nasıl kurtulcm bu durumdan yardim :(

Her iliskisine sokmuş burnunu fakat benim sevgilim bunca zaman kmseyr vermediği değeri kiymeti veriyor ilişkileri döneminde bile çok takmamis onu hiç vakit gecirmemisler şimdi biz el ele dolasiriz hep okulda yanyanayiz çok vakit geçiririz kabullenemiyo beni sevgilim benim için facesini kapattı göz önünde olmayalım diye 1 yıldn fazla birlikteyiz artık kabullensin uzak dursun istiyorum sevgilme hala seni bekliyorum demesi sen beni seviyosun onu degil demesi çevreden sevgilimi sorması budur yani zoruma giden biraz gurur olmalı insanda

takma adam snei sevmis mi sevmis. sen bole yaparsan dicekki acaba o hatunda bişimi varda bu kız bole yapiyor. uza tutmaya calisiyor ciden itersin cunku. desin istedigini gecmis bitmis.

takma adam snei sevmis mi sevmis. sen bole yaparsan dicekki acaba o hatunda bişimi varda bu kız bole yapiyor. uza tutmaya calisiyor ciden itersin cunku. desin istedigini gecmis bitmis.

Bak şimdi kötü oldum uzun süreden aonra konuyu açtım bugün yine pisman.oldum ;(

Canım sevgilin takmıyorsa sende takma boşuna kendinide onuda üzme ve sürekli o kadından bahsedip sevgilinin aklınada işleme

Canım sevgilin takmıyorsa sende takma boşuna kendinide onuda üzme ve sürekli o kadından bahsedip sevgilinin aklınada işleme

Çok haklısın canım ama uzun süre dir hic konusmuyoduk bugün konu oraya geldi aslında tabi benim kafamda deli sorular başladım kızı çok basit goruyo erkek arkadaşım zaten.diyo takma kafama bişey yapmaz diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…