• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulabilirim bu durumdan?

elperdon

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2014
735
289
303
Merhabalar. Ben üniversiteden bu sene mezun oldum. Ve mezun olduğum işte değil, (sevmiyordum bölümümü), bambaşka bir meslek dalında ilerlemeye çalışıyorum. Bu meslek içinde çeşitli eğitimlerim mevcut, ancak biraz daha yolum var. Sorunum ise şu; bir çeşit bunalıma girdim ben. Çok fazla karamsar oldum, bütün iş kapıları yüzüme kapanacakmış, işsiz kalacakmışım gibi geliyor. Görüştüğüm iş görüşmeleri hemen sonuçlansın gibi saçma sapan bir takıntım var. Ve kilo aldım,kendime bakmıyorum, sürekli uyuyorum. Hemen işe girmek derdine düştüm. (Maddiyat yüzünden değil, tamamen boşluğa düştüğüm için.) 2 kere çalışmayı denedim istediğim meslek dalında, ancak istediğim gibi kaliteli bir yer çıkmadı. Şimdi daha kaliteli yerlere başvuruyorum ama beklemekten yıldım usandım. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan? :KK43:

Plates değil miydi eğitimini aldığın bölümle takas yapmak istediğin hayal.
Plates yap diyeceğim çok mu düz mantık olacak tavsiyem bilemedim.hem aldığın kiloları verirsin hem de mutluluk hormonu salgılarsın:))

Şimdiden pes edersen aileni haklı çıkarırsın.pes etme.

Plates değil miydi eğitimini aldığın bölümle takas yapmak istediğin hayal.
Plates yap diyeceğim çok mu düz mantık olacak tavsiyem bilemedim.hem aldığın kiloları verirsin hem de mutluluk hormonu salgılarsın:))

Şimdiden pes edersen aileni haklı çıkarırsın.pes etme.

Zaten onunla ilgili işlere başvuruyorum. :)) Ama işte net dönüş alamıyorum şu anda hiç bir yerden, o nedenle boşluğa düştüm. :KK61:

Merhabalar. Ben üniversiteden bu sene mezun oldum. Ve mezun olduğum işte değil, (sevmiyordum bölümümü), bambaşka bir meslek dalında ilerlemeye çalışıyorum. Bu meslek içinde çeşitli eğitimlerim mevcut, ancak biraz daha yolum var. Sorunum ise şu; bir çeşit bunalıma girdim ben. Çok fazla karamsar oldum, bütün iş kapıları yüzüme kapanacakmış, işsiz kalacakmışım gibi geliyor. Görüştüğüm iş görüşmeleri hemen sonuçlansın gibi saçma sapan bir takıntım var. Ve kilo aldım,kendime bakmıyorum, sürekli uyuyorum. Hemen işe girmek derdine düştüm. (Maddiyat yüzünden değil, tamamen boşluğa düştüğüm için.) 2 kere çalışmayı denedim istediğim meslek dalında, ancak istediğim gibi kaliteli bir yer çıkmadı. Şimdi daha kaliteli yerlere başvuruyorum ama beklemekten yıldım usandım. Nasıl kurtulabilirim bu durumdan? :KK43:
Benim plates hocam olsan çok istiyorum ama gidecek yer Yok burda :halay:

Zaten onunla ilgili işlere başvuruyorum. :)) Ama işte net dönüş alamıyorum şu anda hiç bir yerden, o nedenle boşluğa düştüm. :KK61:
Biraz sabırlı ve dirayetli olman gerek. En ufak bir şeyde tökezlersen yada tökezledi imajı verirsen ailene haklı olarak konuşma fırsatı doğurursun.
Nusr-et'in başarı hikayesini oku.
Erzurumun bir köyünden istanbula gelen ortaokul mezunu çocuk,dil bilmeden yanlış hatırlamıyorsam latin amerikaya kasaplık eğitimi için gidiyor.dönüşü ve sonrası muhteşem oluyor. Önce kendi yerini açıyor sonra şahenkle ortaklık vs vs ilerliyor adam.
Salt bea etiketiyle adam şu an dünyayı kasıp kavuruyor.
İşini aşkla sevgi ile tutku ile yapmaya çalışırsan neden olmasın???

Bende aynı şeyi yaşıyorum . Bu sene mezun oldum. Bende senin gibi farklı bir alan istiyorum.O alanlara başvurdum hiç arayan olmadı.Onun için kurs lazım ve para lazım oda zor biraz benim için.5 ayda Yaklaşık 10 tane iş görüşmesine gittim kendi bölümümle ilgili bazı işyerleri hemen gel çalış demesine rağmen kabul etmedim beğenmedim diye aklım diğer bölümde diye.Ama demekki hayırlısı böyleymiş diyorum.İnan öyle güzel fırsatlar gelirki karşımızaa.Bence bizim hem çalışıp hem kendimiz kursa gitmemiz lazım.
Bende bazen evde ne yapsamki acaba diye düşündüğüm oldu ama uğraş buluyorum kitap okuyorum yeri geldimi belgesel izliyorum bazen ders çalışıyorum bazen film izliyorum dışarı çıkıyorum hava alıyorum üstelik sağlığımada dikkat etmeye çalışıyorum mesela daha sağlıklı beslenmeye başladım son aylarda çok iyi hissettiriyor.İnan evdeki zamanlarımızı iyi değerlendirmek lazım ya.Hep olumlu düşünmezsek olmaz.Güzel bir işte çıkar ilerde yeterki isteyelim çabalayalım .:) olursa olur olmazsa olmaz sıkmayalım canımızı.

hangi bölüm okudun? neden istemiyorsun ve hangi mesleği istiyorsun? :)

Bayanlara özel ders verin. Mesela 4-5 bayanla anlaşın günlük 30 tl den haftada 3 gün ders verin. 5 bayan bir araya gelip sizden ders alabilirler. Böyle bi yöntem deneyin bakalım.

Olay plates anladığım kadarıyla.
Kilo aldım, kendimi saldım, bakımsızlaştım diyorsun.
Şimdi benim bir spor salonum var diyelim, seni neden plates hocası olarak alayım? Sat bakalım kendini bana.

Back
X