Nasil koca bulunur (evden cikamazken)

bu sitede tinder da tanıştık mutluyuz diyen birine rastlamıştım 😂
Bende onun yalancısıyım 😂
defne kardeş burda her okuduğumuza inansaydık ooooooo.hollywood ünlüsüyle görüştüğünü hatta o ünlünün kendinden para istediğini bile okudum yahuuuu. :KK53:

Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Zaten başarısız bir evliliğiniz olmuş kafa dinleyince işte evlenince insanın başı göğe ermiyor gördünüz bu koca meraklısı olmak niye

Pardon da sen beni nerden biliyosun benimne is yaptığımi vs de konusyosun doktor canm kartinida gördüm catla da patla bana da bakti 2 aydir manitayiz oldu mu
Yanlız bu ülkede artık diplomalara bile güvenmiyoruz, malum sahte çıkıyorlar .

Birde neden Dr olduğunu bu kadar vurguluyorsunuz ?

Yanlız bu ülkede artık diplomalara bile güvenmiyoruz, malum sahte çıkıyorlar .

Birde neden Dr olduğunu bu kadar vurguluyorsunuz ?
Konularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..
Statülü eş arıyor tinderdan. Ondan sürekli vurguluyor.
Arabistanlı doktor , pilot , Türk doktor bulmuş şimdilik.
Ilk 2si fos cıkmış. Şimdi son flörtünü övüyor.
Sonra ilk ikisi olmayınca yandım Allah diye konu açmış.Tinderda evlenmelik eş arıyor.:KK43:
Hatta konu sahibine de tavsiye etmiş. Durum bu..

Son düzenleme:
Başlık pek de iyi olmamış, nasıl mutlu bir evlilik yaparım, nasıl ideal eş bulurum gibi bir şey olsa galiba yorumlar daha olumlu olurdu.
Bir kaç yerde koca diye bahsetmeden, yalnızlık biraz sor geliyor keşke mutlu huzurlu bir yuva kurabilsem gibi şeyler deyin. Pandemi bitince daha sosyal olursunuz. Daha sonra nasipte varsa zaten olur.

ne tür özellikler arıyorsun adayda peki?nefes alsın yeter dersen koca çokkkkkk
Valla benim tek kriterim nefes almasi ama yok...su koca cok diyenleri de hic anlamam.nerede cok bacim.
Bak bosandim.kariyer desen var.cok cirkin miyim hayir yani guzel oldugum bile iddia edilir.beyaz tenli ela gozlu 169 boylarda 55 kilo bir hatunum.hadi simdi yasliyim diyelim.27 im de bosandim be....10 yildir yok koca moca.duasi varsa bana da atin mesaj butun dualari ederim valla.Tek sartim nefes almasi

Kızlar, boşandım bir süre oldu.
Tekrar mutlu bir evlilik yapmak istiyorum.
Ailem asosyal hiç çevreleri yok, akrabamız da yok pek. Görünüş olarak bakımlı ve güzelim, gerçi kısmetle görünüşün ne ilgisi var bilmiyorum.
Bosandigimdan beri sadece 1 görücü geldi o da bir amca :) kabul etmedim.
Is yerimdekiler de hep evli.
Ya ben nasıl evlenicem, duası falan var mi, pandemi de var fazla yere de gidemiyorum
Lütfen bana tavsiye verin
Kusura bakma ama 😂😂😂 ilk nasıl evlendiysen öyle

Konularına bakın. Ben neden böyle atarlı cevaplar yazıyor diye baktım..
Statülü eş arıyor tinderdan. Ondan sürekli vurguluyor.
Arabistanlı doktor , pilot , Türk doktor bulmuş şimdilik.
Ilk 2si fos cıkmış. Şimdi son flörtünü övüyor.
Sonra ilk ikisi olmayınca yandım Allah diye konu açmış.Tinderda evlenmelik eş arıyor.:KK43:
Hatta konu sahibine de tavsiye etmiş. Durum bu..
Doktor pilot filan netten eşmi arıyormuş hayret ettim inanki

• Beğen
Reactions: 000
Zaten başarısız bir evliliğiniz olmuş kafa dinleyince işte evlenince insanın başı göğe ermiyor gördünüz bu koca meraklısı olmak niye
Kız öyle denır mı? Belkı bosanalı cok oldu? Belkı artık yalnız uyumak ıstemıyor? Belkı on yıldır bekar? Belkı benım gıbı damacanayı mutfaga tasırken soyle guclu bır erkek olaydı da tasıyaydı dıyor? Belkı ferıstah yenge gıbı adelelı ve kaslı bır erkek kapıda belırsın ıstıyor? Bızım canımız yok mu bacı?hanım hanım bız de ınsanız.

Valla benim tek kriterim nefes almasi ama yok...su koca cok diyenleri de hic anlamam.nerede cok bacim.
Bak bosandim.kariyer desen var.cok cirkin miyim hayir yani guzel oldugum bile iddia edilir.beyaz tenli ela gozlu 169 boylarda 55 kilo bir hatunum.hadi simdi yasliyim diyelim.27 im de bosandim be....10 yildir yok koca moca.duasi varsa bana da atin mesaj butun dualari ederim valla.Tek sartim nefes almasi
Kız sen bu özellikle bulamadıysan bız napcaz ya? Nıye moral bozdun aksam aksam?

Back
X