Nasıl kurtulabilirim?

rainyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2018
6.951
4.222
173
Gecmisle ilgili neden boyle yaptim veya yapmadım diye kafama takiyorum.
gelecekle ilgili olmasini istedigim şeyler var birde düşündüğüm bir cocuk var sürekli bunlar geliyor aklima. Kafami boşaltmak istiyorum yoruldum çünkü. Benim gibi olaniniz var mi, nasıl kurtulabilirim bu dusuncelerden, ruh halinden?

Gecmisi degistirme sansin yok belki de o yasadiklarin gelecek icin iyi bir isik olacak sana olgunlasmani saglayacak
Sükrediyorum ben olumsuz da olsa yasadiklarima bugunlere gelmemi sagladi diye
Pozitif dusununce insan mutlu oluyo gecmisi dusunmek ise orumcek gibi agi oruyo oruyo baska ise yaramiyo hayat kisa mutlu olmaliyiz

ya bir uzmandan yardım alacaksın yada bunu kendi başına çözeceksin

Önce gülümse. :)

Sonra ne istediğini otur düşün , meslek olarak, yaşam olarak ?
Sonra nasıl yaparsın acaba bu isteklerini onu düşün.

Öncesinde ve ya sonrasında kendini iyi hissedecek şeyler yap,güzel giyinmek , dans etmek, uzuun ve sıcak bir banyo yapmak gibi.

Ne hatalar yaptin ? İlerde bunları nasıl kullanacaksin mesela ona bak. İstediğin hayatı kurmana yardım edecek birsuru deneyim bulacaksın orada. Sonra belki diyeceksin ki evet yaaaa, bu bunun için olmuş, şunun sebebi bu. Buna dikkat etmeliyim. Üzüyor ama vardır bir iyi tarafı diyip, kendini biraz daha fazla tanıyacaksin. :KK51:

Yoksa düşün düşün hiiic birşey değişmiyor. Olumsuz düşünce çekip alıyor seni kendi bataklığına. İzin verme buna. :KK51:

Sevgiler :KK36:

Back
X