- 10 Ağustos 2018
- 1.037
- 357
- 123
- Konu Sahibi Sevgicicegim99
-
hasta kızım derken?Benim bu kadar uzun yazacak enerjim olsaydi, onu hasta kızıma ve kocama ayirirdim. Değmeyen birine degil
Ameliyat oldu diye okudum sanki. Hasta değilse daha guzel iste kizina ve kocana ayir vaktini bacımhasta kızım derken?
O sizle araya çoktan mesafe koymuş, öylesine hayatında varolan birisiniz işte. Bir gün çok sıkılırsa belki buluşur. Herhalde canı çok sıkılınca falan mesajlaşıyor sizle hepsi bu. Hediyesini önceden götürün doğumda da hayırlı olsun deyin olsun bitsin. İnsanlar 3- 20 yaşındaki hallerinden 1 senede bile çok değişebiliyorlar. Aranızdaki iletişimi tamamen kesmeyin bence ama yokmus gibi hayatınıza devam edin kafanıza da takmayın. Ayrıca kapanmak yakışsın diye değil Allah rızası için olan bir mevzu bilmiyor arkadaşınız galiba.
ameliyat oldu 1 ay once coktan iyileşti şükürA
Ameliyat oldu diye okudum sanki. Hasta değilse daha guzel iste kizina ve kocana ayir vaktini bacım
tesekkurler Nilme SekerA
Ameliyat oldu diye okudum sanki. Hasta değilse daha guzel iste kizina ve kocana ayir vaktini bacım
peki yalniz degilmisim bu konuda :) mesajlaşıyor musunuz veya telefonda konusuyormusunuz iyiki varsin kadinlar kulubu :)Bi tane de bende var böyle bir arkadaş!
Hatta bayramda müsait misin, buluşalım dedi. Bende ben müsaitim sen haber verirsin dedim. Huyunu da biliyorum, tam tahmin ettiğim gibi haber vermedi. Hep aynı şeyi yapıyor ama BEN takmıyorum artık
değmiyor zaten . artik yeni arkadaslari var hanfendinin onlar daha değerli. takmiycam umursamiycam ben deBenim bu kadar uzun yazacak enerjim olsaydi, onu hasta kızıma ve kocama ayirirdim. Değmeyen birine degil
Var. merak etmesin bugun mesaj atti soğuk cevap verdim. Beni istemeyeni ben de istemem. Ona muhtac degilim. Deger gördüğüm kadar değer veririrm bn de. O da belki anlar neden soğuk cevap verdiğimi . Sadece bu konuyu buraya acmayi düşünüyordum simdi içim daha rahat oldu yorumlarinizi görünce. Iyi aksamlarBöyle tuhaf insanlar ve ilişkiler neden insanların hayatlarında bu kadar yer kaplıyor çok garip. Yani başka kimseniz yok mu belli ki sizle görüşmek istemiyor.
ayrica söylemeden edemeyeceğim görüşmek istemiyorsa neden mesaj atıyor kanki vs diyeBöyle tuhaf insanlar ve ilişkiler neden insanların hayatlarında bu kadar yer kaplıyor çok garip. Yani başka kimseniz yok mu belli ki sizle görüşmek istemiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?