Nasıl kurtulacam içimdeki histen?

Ne güzel öğretmenmişsinizde eğer devam edip evlenirseniz ilerde hem çalışmayıp kendimi besletir size hemde aldatmaya devam eder. Böylesini bulmuş tabi kaybetmek istemez. Aklınızı başınıza alın ve bu irtibatınızı kesin. Sanki erkekmi kalmadı ülkede.

Ne güzel öğretmenmişsinizde eğer devam edip evlenirseniz ilerde hem çalışmayıp kendimi besletir size hemde aldatmaya devam eder. Böylesini bulmuş tabi kaybetmek istemez. Aklınızı başınıza alın ve bu irtibatınızı kesin. Sanki erkekmi kalmadı ülkede.
Suan vicdan azabı cekiyorum. Bana kalkıp 4 yıldır seni bekledim suana kadar evlenirdim bütün kardeşlerim evlendi falan dedi. Sanki ben de beklemedim. Ama ben onu aldatarak beklemedim. O bana sadık bile kalmadı . Sürekli aklımda bıktım bu durumdan. Bana pişman olursun ilerde dedi insanı düsündürüyor böyle :(

Suan vicdan azabı cekiyorum. Bana kalkıp 4 yıldır seni bekledim suana kadar evlenirdim bütün kardeşlerim evlendi falan dedi. Sanki ben de beklemedim. Ama ben onu aldatarak beklemedim. O bana sadık bile kalmadı . Sürekli aklımda bıktım bu durumdan. Bana pişman olursun ilerde dedi insanı düsündürüyor böyle :KK43:

Sizi aldatan insandan ayrıldığınız için ilerde kesinlikle pişman olmazsınız. Bence sizinle sadece mantık evliliği yapmak istiyor sakın güvenmeyin bana çok kurmaz birisi gibi geldi.

Sizi aldatan insandan ayrıldığınız için ilerde kesinlikle pişman olmazsınız. Bence sizinle sadece mantık evliliği yapmak istiyor sakın güvenmeyin bana çok kurmaz birisi gibi geldi.
Evet haklı olabilrsiniz. Ailesi gel evlenin işi olur diyordu babası da evlenin o yAnına gelsin bile dedi. O da bana evlenelim işi halledecem dedi ama olmadı. En son bitirince de bana sanki diğer sebeplerden değil de baska bisey icin bitirmişim gibi konustu

4 sene aldatarak beklemiş, ne bekleme ama... Gerçekten baya beklemiş tabi inanırsan. İradeli duramaman çok kötü. Psikologa git bence.

4 sene aldatarak beklemiş, ne bekleme ama... Gerçekten baya beklemiş tabi inanırsan. İradeli duramaman çok kötü. Psikologa git bence.
Gidicem bu gidişle . Bugun ağlayıp durdum sanki dünyam yıkılmıs gibi. Biliyorum o kadar hatası var ama. Yine de kötüyüm

Bende eksi ilişkimde böyleydim.
Şimdi geçmişi düşününce kendime saydırasım geliyor o derece aptalmışım.
Aşk sanıyordum, yani aşkın böyle saçma duygular olduğunu sanıyordum.
Halbuki hissettiğim şey takıntı alışkanlık falanmış.
Beni kırmamak için çırpınan mutlu etmek için çabalayan biriyle tanıştığımda eski şahıstan dolayı bu kadar kendimi üzdüğüm için kendime yıllarıma acıdım.
Herkes tercihlerini yaşar.
Ya bu adamla iletişimi kesmeyip saçmasapan bir ilişkiye devam edersin ya da yoluna bakıp belki de seni çok mutlu edecek biriyle karşılaşırsın. Tercih senin.
Suanda bile ona bu kadar tavız verdim diye kendime saydırasım var. Değmeyecek insanlara verdiğiniz sevgi aslında insanı en cok üzen sey

Telefon numaranızı değiştirin. Siz de silin ve hiçbir hatıra bırakmayın ilişkiye dair. Kendinize uğraş bulun. Sürekli ne yapacağım demekten vazgeçin artık. Siz böyle yaptıkça kendinize zarar veriyorsunuz.

