Merhaba kızlar. Ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardımcı olun.
Daha on aylık evliyim en büyük hatam eşimi sevdiğim için kv ile birlikte oturmayı kabul etmek oldu. şimdi ise çok çaresizim. Gurbete gelin geldim zaten zor bide üstüne yaşanılanlar daha da çıkmaz hale geldi. Görümcem doğum yaptı kv çocuğuna bakıyo ve hergün bizdeler valla bıktım artık. Hergün işten çık eve git yorgun argın bide onlarla uğraş. Ve kimsenin tınında bile değil gayet doğal gibi davranıyo herkes. Ben miyim anormel olan acaba. Eşime söylüyorum beni dinliyo haklısın diyo ama ne yapayım kardeşim evden kovamam ya diyo. Aşağı sakal yukarı bıyık ne olacakkk yaa...
Daha on aylık evliyim en büyük hatam eşimi sevdiğim için kv ile birlikte oturmayı kabul etmek oldu. şimdi ise çok çaresizim. Gurbete gelin geldim zaten zor bide üstüne yaşanılanlar daha da çıkmaz hale geldi. Görümcem doğum yaptı kv çocuğuna bakıyo ve hergün bizdeler valla bıktım artık. Hergün işten çık eve git yorgun argın bide onlarla uğraş. Ve kimsenin tınında bile değil gayet doğal gibi davranıyo herkes. Ben miyim anormel olan acaba. Eşime söylüyorum beni dinliyo haklısın diyo ama ne yapayım kardeşim evden kovamam ya diyo. Aşağı sakal yukarı bıyık ne olacakkk yaa...
evinizde kendinize ait bir alan belirleyin,kendi kurallarınızı koyun,aynı evde toplu halde yaşamak kendinize ait alan belirlemek ve tarzınıza uygun beslenme, dinlenme,alışkanlıklarınızı sürdürebileceğiniz bir sistemle başarılı olur.
şu şekilde olmasını ve davranmanızı istemiyorum demek sorun çıkartır fakat ben bu şekilde yaşıyorum engel yada müdehale etmeyin demek medeni bir istektir.
Kısacası kim nasıl isterse öyle yaşasın ama siz istemediğiniz birşeyi yapma ve istediklerinizi dayatma hareketinden kaçının.
Ortak yaşam alanında mutlu olmanın tek yolu kendinizi izole etmektir.
Haklısınız kızlar ama süreç öyle olmasını gerektirdi hayat bu bazen istenmedik şeyler yaşayabiliyorsun. Eşimle ayrı ev mevzusunu konuştum ama durum yok şuan diyo o kadar. Kendini sıkıntıya sokmuyo bile.benim kp yok oda mecbur kv ye de bakacak tabi o yüzden zorlanıyo. Bu ara da tabiki ben ve düşüncelerim sorun değil
Haklısınız kızlar ama süreç öyle olmasını gerektirdi hayat bu bazen istenmedik şeyler yaşayabiliyorsun. Eşimle ayrı ev mevzusunu konuştum ama durum yok şuan diyo o kadar. Kendini sıkıntıya sokmuyo bile.benim kp yok oda mecbur kv ye de bakacak tabi o yüzden zorlanıyo. Bu ara da tabiki ben ve düşüncelerim sorun değil
kv den ayrı bir ev açacagınız gibi bir ihtimal oldugunu sanmıyorum ama eşiniz kendi annesiyle konussun, sanki kendi şikayet ediyormuş gibi işten geliyorum evde curcuna, sıkılıyorum sen ablamın cocugunu onun evinde bak falan dese olurmu acaba???*
kv den ayrı bir ev açacagınız gibi bir ihtimal oldugunu sanmıyorum ama eşiniz kendi annesiyle konussun, sanki kendi şikayet ediyormuş gibi işten geliyorum evde curcuna, sıkılıyorum sen ablamın cocugunu onun evinde bak falan dese olurmu acaba???*
anormellik beklentilerinizde değil de, zamanında kabul ettiklerinizde..
siz çalışıyosunuz, eve çift maaş giriyor, ne diye kabul ettiniz birlikte oturmayı anlayamadım..
nasıl sorun değilmiş asıl sen ve düşüncelerin önemli..tamam eşin onların oğlu olabilir kendı elinde varsa ailesıne yardım eder ama birde evlendıgı bir esı var neden rahat ettıremesın eşini
cift maas giriyor die havaya kiraya vermek ne kadar dogru bilemiyorum belkide en basta onlarda sorun olmaz bizde kira vermez hem annemde yanlz kalmaz bölelik taksitlerimiz biter de köseye bir para koyarz die de düşünmüş olabilirler sonucta yeni evlilik maddi anlamda zordur bitmeyen faturalar taksitler hep vardır ama bu durumda tabi ki rahat edlemiyorsa kiraya cıkılması en faydalısıdır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?