kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek