Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman dediğimden başka çare yok gibi. Bebek konusunda erken olsa da olur demiyorsaniz işinizi sağlama almak için ilk ay ikisini birden kullanirsin. Biraz daha riske atabilirseniz ilk adette hapa başlayıp prezervatifi bırakabilirsin. En garantisi ikinci adete kadar prezervatif ve hap kullanmak.Malesef ki aylık iğnelerde adet zamanı vuruluyormuş adetim bitelide 5 gün oldu :/
Aylık iğneleri lütfen vurulmayın.. bir cok yan etkisi oldugu heryerde bangır bangır söylendi ,riske atmayınMalesef ki aylık iğnelerde adet zamanı vuruluyormuş adetim bitelide 5 gün oldu :/
Hıhı oldu! En etkilisi geri cekilmeymis! Cahilce bilgileri gökten inme şeyler gibi, bi de büyük bi ozguvenle paylaşıyorsunuz ya, pesss doğrusu...Açılın eczacı geldi:)Primolut geciktirir ama yan etkileri de var.Açıkçası hiçbir zaman eğer bir sağlık sorunumuz yoksa ve doktor önermediyse vücudumuza hormon yüklememiz pek sağlıklı değil.En etkili kontrol yöntemi geri çekilme.Bir diğeri ise adet döneminiz düzenli ise takip edebiliyorsanız yumurtlama dönemi dışında gebelik oranı düşüktür.Benim de ağustosta düğünüm var.İnş adet olmam
Hıhı oldu! En etkilisi geri cekilmeymis! Cahilce bilgileri gökten inme şeyler gibi, bi de büyük bi ozguvenle paylaşıyorsunuz ya, pesss doğrusu...
En etkilisi geri çekilme mi? Geri çekilme bir doğum kontrol yöntemi bile değildir lütfen yanlış bilgiler vermeyin.
Erkeğin daha ilk anlarda organından çıkan halk arasında "zevk sıvısı" olarak da bilinen kayganlık sağlayan o sıvı bile sperm içerir. Yani sadece boşalma anında geri çekilip meniyi içeri aktarmamis olmak korunmak demek değildir. Lütfen araştırın.
Hacettepe üniversitesi bunu soru olarak sormuş olabilir ama cevabının en etkili yöntem geri çekilme dir olmadığına eminim lütfen iyi arastirin. Sağlıkçı olmasam da buna eminim ki bu bir korunma yöntemi değildir. Gebelik ihtimalini düşürüyor olması korunma yöntemi olduğunu gostermez. Ülkemizde birçok insanın "korunurken hamile kaldım" demesi de bu sebeptendir çoğunlukla.En iyi korunma yöntemi geri çekilmedir bu da hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hocalarının aile planlamasında sorduğu bir sınav sorusudur aynı zamanda. İlaç konusunda da hiç cahil değilim. Eczacılık mezunuyum işim ilaç:)
Oral kontraseptiflerin yan etkilerini bir yana bırakabiliyorsanız dahi kullandığınız ilaçlar ilaç ilaç , ilaç besin etkileşimi yapabiliyorlar. Yani içtiğiniz bir mevye suyu kullandığınız bir antibiyotik dahi etkiyi düşürebilir.Yan etkiler için ise fazla östrojen hipertansiyon, bulantı vs yapabilirken fazla progesteron saç dökülmesi vb etkiler yapabilir. Akılcı olmayan oral kontraseptif kullanımı önerilmez.
Bana ders anlatmaniza gerek yok zaten doktorum ben. Hacettepede hangi hocanin agzindan o cümle çıkmış, bana isim verin. O ismi hacettepe mezunu arkadaslarima soracağım. Geri cekilme kontraseptif bir yontem olarak kabul edilmiyor bile.En iyi korunma yöntemi geri çekilmedir bu da hacettepe üniversitesi tıp fakültesi hocalarının aile planlamasında sorduğu bir sınav sorusudur aynı zamanda. İlaç konusunda da hiç cahil değilim. Eczacılık mezunuyum işim ilaç:)
Oral kontraseptiflerin yan etkilerini bir yana bırakabiliyorsanız dahi kullandığınız ilaçlar ilaç ilaç , ilaç besin etkileşimi yapabiliyorlar. Yani içtiğiniz bir mevye suyu kullandığınız bir antibiyotik dahi etkiyi düşürebilir.Yan etkiler için ise fazla östrojen hipertansiyon, bulantı vs yapabilirken fazla progesteron saç dökülmesi vb etkiler yapabilir. Akılcı olmayan oral kontraseptif kullanımı önerilmez.