• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nasil konuşma yapmam uygun olur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Sevgicicegim99

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
1.037
357
123
3 yyasindan beri devam eden arkadasligimiz var kanka dedik birbirimize. Ayni yastayiz Evlerimiz yanyanaydi. uzaktan akrabayiz aynı zamanda. Taşınmak zorunda kaldık yine irtibati kesmedik.
Evlendim düğünüme,evlendikten sonra evime geldi. Dogum yaptim dogumuma geldi buraya kadar sorun yok ( Bir gun size geliyorum demiştim " giiit" " demisti. ) yaşlarimiz 15 flndi ama şimdi yine desem yine gelme git fln der ama neden mesaj atiyor?

Kapandim dedim,"açılcak misin" dedi. Yeni kapanan birine "açılacak misin" denir mi ya da neden denir?

bir de kendisinin kapali arkadasi varmis ona cok yakisiyormus kapallilik çünkü o kombin yapıyormuş. ben yapmiyormusum kombin.

bir gun mesaj atti napiyosun diye disardayim dedim "başında örtü var mi" dedi.
benim örtüm ona dert oldu

maddi durumumu da biliyor üstelik.
çeşit çeşit kombin yapamam bakmam gereken cocugm var. pahali gösterişli giyinemem. Lc waikikiden bile aliyoruz 1 yikamada eskiyor. ne yapalim? onun istedigi modern olmak kapaliligi bile modern kapalilik olarak görüyor dik topuz yapanlar varya

Her gun whatsapp tan konusurduk ta ki hep bahaneler uydurana kadar,ben o bahaneleri gercektir isi vardir dedim ama kızım ameliyat oldu, kendisi geçmiş olsuna gelmedi ama ablasıyla vs carsiya cikip storysinde paylasti, cafelere gidip resim cekindi.

artık mesafe koymaya karar vermenin doğru olduğunu düşünüyorum. kendisine de en sonunda "Sen benimle bulusmak istemiyorsun" dedim "ne alaka kiz" dedi.

ee bir insan bulusmak istemedigi kisiye neden "kuzum,kankim" vs diye msj atar.

böyle sürdürür müsünüz arkadasliginizi?
siz bulusmak istiyorsunuz arkadasiniz "evini bilmiyorum, evin uzak,hamileyim yürüyemem, "

yürüyerek 20 dk da bulur istese evimi.

hatta madem evimi bilmiyorsun ben seni merkezden almaya geleyim dedim

"senin gelmene gerek yok" dedi

bir gun gel dedim tamam dedi,gelmedi, aradan bikac gun sonra mesaj atti naber diye. konuyu ben yine bulusmaya getirdim. Yine "tmm kız buluşuruz gezeriz fln dedi" yine orali olmadi.
bu böyle 30 kere devam etmiştir.

kendime kızıyorum bulusmaya can attığımı belli ettigim için.

Bu tür insanlar ne yapmaya çalışıyor benimle bulusmak istemiyorsa neden mesaj atiyor. ben nasil davranmaliyim

doğumu ekim ayında olacak. hediyesini goturmeliyim çünkü o bana getirdi.

en son mesajina cevap yazmadim,şimdi de mesaj atmış "senin nasil gidiyor kanki" diye

not= nickim deki gibi 99 lu değilim daha büyüğüm

Son düzenleme:
O sizle araya çoktan mesafe koymuş, öylesine hayatında varolan birisiniz işte. Bir gün çok sıkılırsa belki buluşur. Herhalde canı çok sıkılınca falan mesajlaşıyor sizle hepsi bu. Hediyesini önceden götürün doğumda da hayırlı olsun deyin olsun bitsin. İnsanlar 3- 20 yaşındaki hallerinden 1 senede bile çok değişebiliyorlar. Aranızdaki iletişimi tamamen kesmeyin bence ama yokmus gibi hayatınıza devam edin kafanıza da takmayın. Ayrıca kapanmak yakışsın diye değil Allah rızası için olan bir mevzu bilmiyor arkadaşınız galiba.

Benim de böyle bir arkadaşım var; covid başladığından beri “haftaya bana gel, şu gün uygunum bana gel, terası açtık bana gel” diyor, ama devamı gelmiyor. Ben de he he diyip geçiyorum, kafama bunu mu takıcam, o kadar işsiz miyim? Siz de takmayın.

Benim bu kadar uzun yazacak enerjim olsaydi, onu hasta kızıma ve kocama ayirirdim. Değmeyen birine degil

O sizle araya çoktan mesafe koymuş, öylesine hayatında varolan birisiniz işte. Bir gün çok sıkılırsa belki buluşur. Herhalde canı çok sıkılınca falan mesajlaşıyor sizle hepsi bu. Hediyesini önceden götürün doğumda da hayırlı olsun deyin olsun bitsin. İnsanlar 3- 20 yaşındaki hallerinden 1 senede bile çok değişebiliyorlar. Aranızdaki iletişimi tamamen kesmeyin bence ama yokmus gibi hayatınıza devam edin kafanıza da takmayın. Ayrıca kapanmak yakışsın diye değil Allah rızası için olan bir mevzu bilmiyor arkadaşınız galiba.
👏👏👏👏👏

Bi tane de bende var böyle bir arkadaş!
Hatta bayramda müsait misin, buluşalım dedi. Bende ben müsaitim sen haber verirsin dedim. Huyunu da biliyorum, tam tahmin ettiğim gibi haber vermedi. Hep aynı şeyi yapıyor ama BEN takmıyorum artık😃

Bi tane de bende var böyle bir arkadaş!
Hatta bayramda müsait misin, buluşalım dedi. Bende ben müsaitim sen haber verirsin dedim. Huyunu da biliyorum, tam tahmin ettiğim gibi haber vermedi. Hep aynı şeyi yapıyor ama BEN takmıyorum artık😃
peki yalniz degilmisim bu konuda :) mesajlaşıyor musunuz veya telefonda konusuyormusunuz iyiki varsin kadinlar kulubu :)

Böyle tuhaf insanlar ve ilişkiler neden insanların hayatlarında bu kadar yer kaplıyor çok garip. Yani başka kimseniz yok mu belli ki sizle görüşmek istemiyor.
Var. merak etmesin bugun mesaj atti soğuk cevap verdim. Beni istemeyeni ben de istemem. Ona muhtac degilim. Deger gördüğüm kadar değer veririrm bn de. O da belki anlar neden soğuk cevap verdiğimi . Sadece bu konuyu buraya acmayi düşünüyordum simdi içim daha rahat oldu yorumlarinizi görünce. Iyi aksamlar 🙏

Kadın aslında bayağı belli etmiş niyetini
Ama siz de ısrarla illa buluşalım diyorsunuz
Hatta sessizce uzaklaşmak yerine
Kalkıp bi de benimle buluşasın yok diyerek konuyu buluşmaya getirmişsiniz yine
Gerçekten bi tat alacak mısınız zorla buluşunca?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X