nasıl kurtulcm bu durumdan yardim :(

nirwnn

Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
56
0
6
35
İstanbul
Kızlar yardiiiiim sevgilimin gecmisini çok takiyorum daha öncede bahsetmistim sevgilimin 3 yıl önce ciiktigi kızla aynı okuldayiz sevgilimi çok seviyor en son 5 6 ay once aramıştı seni bekleycm demis sevgilime ahlaksiz tekliflerde bulunmus sevgilim bayagi azarlamis o günden sonra aramadı ama kızı hergün görüyorum zoruma gidiyor nasıl kurtulcm bu durumdan ve sevgilim bana çok kuruntu yspiyosun inanmiyosun çok trip atiyosun diyor artık toparlamak istiyorum herşeyi

Çok gereksiz.. Bende öyleydim bir zamanlar artık akıllandım. Sizinle beraber şuan ve sizi seviyor önemli olan bu. Trip yapıp soğutma kendinden..

Sizin kuruntularınızdan bigün bıktığını ve eski sevgilisine döndüğünü düşünün..
Belki vazgeçersiniz :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bencede çok kuruntu yapma cnm umursamaki o kız kendni bi halt sanmasın ben napimm benim eşimin eski eşi aynı iş yerinde çalıışıyolar kendimi avutuyom işte anlaşsalardı boşanmazlardı die benmde basımdan aynı olay geçti için eski eşimm umrumda deil günlük gözümün önünde olsa tınlamam o derece eşimede güveniyorum güvenmek zorundaym eşimin eski eşide son ana kadar pişmanlını belirtti ama eşim yüz vermedi

Bu kuruntularla sevgilinizi an gelir uzaklaştırırsınız kendinizden.
Güvenmiyor musunuz ona?
Ben sizin yerinizde olsam güler geçerim onu her gördüğümde. Ve sevdiğim adamın elini daha sıkı tutarım.

Ben olsam o kiza acirdim sadece.
Bir zarari yok ki onun, oyle dusun.

Kız bide erkek arkadasima yanimdan geçerken yakın olma ona dayanamıyorum demiş varya düşündükçe deli oluyorum elimde değil sanki

Kız bide erkek arkadasima yanimdan geçerken yakın olma ona dayanamıyorum demiş varya düşündükçe deli oluyorum elimde değil sanki

ah bu kızlar elindeyken kıymet bilmezler baskasıyla çıkınca degeri artarr bende ne zaman eşimin iş yerine karşıma çıkıoo hava atıyo istedigi gibi odasına girioo

Bu kuruntularla sevgilinizi an gelir uzaklaştırırsınız kendinizden.
Güvenmiyor musunuz ona?
Ben sizin yerinizde olsam güler geçerim onu her gördüğümde. Ve sevdiğim adamın elini daha sıkı tutarım.

Haklisiniz çok güveniyorum ama kızın dedikleri yaptıkları çok zoruma gidiyor sevgilim cokda seviyo beni sevdigimden dolayı sakiniyorum herkesten

boyle yaparak ancak sevgilini ona itersin baska b,r sey degil. o seninle olmayi tterch etmis senle mutlu.daha once hic aynı okulda sevgili oldugun bir olmadimi simid unv. tedesin galiba.aynı okul dedigine gore. hic takma. kader kimdeyse onla olmak hayrındır. aklindan cikarma

Ona gitme durumu.olamaz zaten ama yasanmisliklar canımı acitiyor benimde oldu zamanında oda kabullenemiyodu şimdi hiç dilinin üstüne getirmiyor ama şu kız gozmuze sokuyo kendini resmen

tavrınızın hiç bir faydası olmaz ilişkinizin yıpranmasına neden olur bunları kafaya takmayı boşverin sevgilinizle hergünün tadını çıkarın

Ona gitme durumu.olamaz zaten ama yasanmisliklar canımı acitiyor benimde oldu zamanında oda kabullenemiyodu şimdi hiç dilinin üstüne getirmiyor ama şu kız gozmuze sokuyo kendini resmen

sen olsan onun yerinde sende sokardin arkadasim ama dusunki sen olsan sende aynı umutsuzugu yasayip sun senin oldugun konumda olmak istedin .kendi yerine koy. onun snein yerinde olmak istedigini dusun.kızada kızamiyorum cunku cogumuz aynı seylrei yasamisizdir. sen ne hissederdin. eminimki onun yerinde olsam sana ozenirdim.onu dusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…