nasil kurtulacagiz biz bundan?

Kotu bir durum.
Eger siz tanistirmis olsaydiniz mahcupluk falan olabilirdi de madem siz sonradan tanistiniz, daha fazla o adamin duygusal baskisini yuklenmeyin.
Bunu arkadasiniz halletmeli, araci oldugunuz muddetce belki arkadasinizin naz yaptigini bile sanabilir.
Uzun ikna cabalariniz egosunu oksuyor olabilir.
Gormezden geldikce once daha da artiracaktir baskisini fakat sonra sonecektir, belki de birden bire.

Sevgili arkadaslar,

Bilen bilir, yardim etmeyi cok seven biriyim.
Deger verdigim bir arkadasim gecen yil bir cocuk ile tanisti. cocugun bazi dengesilikleri oldu, yurutemediler. Derken tekrardan bir araya geldiler. cocugun arkadasimi cok sevdigine inandigim icin hep destek oldum; evladim ameliyattaydi, o esnada dahi cocuk beni arayinca konustum, yonlendirdim arkadasimla arasinin iyi olmasi icin.
Fakat arkadasim bu isin kesin olarak olamayacagini soyleyince de cocugu karsima aldim ve bitmesi gerek-saplanti yapma diye telkin ettim. cocuk baktim ki bir an evvel evlenme arzusunda, gel sana baskasini tanistiralim diye de teklifte bulundum. amacim cocugu arkadasimdan uzak tutmak idi.
simdi...
bu cocuk arkadasima ve arkadasimin kardesine mesajlar atiyor, kizi kazanmak icin. yazdigi sey ise, semurcan x'i kotuledi bana kendi tanidigi birilerini tanistirmaya calisiyor...
inanin yasadigim nanakorluk dolayisiyla zaten yeterince sinirliyken, bir de adamin arkadasimi saplanti yapip iliskiyi adamca bitirmeyi bilememesi beni deli ediyor.
ne yapacagiz, ne yapmaliyiz?
bu cocuktan yaka nasil kurtarilir?
Arkadaşının durumu saplantıdan da öte , keşke hiç bulaşmasaydın, bundan sonrada o saplantılı psikomanyak adamla hiçbir şekilde görüşmemeni tavsiye ederim , kız arkadaşınla da bir müddet mesafe koy bence ...
Aklımın almadığı diğer bir konuda acaba kız arkadaşın istemem yan cebime koy mu yapıyor , sevgilim var rahatsız etme desin açmasın telefonlarını mesajlarına cevap yazmasın , nasıl olsa o da sıkılır bu durumdan bırakır ha devam ederse de saklasın Mesajları savcılığa versin ... Şu yazılanlardan kızında bu durumdan zevk aldığını görüyorUm ... Eğer öyleyse kız da seni kullanıyor maalesef !!!!

Siz evli degil misiniz yahu? Evli bir bayanin yakin bir arkadasina bir erkegi ayarlamasi ne kadar mantikli bilemedim.. Esiniz ne diyor bu duruma merak ettim, sonucta yabanci bir erkekle konusuyorsunuz konu ne olursa olsun..Gercekten 'size ne'diyecegim kusura bakmayin da.. Bilemedim bana ters....
Sana ters olduğu belli canım ...

Yorumlarinizi okuyorum. burdaki konulara profesyonel yorumlar yapiyorsunuz. "Kayyum valide" konularinda da akillar veriyorsunuz guzel guzel. ama bu kadar basit bir konuda bile olmayacak bi hata yapmissiniz ve isin icinden cikamamissiniz.
Demek ki klavye ile gercek hayat biraz farkli seyler. gercek hayatta o kadar da profesyonel olunmamis.

Ben ikili ilişkilere kim ne gerekçeyle olursa olsun karışmaması gerektiği kanısındayım. Hepsinden öte, arkadaşınızın ağzı var, dili var. Tanışmayı seçmiş, ilişkiyi o yaşamış sorununu o çözmeli. Evli barklı kadın "sana birisini ayarlayayım" diyerek olaya karışmamalı. Bence bu olayın çözümü, bu saatten sonra karışmamak. Bakın olaya iyi niyetle müdahil oldunuz belki ama, şuan adam okları size atıyor. Ne gerek var? Canınızı sıktığınıza değmez, herkes kendi hayatına baksın. Ayrılık olur, acı olur teselli edersiniz amenna, ama bu tarz ilişkilere karışmayın. İnanın iyi niyetten maraz doğuyor, tecrübeyle sabit. Ben farkındayım koruma iç güdüsü iyi niyet sizdeki ama, marazın gözü kör olsun...

Yorumlarinizi okuyorum. burdaki konulara profesyonel yorumlar yapiyorsunuz. "Kayyum valide" konularinda da akillar veriyorsunuz guzel guzel. ama bu kadar basit bir konuda bile olmayacak bi hata yapmissiniz ve isin icinden cikamamissiniz.
Demek ki klavye ile gercek hayat biraz farkli seyler. gercek hayatta o kadar da profesyonel olunmamis.

oncelikle hakkimdaki gorusunuz icin tesekkur ederim.
bilakis kendi hayatim hakkinda tamamen profesyonel yaklasan ve yasayan biriyim. bir sirketi yonetir gibi... sirketletrin de kriz anlarinin oldugunu unutmamak gerekir.

