nasıl kovalanan olurlar ki hiç anlamıyorum

aurora_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2012
968
24
68
1,5 yıldır illişkim var ve de 3 yıldır da tanışıyoruz ben kaçandım kovalayan oldum:44:
brazda suç bnde sürekli üstne dşüyorum merak ediyorum ilgileniyorum ki bazende abartıyorumn uzakta ya da yakında olmama bir şeyi değiştirmiyor napsam bilemedm eski ben olmak istiyorummm böle kovalanan olsam fena olmaz hani

Bu erkeklerde kesinlikle şeytan tüyü var :) Gelirler hayatını ele geçirirler :) Her neyse sende aslında neden olduğunu biliyorsun fazla üstüne düşmeyeceksin ..

koy gozune rahvan o pesinden kossun, birak sonra pisman olma, bende iliskinin basinda hic aska inanmazdim, telde falan az irtibat kuralim derdim, birak erkek kankam olsun senin kiz kankan olsun hic kiskanmayan biriydim, simdi halimi gorsen, amma sktm ama oda beni skiodu, tatile gittim kiz arkadaslarimla, su an ayrildik, inanmiyorum hala ayrildigimiza ya, gidip derdime agliim ben eski ben olmak istiyorummm, erkekleri takmayan, kendincede cok eglenen, kafa nereye biz oraya olsun yine

bende ablamadım cnm yaa nasıl bir anda değişebliyrz bnde npek tınlamaz kıskanmaz brydim şimdi sevglmn kuyrugundaym o kıskanmaz bni bn deli gbi kıskanırım onu hni çrkin flan da değilm ama

Vazgeçilmezmiş gibi davranmayın. Kaybedebileceğini, gidebileceğinizi hissetsin arada. Yani arada bir ritm bozukluğu yaratın kalpte, heyecan olsun, şekeri gösterip çağırmak gibi birşey oluyor bu ki erkekler çocuk zaten koşa koşa gelir merak etmeyin

Hemen o ilgiyi üstünden çekin uzaklaşın üstüne fazla düşmeyin oda tekrar kovalamaya başlıycaktır :)

Direkt ilgiyi alakayı, üstüne düşmeyi keseceksin bir süre.
Kendini merak ettireceksin. Yerine göre umursamıyor gibi yapacaksın.
Kendine daha fazla özen göstereceksin. ( her konuda )

Eğer seni gerçekten seviyorsa kovalama sırası ona geçer.
Sen onun değil, bırak o senin üstüne düşsün.

yaa ama ben dayanamıyorum çok merak ediyorum hemn arıyorum soruyorum 5 dk geç yazsın çaldırıyorum vs vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…