• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl kurtulacağım ben bu çıkmazdan

AHKESKE

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2012
2.006
1
46
Kayseri
Merhaba kızlar. Ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olun.
Daha on aylık evliyim en büyük hatam eşimi sevdiğim için kv ile birlikte oturmayı kabul etmek oldu. şimdi ise çok çaresizim. Gurbete gelin geldim zaten zor bide üstüne yaşanılanlar daha da çıkmaz hale geldi. Görümcem doğum yaptı kv çocuğuna bakıyo ve hergün bizdeler valla bıktım artık. Hergün işten çık eve git yorgun argın bide onlarla uğraş. Ve kimsenin tınında bile değil gayet doğal gibi davranıyo herkes. Ben miyim anormel olan acaba. Eşime söylüyorum beni dinliyo haklısın diyo ama ne yapayım kardeşim evden kovamam ya diyo. Aşağı sakal yukarı bıyık ne olacakkk yaa...

Daha on aylık evliyim en büyük hatam eşimi sevdiğim için kv ile birlikte oturmayı kabul etmek oldu. şimdi ise çok çaresizim. Gurbete gelin geldim zaten zor bide üstüne yaşanılanlar daha da çıkmaz hale geldi. Görümcem doğum yaptı kv çocuğuna bakıyo ve hergün bizdeler valla bıktım artık. Hergün işten çık eve git yorgun argın bide onlarla uğraş. Ve kimsenin tınında bile değil gayet doğal gibi davranıyo herkes. Ben miyim anormel olan acaba. Eşime söylüyorum beni dinliyo haklısın diyo ama ne yapayım kardeşim evden kovamam ya diyo. Aşağı sakal yukarı bıyık ne olacakkk yaa...

Madem çalışıyorsunuz, bir süre sabredin para biriktirin ayrı eve çıkın.

nasıl böyle bir hataya düştün AHKESKE cim tamam sevmişsin de evlilik bu bir kaç günlük değil ki eşinle konus ayrı eve cıkmak istediğini tabi eşinin tavrı önemli bu durumda

Etraftan bunca şeyler duyuluyor yine hala seviyorum diye nasıl olur da kabul edersiniz.
Ben de buna kızıyorum. İlk başta kabul ediyorlar sonra ah vah diyip dövünüyorlar. Ayrı eve çıkmak için çabalıyorlar. Ev üstüne ev olmaz. Başta bu sıkıntıları düşünmeniz gerekirdi. Madem kabul ettiniz orta yolu bulmak zorundasınız. Sürekli huzursuzlukla hayat geçmez.
Ama eşinizi ikna edip de ayrı eve çıkmak da en makul çözüm. Tabi bu sürecin kolay olacağını zannetmiyorum.

evinizde kendinize ait bir alan belirleyin,kendi kurallarınızı koyun,aynı evde toplu halde yaşamak kendinize ait alan belirlemek ve tarzınıza uygun beslenme, dinlenme,alışkanlıklarınızı sürdürebileceğiniz bir sistemle başarılı olur.
şu şekilde olmasını ve davranmanızı istemiyorum demek sorun çıkartır fakat ben bu şekilde yaşıyorum engel yada müdehale etmeyin demek medeni bir istektir.
kısacası kim nasıl isterse öyle yaşasın ama siz istemediğiniz birşeyi yapma ve istediklerinizi dayatma hareketinden kaçının.
ortak yaşam alanında mutlu olmanın tek yolu kendinizi izole etmektir.

Haklısınız kızlar ama süreç öyle olmasını gerektirdi hayat bu bazen istenmedik şeyler yaşayabiliyorsun. Eşimle ayrı ev mevzusunu konuştum ama durum yok şuan diyo o kadar. Kendini sıkıntıya sokmuyo bile.benim kp yok oda mecbur kv ye de bakacak tabi o yüzden zorlanıyo. Bu ara da tabiki ben ve düşüncelerim sorun değil

evinizde kendinize ait bir alan belirleyin,kendi kurallarınızı koyun,aynı evde toplu halde yaşamak kendinize ait alan belirlemek ve tarzınıza uygun beslenme, dinlenme,alışkanlıklarınızı sürdürebileceğiniz bir sistemle başarılı olur.
şu şekilde olmasını ve davranmanızı istemiyorum demek sorun çıkartır fakat ben bu şekilde yaşıyorum engel yada müdehale etmeyin demek medeni bir istektir.
Kısacası kim nasıl isterse öyle yaşasın ama siz istemediğiniz birşeyi yapma ve istediklerinizi dayatma hareketinden kaçının.
Ortak yaşam alanında mutlu olmanın tek yolu kendinizi izole etmektir.

