duymuştum. halaa kullanılıyormuş baksanıza

aklı başında evlenmek isteyen tüm kadınlarımıza bol şans diliyorumm ve konudan çıkıyorummm

Back
X