Telefon numaranızı değiştirin. Siz de silin ve hiçbir hatıra bırakmayın ilişkiye dair. Kendinize uğraş bulun. Sürekli ne yapacağım demekten vazgeçin artık. Siz böyle yaptıkça kendinize zarar veriyorsunuz.
İlk gümlere göre cok daha iyim. Sizin ve ailemin sayesinde. Cok teşekkür ederim

Ben de aldatıldım. Çok kötü bir duygu. Kendime güvenim kalmamıştı. Vazgeçemiyordum. Çünkü aldatıldıkça kendimi aciz hissedip ona bagımlı olma yoluna girmiştim. Kendimi cok çirkin buluyordum. Hatta kadınlığımdan bile uzaklaşmıştım. Yani hic cekici olmadığıma inanmaya başlamıştım. Dünyada bir kadinın yasayacağı en kötü duygu. Ben çabuk kararımı verdim ama çok uzatmadım. İlk barıştım tam emin değildim. Emin olunca ayrıldım. Çünkü yine aldattı. Şimdi beş aydır yalvarıyor. Bu arada da digerleriyle de görüşüyor. Aldatan adamın psikolojik sorunları vardır. Derinde yetersiz, değersiz hisseder. Sen onu düzeltemezsin. Sen de kendini değersiz hissedersin. Derhal ayrıl. Onun barişmak istemesine anlam çıkarma. Çok üzüldüm canımdan can gitti ayrılık sürecinde ama ruhen, gönül olarak koptum başardım. Ayrıl. Kendine bu kötülüğü yapma. Simdi biriyle görüşüyorum. Çok daha düzgün, aklı başında, maddi manevi her anlamda ondan daha iyi biri. Kendime güvenim gelmeye başladı. O aptal da aramalarına devam ediyor. Hıç umrumda da değil. Değer görmek çok güzel bir duyguymuş. Unutmuşum. Hep aptal yerine konulmuşum, sömürülmüşüm, bana hiç acımamış, hiç sevmemiş. Kendini kandırma. Hep aldatılırsın. Sana diyorum. Aglıyor, sızlıyor 5 aydır yalvarıyor, diğer tarafta yine karı kız peşine düşüyor.

Ben de aldatıldım. Çok kötü bir duygu. Kendime güvenim kalmamıştı. Vazgeçemiyordum. Çünkü aldatıldıkça kendimi aciz hissedip ona bagımlı olma yoluna girmiştim. Kendimi cok çirkin buluyordum. Hatta kadınlığımdan bile uzaklaşmıştım. Yani hic cekici olmadığıma inanmaya başlamıştım. Dünyada bir kadinın yasayacağı en kötü duygu. Ben çabuk kararımı verdim ama çok uzatmadım. İlk barıştım tam emin değildim. Emin olunca ayrıldım. Çünkü yine aldattı. Şimdi beş aydır yalvarıyor. Bu arada da digerleriyle de görüşüyor. Aldatan adamın psikolojik sorunları vardır. Derinde yetersiz, değersiz hisseder. Sen onu düzeltemezsin. Sen de kendini değersiz hissedersin. Derhal ayrıl. Onun barişmak istemesine anlam çıkarma. Çok üzüldüm canımdan can gitti ayrılık sürecinde ama ruhen, gönül olarak koptum başardım. Ayrıl. Kendine bu kötülüğü yapma. Simdi biriyle görüşüyorum. Çok daha düzgün, aklı başında, maddi manevi her anlamda ondan daha iyi biri. Kendime güvenim gelmeye başladı. O aptal da aramalarına devam ediyor. Hıç umrumda da değil. Değer görmek çok güzel bir duyguymuş. Unutmuşum. Hep aptal yerine konulmuşum, sömürülmüşüm, bana hiç acımamış, hiç sevmemiş. Kendini kandırma. Hep aldatılırsın. Sana diyorum. Aglıyor, sızlıyor 5 aydır yalvarıyor, diğer tarafta yine karı kız peşine düşüyor.
İnsallah hep mutlu olursunuz. Beni de iki defa aldattı. İlkinde onsuz yasayamam ölürüm diye ben yalvardım resmen ona. Devam ettik ikincisini öğrendiğimde bitirdim yalvardı yakardı affettim. Ondan sonrA bir aldatmasını görmedim. Yani gözümle görmedim mutlaka olmustur. Bir oyun sitesinde kızlarla sohbet etmeye calıstğını özellikle kızlara istek gönderdiğini gördüm. Beni aldattğı kızı da aramıs ben ondan izinsiz geziye gittim diye. Tabi bütün bu aldatmalarının sebebi benim. Benim yüzümdenmis. Asla sosyal medya şifrelerini vermezdi. Erkek arkdaslarmla argo konuşmalarım var diye. Bi ara zor bela aldım. Engellediği kızlardan birinin engelini açtım konuşmalar çıktı ortaya kıza bal dudaklım demis. Abimdi o ben değildim diye yeminler etti. Bunlar yeterli ayrılma sebepleri ama ben de sizin gibi kendimi değersiZ hissediyordum. En son beni Aldattığı kızı arayıp beni cekştirmesi son noktaydı. Ayrıldım o da mesaj atıyor yazıyor cevap vermiyorum. Yazmıştı ki daha ağır seyler yaşadın bunun icin mi bitiriyorsun. Demek aklında baska seyler var dedi.suan üzülüyorum ona verdiğim değere sevgiye acıyorum. İnsallah benim de geçer .