evet joyi çok haklısın ama sorun bunları dile getirebilmekte işte. Aman kırgınlık olmasın aman sorun yaşanmasın diye diye böle olduk işte. Eşimde sonra gelin bizi istemiyo olur diyo. Hadi çık işin içinden

eşini ne yapıp ne edip ayrı eve cıkmaya ikna etmek zorundasın.aslında cok sacma ya beraber oturmak ev üstüne ev olmaz eşlere bunu anlatmak gerekiyor.evleniyorsan bütün sorumlulugu kabul edeceksin yok kabul edemiyorsan maddi durumun yoksa evlenme kardeşim erkek için diyorum.senin tek çözüm yolun ayrı eve cıkmak.inş. ikna eder huzura kavusursun

aynen Aşağı sakal yukarı bıyık canım kimse istemez ev üstünde evi ama mecburiyetten kabul ettik hepimiz benimkiler ev aldılar kredi ödüyorlar bi annesi bide anneannesi var kayınpederim yok... eşimde farkında sıkıntının ama şuan elden gelen yok aynen senin gibi... sabır etmeye devam

Haklısınız kızlar ama süreç öyle olmasını gerektirdi hayat bu bazen istenmedik şeyler yaşayabiliyorsun. Eşimle ayrı ev mevzusunu konuştum ama durum yok şuan diyo o kadar. Kendini sıkıntıya sokmuyo bile.benim kp yok oda mecbur kv ye de bakacak tabi o yüzden zorlanıyo. Bu ara da tabiki ben ve düşüncelerim sorun değil

kv den ayrı bir ev açacagınız gibi bir ihtimal oldugunu sanmıyorum ama eşiniz kendi annesiyle konussun, sanki kendi şikayet ediyormuş gibi işten geliyorum evde curcuna, sıkılıyorum sen ablamın cocugunu onun evinde bak falan dese olurmu acaba???*

nasıl sorun değilmiş asıl sen ve düşüncelerin önemli..tamam eşin onların oğlu olabilir kendı elinde varsa ailesıne yardım eder ama birde evlendıgı bir esı var neden rahat ettıremesın eşini

kv den ayrı bir ev açacagınız gibi bir ihtimal oldugunu sanmıyorum ama eşiniz kendi annesiyle konussun, sanki kendi şikayet ediyormuş gibi işten geliyorum evde curcuna, sıkılıyorum sen ablamın cocugunu onun evinde bak falan dese olurmu acaba???*

yok bacım kayınnoşlar bunu hemen gelinin söylettiğini anlar :1: ahh onlar yokmuuuu ne cinler :1:

anormellik beklentilerinizde değil de, zamanında kabul ettiklerinizde..
siz çalışıyosunuz, eve çift maaş giriyor, ne diye kabul ettiniz birlikte oturmayı anlayamadım..

Son düzenleme:

anladgıım kadarıyla su anda esiniz kira taraftarı degil en azından cıkana kada eşinizin böyle bir istekte bulunması bence sizi rahatlatır denemekte fayda var derim canım

anormellik beklentilerinizde değil de, zamanında kabul ettiklerinizde..
siz çalışıyosunuz, eve çift maaş giriyor, ne diye kabul ettiniz birlikte oturmayı anlayamadım..

cift maas giriyor die havaya kiraya vermek ne kadar dogru bilemiyorum belkide en basta onlarda sorun olmaz bizde kira vermez hem annemde yanlz kalmaz bölelik taksitlerimiz biter de köseye bir para koyarz die de düşünmüş olabilirler sonucta yeni evlilik maddi anlamda zordur bitmeyen faturalar taksitler hep vardır ama bu durumda tabi ki rahat edlemiyorsa kiraya cıkılması en faydalısıdır.

nasıl sorun değilmiş asıl sen ve düşüncelerin önemli..tamam eşin onların oğlu olabilir kendı elinde varsa ailesıne yardım eder ama birde evlendıgı bir esı var neden rahat ettıremesın eşini

belki de eşiniz bunun gecici bir durum oldugunu düşündgnden yanasmıyor olabilir

cift maas giriyor die havaya kiraya vermek ne kadar dogru bilemiyorum belkide en basta onlarda sorun olmaz bizde kira vermez hem annemde yanlz kalmaz bölelik taksitlerimiz biter de köseye bir para koyarz die de düşünmüş olabilirler sonucta yeni evlilik maddi anlamda zordur bitmeyen faturalar taksitler hep vardır ama bu durumda tabi ki rahat edlemiyorsa kiraya cıkılması en faydalısıdır.

aynen katılıyorum canım maddiyat olarak ağır yeni evlilik gerçekten helede kıyıda köşede birikim yoksa

Back
X