Kızlar yardiiiiimsevgilimin gecmisini çok takiyorum daha öncede bahsetmistim sevgilimin 3 yıl önce ciiktigi kızla aynı okuldayiz sevgilimi çok seviyor en son 5 6 ay once aramıştı seni bekleycm demis sevgilime ahlaksiz tekliflerde bulunmus sevgilim bayagi azarlamis o günden sonra aramadı ama kızı hergün görüyorum zoruma gidiyor nasıl kurtulcm bu durumdan ve sevgilim bana çok kuruntu yspiyosun inanmiyosun çok trip atiyosun diyor artık toparlamak istiyorum herşeyi
Çok gereksiz.. Bende öyleydim bir zamanlar artık akıllandım. Sizinle beraber şuan ve sizi seviyor önemli olan bu. Trip yapıp soğutma kendinden..
Sizin kuruntularınızdan bigün bıktığını ve eski sevgilisine döndüğünü düşünün..
Belki vazgeçersiniz :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bencede çok kuruntu yapma cnm umursamaki o kız kendni bi halt sanmasın ben napimm benim eşimin eski eşi aynı iş yerinde çalıışıyolar kendimi avutuyom işte anlaşsalardı boşanmazlardı die benmde basımdan aynı olay geçti için eski eşimm umrumda deil günlük gözümün önünde olsa tınlamam o derece eşimede güveniyorum güvenmek zorundaym eşimin eski eşide son ana kadar pişmanlını belirtti ama eşim yüz vermedi
Kız bide erkek arkadasima yanimdan geçerken yakın olma ona dayanamıyorum demiş varya düşündükçe deli oluyorum elimde değil sanki
Bu kuruntularla sevgilinizi an gelir uzaklaştırırsınız kendinizden.
Güvenmiyor musunuz ona?
Ben sizin yerinizde olsam güler geçerim onu her gördüğümde. Ve sevdiğim adamın elini daha sıkı tutarım.
Ben olsam o kiza acirdim sadece.
Bir zarari yok ki onun, oyle dusun.
Kızlar yardiiiiimsevgilimin gecmisini çok takiyorum daha öncede bahsetmistim sevgilimin 3 yıl önce ciiktigi kızla aynı okuldayiz sevgilimi çok seviyor en son 5 6 ay once aramıştı seni bekleycm demis sevgilime ahlaksiz tekliflerde bulunmus sevgilim bayagi azarlamis o günden sonra aramadı ama kızı hergün görüyorum zoruma gidiyor nasıl kurtulcm bu durumdan ve sevgilim bana çok kuruntu yspiyosun inanmiyosun çok trip atiyosun diyor artık toparlamak istiyorum herşeyi
boyle yaparak ancak sevgilini ona itersin baska b,r sey degil. o seninle olmayi tterch etmis senle mutlu.daha once hic aynı okulda sevgili oldugun bir olmadimi simid unv. tedesin galiba.aynı okul dedigine gore. hic takma. kader kimdeyse onla olmak hayrındır. aklindan cikarma
Bi aralar unuttum şimdi yine gelmeye başladı aklıma ;(bencede kuruntu yapıp kendınızden sogtmayın hıc ılgenmıyomus gıbı yapın bnceee
Bi aralar unuttum şimdi yine gelmeye başladı aklıma ;(
Ona gitme durumu.olamaz zaten ama yasanmisliklar canımı acitiyor benimde oldu zamanında oda kabullenemiyodu şimdi hiç dilinin üstüne getirmiyor ama şu kız gozmuze sokuyo kendini resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?