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Ay hala bu adamı nasıl ciddiye alıyorsun anlayamıyorum...
Kızım duygu sömürğsü yapıyor, birleşmeye kalkarsan, ki sende o potansiyeli görüyorum maalesef o seni bırakmadan sen bırakamayacaksın, seni yine aldatıp kendi bırakacak ki kendi EGO’su tatmin olsun,...

İnsallah hep mutlu olursunuz. Beni de iki defa aldattı. İlkinde onsuz yasayamam ölürüm diye ben yalvardım resmen ona. Devam ettik ikincisini öğrendiğimde bitirdim yalvardı yakardı affettim. Ondan sonrA bir aldatmasını görmedim. Yani gözümle görmedim mutlaka olmustur. Bir oyun sitesinde kızlarla sohbet etmeye calıstğını özellikle kızlara istek gönderdiğini gördüm. Beni aldattğı kızı da aramıs ben ondan izinsiz geziye gittim diye. Tabi bütün bu aldatmalarının sebebi benim. Benim yüzümdenmis. Asla sosyal medya şifrelerini vermezdi. Erkek arkdaslarmla argo konuşmalarım var diye. Bi ara zor bela aldım. Engellediği kızlardan birinin engelini açtım konuşmalar çıktı ortaya kıza bal dudaklım demis. Abimdi o ben değildim diye yeminler etti. Bunlar yeterli ayrılma sebepleri ama ben de sizin gibi kendimi değersiZ hissediyordum. En son beni Aldattığı kızı arayıp beni cekştirmesi son noktaydı. Ayrıldım o da mesaj atıyor yazıyor cevap vermiyorum. Yazmıştı ki daha ağır seyler yaşadın bunun icin mi bitiriyorsun. Demek aklında baska seyler var dedi.suan üzülüyorum ona verdiğim değere sevgiye acıyorum. İnsallah benim de geçer .
Geçiyor inan bana. Ben de zor atlattım. Onlar barışmak istedikçe inanmak istiyorsun. Aldatma karakter òzelliği bunu anladım değışmiyor bu insanlar.Çok kötüydüm. Ama kararlı ol ve inanma. Diger erkeklere de güvenini kırma. Düzgün adamlar da var. İnşallah bir an ònce atlatırsın.

Adam issiz aldatmis deger vermiyor. Mazosistmisin yahu. Neden pesindesin neden uzuluyorsun. Caninin hic mi kiymeti yok. Salla gitsin. Daha iyisini bul. Ki bulacagin herkes bundan iyidir heralde. Bak keyfine.

