- 4 Haziran 2020
- 7
- 0
- 16
- 36
- Konu Sahibi president1234
-
Polise bildirsin tabiki.İyi akşamlar
Bir arkadaşımın adına yazıyorum.
İnternet üzerinden ona ulaşan aynı ilde yaşayan biri tanışmak istediğini, kendisiyle ayaküstü işyerinde adres sormak için 2019 kasımda tanıştıklarını o tarihten bu yana yüzyüze tanışmak için beklediğini bildiren bir mesaj ve ardı sıra benzer mesajlar atarak devam ettiğini söyledi.
Arkadaşım durumu anlamak için kim olduğuna dair sorular sormuş arkadaşımın kendisi, ailesi, işyerini hakkında detaylı bilgisi var hatta telefon numarasına da ulaşmış.
Bizde kim olduğunu araştırdık kişilik bozukluğu olan biriymiş.
Şu an mesaj ve telefon ile sürekli ulaşmaya çalışıyor cevap vermemesine rağmen 2-3 gündür Yazmaya devam ediyor. Engelleyip kurtulması kolay tabi ama işyeri ve evinide biliyor karşısına çıkıp zarar vermesinden korkuyoruz. Polise başvursa mesajlar tehditvari değil, işlem yapılır mı? Ya da sizin öneriniz var mı uzaklaştırmak için? Yardımlarınızı bekliyoruz.
.Polise başvurmak için tehdit edilmek şart değildir umarım. İstemediğiniz biri tarafından sürekli aranıyorsunuz ki bu kişi hakkınızda çok fazla bilgiye sahip. Bayağı taciz ediliyor işte. Ben olsaydım polise başvururdum. Umarım başvurmak için yeterli sebeplerdir.
Ailesine ulaşıp yardım isteyebilirsiniz belki. Ben yine de polise başvururdum gerçi. Canımı yolda bulmadım..
Bize göre yeterli ama polise göre yeterli mi bilemedik. Özellikle kişilik bozukluğu olmasından dolayı, bu tür insanlara yaklaşım nasıl olmalıdır belliki takıntı haline getirmiş
Ailesi aklıselim insanlar mı acaba? Bahsettiğimiz kişi orta yaş civarında ailesinin yardımımı zararımı olur karar veremedikAilesine ulaşıp yardım isteyebilirsiniz belki. Ben yine de polise başvururdum gerçi. Canımı yolda bulmadım.
O zaman tek ve kesin bir seçenek kaldı: polis.Ailesi aklıselim insanlar mı acaba? Bahsettiğimiz kişi orta yaş civarında ailesinin yardımımı zararımı olur karar veremedik
En mantıklı çözüm bu bencede ama polisin müdale edeceğini sanmıyorum. Yinede şikayetci olacaktır.polise başvursun tabiki de
Öncelikle şahsı kışkırtmaktan kaçınsın bir süre. Anlayacağı dilden reddetsin. Devam ederse ailesine ulaşsın ve tabiki polis. Benzer bir olay bende yaşadım. Tek yaşıyordum birde. Sonunda lezbiyenim diye yalan söyledimİyi akşamlar
Bir arkadaşımın adına yazıyorum.
İnternet üzerinden ona ulaşan aynı ilde yaşayan biri tanışmak istediğini, kendisiyle ayaküstü işyerinde adres sormak için 2019 kasımda tanıştıklarını o tarihten bu yana yüzyüze tanışmak için beklediğini bildiren bir mesaj ve ardı sıra benzer mesajlar atarak devam ettiğini söyledi.
Arkadaşım durumu anlamak için kim olduğuna dair sorular sormuş arkadaşımın kendisi, ailesi, işyerini hakkında detaylı bilgisi var hatta telefon numarasına da ulaşmış.
Bizde kim olduğunu araştırdık kişilik bozukluğu olan biriymiş.
Şu an mesaj ve telefon ile sürekli ulaşmaya çalışıyor cevap vermemesine rağmen 2-3 gündür Yazmaya devam ediyor. Engelleyip kurtulması kolay tabi ama işyeri ve evinide biliyor karşısına çıkıp zarar vermesinden korkuyoruz. Polise başvursa mesajlar tehditvari değil, işlem yapılır mı? Ya da sizin öneriniz var mı uzaklaştırmak için? Yardımlarınızı bekliyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?