İkisine de bu konu artık beni ilgilendirmiyor diyip kenara cekilirdim sanırım.. elinizden geleni yapmissiniz..

Yorumlarınızdan birinde çocuk için evladım yerine koydum demişsiniz. İfadede mübalağa vardır tabi de, niye yani, neden bu kadar yakın olasınız ki? Evladınız yerine koyacak kadar içlerine girmeseydiniz keşke. Yine de hala geç değil, bundan sonra mesafe koyun araya. Normal biri de değilmiş zaten, umarım bu da bir hayat dersi olmuştur size. Hepimiz bunun gibi bir duruma illa ki düşmüşüzdür.

Aynen sen avukatimisin onlarn karismissin herseye birak kendi aralarnda halletsnler km evlenmek istiyosa gtsn kendisi bulsun...gereksiz bisekilde sen kalmssn ortada

Bekarken benim de bikaç kere teşebbüs ettiğim ve her defasında facia durumlara yol açan bir olay çöpçatanlık mevzusu..

Yapmışsınız iyi niyetle bir hata bundan sonrasında artık erkekle sert bir şekilde konuşup , bir daha sizi bu nedenle asla aramaması için uyarmalısınız.. kadınla bir probleminiz yokmuş zaten. Kadına da yine sert bir şekilde artık bu işin kendisi için mide bulandırıcı bir hal aldığını ve asla tekrar denemek istemediğini erkeğe söylemesini öneririm..

Başıma gelmediğinden mi anlamıyorum bilmiyorum ama kadın gerçekten istemiyorsa iletişimin devam etmesi çok saçma geliyor. Güzellikle yok derim anlamıyorsa karşıdakinin karakterine göre mutlaka bir yok bulurum.. gerekirse terslerim , çok zor durumda kalırsam hassas noktasını bulur ona göre yok derim. Ama ben görüşmek istemiyorsam görüşmem. Ben görüşmek istemiyorsam benim arkadaşım da görüşmek istemediğim kişi ile konusu ben olan sohbetlere girmez...

Bekarken benim de bikaç kere teşebbüs ettiğim ve her defasında facia durumlara yol açan bir olay çöpçatanlık mevzusu..

Yapmışsınız iyi niyetle bir hata bundan sonrasında artık erkekle sert bir şekilde konuşup , bir daha sizi bu nedenle asla aramaması için uyarmalısınız.. kadınla bir probleminiz yokmuş zaten. Kadına da yine sert bir şekilde artık bu işin kendisi için mide bulandırıcı bir hal aldığını ve asla tekrar denemek istemediğini erkeğe söylemesini öneririm..

Başıma gelmediğinden mi anlamıyorum bilmiyorum ama kadın gerçekten istemiyorsa iletişimin devam etmesi çok saçma geliyor. Güzellikle yok derim anlamıyorsa karşıdakinin karakterine göre mutlaka bir yok bulurum.. gerekirse terslerim , çok zor durumda kalırsam hassas noktasını bulur ona göre yok derim. Ama ben görüşmek istemiyorsam görüşmem. Ben görüşmek istemiyorsam benim arkadaşım da görüşmek istemediğim kişi ile konusu ben olan sohbetlere girmez...

yorumunuz icin tesekkur ederim. arkadasim her yerden engelledi. hatta alenen tehdit etti onu rahatsiz etmemesi icin ancak cocuk takinti yapmis durumda.
bu arada her ikisi de uluslararasi ve buyuk sirketlerde iyi pozisyonda, iyi unversitelerde egitim gormus insanlar.
lakin takinti egitim yahut kariyer tanimiyormus, ogrendik.

Yorumlarınızdan birinde çocuk için evladım yerine koydum demişsiniz. İfadede mübalağa vardır tabi de, niye yani, neden bu kadar yakın olasınız ki? Evladınız yerine koyacak kadar içlerine girmeseydiniz keşke. Yine de hala geç değil, bundan sonra mesafe koyun araya. Normal biri de değilmiş zaten, umarım bu da bir hayat dersi olmuştur size. Hepimiz bunun gibi bir duruma illa ki düşmüşüzdür.

ifadeyi o sekilde koyma nedenim cocugu evladim gibi cok sevmem degil; annesi gibi her dakika sorununu dinleyip, ayakli psikoterapist gibi gezmis olmam.

sevgili hass,

yorumlarini ozellikle takip ederim. evet ikili iliskilere karismama taraftariyim ancak beni kendi islerine kendileri soktular. birbirlerine yazacaklari mesajlari bile bana yazdiriyorlardi.
dolayisiyla ben kendi arzumla dahil olmadim ise.
Beni karistirmayin benim dertlerim kendime yeter. Kizan kizsin demek cok mu zor? Su anki halinizden daha iyi durumda olurdunuz kesin. Hayir demeyi bilmeyen insanlar hep boyle durumlarin icine cekilmeye mahkum.

Back
X