Nasıl kurtulacam içimdeki histen?

Öyle Demeyin lütfen. Ben tamamıyla bitirdim. Evet acı cekiyorum bu elimde değil malesef. Onun da zamanla geçeceğine inanıyorum
Bak kendi emeğime üzülüyorum dersen anlarım ama nasıl seçebilirsiniz böyle birini...
Kıymetsiz hissettirmiş sana her gün kendini

Bak kendi emeğime üzülüyorum dersen anlarım ama nasıl seçebilirsiniz böyle birini...
Kıymetsiz hissettirmiş sana her gün kendini
Evet. Hergün aglardım. Hergün aglatrdı. Buna ragmen niye bu kadar baglandım bilmiyorum

Verme bacim boyle bir tipe deger. Neyine gerek. Deger verilecek binlerce sey var. Onlara yonelt sevgini.
Hayatımda ki en zor gunlerde bir organizasyon sirketi ile onkoliji bolumunde ki cocuklara palyacoluk yapmaya basladim. Her hafta sonu gidiyordum. Oylesine mutlu oluyorlardi ki o kaybimi hafiflettiler benim. Oyle guzellerdi. Ben onlari sevdikcenonlarin yuzu guldu onlar beni sevdikce benim yuzum guldu. O tarifsiz acim katlanalilabilir oldu. Sevginini hak edene yönelt. Sadece simdi degil sadece erkek arkadasin icinde degil hayatinin her doneminde yap bunu.
Çok haklısınız. Bu aralar toparlanmaya çalışıyorum. Yegenlerimle vakit geçiriyorum ben de

Benden sonrA pişman olursun demisti. O da görecek zaten pişman olmadığımı
Ay özgüvene bak ya sen çok havalara sokmuşsun bunu . Bak bende tepeme çıkardım bildiğin adama sadece mutluluk veriyordum ama sonuç hüsran . Burda bi üyenin yazdıklarını okdum oha dedim istediğim erkek demekki varmış bunları bunları yapan gördüklerimiz göreceklerimizin yarısı bence :)) evet insan pişman olsun yalvarsın yakarsın istiyor yalan değil . Ama bak sen seviyorsun çabalıyorsun oda sevse çabalardı benimkide istese bunca zaman aramadan duramazdı kendinden pay biç. Evet hayatında hiç yer etmemişim gibi hiçimsenerek hayatına bakıyor olması zoruma gidiyor bende adapte oluyorum bi şekilde bensiz oluyorsa onsuzda olur die telkinliyorum kendimi :)

Ay özgüvene bak ya sen çok havalara sokmuşsun bunu . Bak bende tepeme çıkardım bildiğin adama sadece mutluluk veriyordum ama sonuç hüsran . Burda bi üyenin yazdıklarını okdum oha dedim istediğim erkek demekki varmış bunları bunları yapan gördüklerimiz göreceklerimizin yarısı bence :)) evet insan pişman olsun yalvarsın yakarsın istiyor yalan değil . Ama bak sen seviyorsun çabalıyorsun oda sevse çabalardı benimkide istese bunca zaman aramadan duramazdı kendinden pay biç. Evet hayatında hiç yer etmemişim gibi hiçimsenerek hayatına bakıyor olması zoruma gidiyor bende adapte oluyorum bi şekilde bensiz oluyorsa onsuzda olur die telkinliyorum kendimi :)
Benimki sözde çok pişman. Ben buna inanmıyorum. Cunku cok acı verdi suan aglayıp sızlaması cok da bisey ifade etmiyor. Acı cekiyorum diyor ama inanmıyorum acı çektiğine onun

Benimki sözde çok pişman. Ben buna inanmıyorum. Cunku cok acı verdi suan aglayıp sızlaması cok da bisey ifade etmiyor. Acı cekiyorum diyor ama inanmıyorum acı çektiğine onun
Aynen aynen erken dönüşler gerçek pişmanlık olmuyor genelde bizimkide hemen 2 haftanın sonunda başlardı sensz olmuyor ıvır zıvır devam ederdik aynı konular yine kavga o yüzden bırak sensizliği iyice tatması için zaman ver bu zamanda sende soğucaksın zaten emin ol

Aynen aynen erken dönüşler gerçek pişmanlık olmuyor genelde bizimkide hemen 2 haftanın sonunda başlardı sensz olmuyor ıvır zıvır devam ederdik aynı konular yine kavga o yüzden bırak sensizliği iyice tatması için zaman ver bu zamanda sende soğucaksın zaten emin ol
İnsallah. Geri dönmeyi düşünmüyorum acı ceksem de

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
İyiki onunla evlenmemişsiniz

Back
X