Tabi seni suçlarlar. Ben de suçlanmıştım. Hep kendimi suçlu hatalı gördüm onun suclamasına da gerek yoktu zaten, ve beni inanılmaz derecede bitiren ofke duygusu, değersizlik hissi oluşmuştu bende. Tanrım aldatılmak kabus gibi bir şey. Sonra benim suçumun olmadığıni anladım o böyle biriydi. Kim olsa yapacak, aldatacak. Aldatan insan kendini değersiz gören, sorunlu insanlar. Aldattıkça kendini iyi jhissediyor. Sen duzeltemezsin. Yani psikolojik bir şey. O beni hala arıyor. Bir yandan da başkalarıyla. Böyle yani. Umarım mutlu olursun.

kac defa konu açtım bilmiyorum. 4 yıllık iliskim vardı ben öğretmen o issiz olduğu icin evlenememşstik. Ama o zaten beni 2 defa aldattı ondan habersiz geziye gittim diye de beni aldattığı kızı aradı konustu beni cekistirdi ve o kızla konuşmadım dedi sen bana hata yaptın ondan o kızı aradım dedi bana. Neyse ben en son dayanamadım ayrıldım. Üstüne beni sucladı. Sen pişman olacaksın diye. Sen bana değil o kıza inandın diye suçlamalarda bulundu. Üstüne kızı arayıp küfür ederek nasıl konuştuklarımızı söylersin demisti. 3 gün oldu ayrılalı. Dün beni gece aradı. Cevap vermedim mesaj attı cevap vermedim sözde bir kargo adresi istiyormuş aldıklarımı gönderecekmis. En son üç defa mesaj attı. Ben gönderiyorum merkeze alırsın diye. Ben de çöpe at göndrme almam dedim. O da uzatmıcam zaten atıyorum sen de çöpe at dedi. Cevap vermedim. Be yapmaya çalışıyor. Önceden hep ben pesindn kostum. Yalvardım yakardım hesaplarımı kapatıp gidicem demisti beni bir daha bulamazsın demisti. Ama gelip böyle bir mesaj attı. Canım acıyor hala. Unutmak istiyorum. Ama bu hisler hep böyle devam mı edecek
Hala orda mısın diye yokluyor :) sözlerine psikolojik yaklaşımla incelediğinde diyorki : ben böyle kışkırtıcı konuşayım bak beni kesin kaybettin bundan sonra yokum sen bensiz yapabilir misin . Yani gidicek adam gidiyorum daha da yüzümü göremezsin bilmem ne eşyaymış o bu dmeez gider sadece gider. Bu senin yine ona yalvar yakar dönmeni bekliyor alışmış çünkü . Aldatmanın hiç bi haklı bahannesi olamaz bak geziye gidiyorsun burnundan getiriyor . Şimdi istediğini yap gez toz eğlen valla bu asalaklar için oturup ağlama . Benimkide aldattı affettim vs ama beni evde oturtup kendi karılara gidiyormuş bunu düşün sana hapis hayatı kendi zevkü sefa . Şimdi ayrıldık özgür hissediyorum sadece ben bunları haketmedim diyorum oda hakettiğini bulsun diyorum. Mesleğin elinde bırak iki güzel sözüne mi kaldın dışarda çok var emin ol iki güzel söz söylücek el üstünde tutacak değerini bilecek

• Beğen
Reactions: su7
Sana tavsiyem onun canını acıtmak istiyorsan onu şaşırtmalısın . Ölü taklidi yapacaksın o mesaj vs yem hep hemen dönüş yapmışsın yazık olmuş neyse şimdi hiç bi hareketine cevap vermiyorsun engelle dicem ama evet zor oluyor yaşvarıp yakarır belki die görmek istiyoruz kalsın ama sen hiç bi şekilde cevap verme. Onsuz da haytın tadını çıkardığını ona göster onsuz da yapabildiğini yani sık sık foto değiştirme 1 ay sonra falan yeni bir foto koy bi yere git gez orda çekil gül ve koy bırak oda kudursun

Kimse asktan olmedi merak etmeyin ama boyle abuk sabuk adamlar yüzunden her gun kahir cekmekten hasta olan yuzbinlerce kadin var.

Telefon numarani degistir ve arkana bir daha bakmadan kac bu adamdan.

Ciddi ciddi anlamiyorum bazen kadinlar boyle durumlarda neden uzulur ki? Hayir, adamin neyini kaybettin diye uzuluyorsun ki? 4 yil bana arkadaslik etti ama artik bitti de gec. Kiz arkadaslarini topla yemege cikip hosgeldin bekarlik partisi yapin mesela :)

Back
X