Öncelikle bu noktaya nasıl geldiğinize bakmalı bence..
Birisi hakkınızda olumsuz bişiy mi dedi de özgüveniniz zedelendi?
hayır Laale
aksi gibi hep hoşuma gidecek şeyler duyuyorum etraftan da eşimden de.
ama nasıl bir saçmalıksa kendimden güzel bir kadın görünce, eşimin onu beğenme ihtimalini düşünmeye başlıyorum.
adeta içim içimi yiyor ve iyi bir oyuncu olmalıyım ki bunu hiç farkettirmedim.
aslında sanırım ne kadar aşağılayıcı bir duygu olduğunun farkında olmamdan kaynaklanıyor.
beni basit bir kadın gibi görmesini istemem.
pelin size şunu söyleyebilirim ki bu güne kadar eşimin benim yanımda bir kadına baktığına hiç rastlamadım. inanın tek bir defa bile. ama mutlaka bakıyordur mümkün mü bakmaması. güzelliğe de düşkün bir adamdır. mesela çirkin bir kadının başrolde olduğu bir filmi kesinlikle izlemek istemez. tv izlerken yaptığı yorumlardan da ağzının tadını bildiği belli :))
doğum yapmış ve 30'lu yaşlarda bir kadın olmama rağmen de fiziğim oldukça iyi. "genç kızlara taş çıkarırsın" dedi eşim geçen gün. ama mesela bacaklarımın dizden altını hiç beğenmem. hafif bir eğrilik var. onun haricinde belli belirsiz de olsa selülitlenmeye başladı popo :) ay utandım!
O zaman takıntılarınızı yenmeniz gerek..
Sizi mutlu eden neyse onları yapın,kendinizi iyi hissettikçe hayatınız da güzelleşir..
Ama bir faydası olmuyorsa bir uzman yardımı alın.. Kişinin kendi güzelliğini başkalarıyla kıyaslaması çok acı bence..
Merhabalar bu fikirleriniz Bodrum denildikten sonramı oldu, böle hissetmeniz, yoksa son dönemlerdemi başladı. Tatil yerlerinde bilirisniz herkes askılı,şortlar, elbiseler felan öledirler, ama sizde öle olacaksınız öyle değilmi. Onlara bakan kişiler sizede bakacaktır. Gittiğiniz yere göre nezihliğine göre değişir. Geçen yaz Bodrumdaydım diğer tatil yerlerine göre biraz lüks, biraz havalı, sosyetik bir tatil yeri..Ama siz zaten hoş bir bayanmışsınız sakın bunu dert etmeyin kendinize, güvenin yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?