Hem üzgünüm hem çok huzurlu

O arkadaşınızı alın başınıza taç yapın bence. Hem güvenilir hem de düşünceli davranmış. Sizle arası bozuk olmasına rağmen pislik yapmamış.
Zaten büyük ihtimalle yazdığı tek kişi de arkadaşınız değildir. Rahatlığa gel yani.

Bir de o dönem peşimde dolanıyordu manyak gibi bir dediğimi iki etmiyordu, huzursuzdum yine de zaten bana güvenmiyorsun beni sevmiyorsun beni yıprattın diye ayrıldı demek ki hissetmişim.

Bir erkek neden engeller peki sebep olarak ne düşünüyorsunuz tecrübe demişsiniz de merak ettim
Gözden çıkarmışsa engeller. İstisna vardır elbet. Biz kızlar engeli basıp çabalasın isteriz de onların kafa öyle işlemiyor.

Gözden çıkarmışsa engeller. İstisna vardır elbet. Biz kızlar engeli basıp çabalasın isteriz de onların kafa öyle işlemiyor.

Aynen öyle ya, bana zamanında çok dediler başkası vardır yoksa bir erkek asla engellemez uzaklaşmaz bu derece diye yakıştıramadım. Başıma gelenlere bak. Bir de gözümün içine baka baka başkası mı var diye sorduğunda o kadar ağladım ki dedi bana çıldırmamak elde değil.

Ya düşündükçe çıldırıyor insan yazın bu arkadaşımla bikinili fotoğraflarımızı bile attım ben normal sahilde çekildiğimiz hiç çekinmedim öffff midem bulanıyor midem.

O fotoğrafta arkadasinin dikkat cekici bi özelliği mi var. Poposu gogsu falan mi dikkat cekici merak ettim doğrusu? Insan gormedigi birine nasi boyle bi risk alarak salca olur?

O fotoğrafta arkadasinin dikkat cekici bi özelliği mi var. Poposu gogsu falan mi dikkat cekici merak ettim doğrusu? Insan gormedigi birine nasi boyle bi risk alarak salca olur?

Yok vallahi yani arkadaşıma çirkin diyemem sen ben gibi normal bir insan bence sadece çok zıttız, ben sarışınım o esmer zaten aşık olmasına imkan yok sanmam hiç görmediği birine aşık olduğunu, etkilenmiştir uzun ilişkiden sıkılmıştır şansını denemiştir diye düşünüyorum. Zaten bence bir tek o değildi, büyük bir ihtimalle şu an bile hayatında biri veya birileri var çünkü hattını değiştirmiş ayrıldığımız gün helalleşmek için annesini aradım açmadı.

Aynen öyle ya, bana zamanında çok dediler başkası vardır yoksa bir erkek asla engellemez uzaklaşmaz bu derece diye yakıştıramadım. Başıma gelenlere bak. Bir de gözümün içine baka baka başkası mı var diye sorduğunda o kadar ağladım ki dedi bana çıldırmamak elde değil.
Aynen erkekler başka birini bulmadan hayatındakini gözden çıkarmaz. Sürekli kendisine ihanet edildi mi sorguluyorsa kesin kendisi yiyordur bi naneler.

Adam karaktersizliği diplerde yasayan bir tip, onunla aynı yone bakmaya dahi degmez, bu yuzden hakkinda bunun disinda yorum yapmiyorum.
Onun size yaptigi igrenclikten dolayi sizin zerre sucunuz yok.
Ama sizin kendinize yaptiginiz hataya gelince, ya lutfen su zamaninda simarikliklar yaptim diyorsunuzya sunlari zamaninda yapmayin iste. Bakin zamaninda yaptiginiz seyler geldi dondu dolasti sizin elinizi bagladi, sizi bu ahlaksiza karsi taviz vermeye mecbur etti, sizi gucsuz kildi. Boyle seyler herturlu zarardir, yani bu tip ahlaksiz abazanlara yaparsaniz ilerde sizi onlara karsi gucsuz kilar, tam tersi iyi duzgun bir insana yaparsanizda bu sefer bir masumun hakkina girmis olursunuz.
Herneyse bunlar nacizane tavsiye idi.
Asil meseleye geri gelirsek sukur edin sadaka falan verin boyle bir karaktersizden kurtuldugunuz icin. Ya hersey sadece birkac ay sonra siz evlenmis iken ortaya ciksaydi? Allah kurtarmis sizi.

Adam karaktersizliği diplerde yasayan bir tip, onunla aynı yone bakmaya dahi degmez, bu yuzden hakkinda bunun disinda yorum yapmiyorum.
Onun size yaptigi igrenclikten dolayi sizin zerre sucunuz yok.
Ama sizin kendinize yaptiginiz hataya gelince, ya lutfen su zamaninda simarikliklar yaptim diyorsunuzya sunlari zamaninda yapmayin iste. Bakin zamaninda yaptiginiz seyler geldi dondu dolasti sizin elinizi bagladi, sizi bu ahlaksiza karsi taviz vermeye mecbur etti, sizi gucsuz kildi. Boyle seyler herturlu zarardir, yani bu tip ahlaksiz abazanlara yaparsaniz ilerde sizi onlara karsi gucsuz kilar, tam tersi iyi duzgun bir insana yaparsanizda bu sefer bir masumun hakkina girmis olursunuz.
Herneyse bunlar nacizane tavsiye idi.
Asil meseleye geri gelirsek sukur edin sadaka falan verin boyle bir karaktersizden kurtuldugunuz icin. Ya hersey sadece birkac ay sonra siz evlenmis iken ortaya ciksaydi? Allah kurtarmis sizi.

Bu çok güzel bir tavsiye, özeleştirimi yaptım gerçekten ben. Bundan sonra beni gerçekten hak eden biri olursa ona asla bu şımarıklıkları yapmayacağım. Daha çok yeni diye belki farkındayım asla dönemem asla dönüş yok ama bazen hayatımda bir şey oluyor ilk ona anlatmak için telefona sarılıyorum işte o an yıkılıyorum resmen ama zamanla geçer herhalde.

Bu çok güzel bir tavsiye, özeleştirimi yaptım gerçekten ben. Bundan sonra beni gerçekten hak eden biri olursa ona asla bu şımarıklıkları yapmayacağım. Daha çok yeni diye belki farkındayım asla dönemem asla dönüş yok ama bazen hayatımda bir şey oluyor ilk ona anlatmak için telefona sarılıyorum işte o an yıkılıyorum resmen ama zamanla geçer herhalde.
İste buna aliskanlik diyoruz. Sanki o kisi hayatinizda hep bulunmus, hic onsuz olmamissiniz ve onsuz nasil yasanir bilmiyormus gibi hissediyorsunuz suan. Hani fiziksel madde bagimlilari nasil zor birakiyor gerekirse hastaneye bile yatiyorlar, yani buda bir nevi manevi bir bagimlilik aslinda. Bu yuzden zor evet, ama alistiktan sonra geciyor gidiyor.
Diger kararinizda cok yerinde, en basta zaten duzeyli bir iliskide trip mrip falan bunlar zaten pesinen olmamali.

Şuda varki aldatan tipler aldattiklari kisilerde nasil bir yikima neden olduklarini bilseler yada aldattigi kisi farkinda olmasa dahi nasil bir kul hakkina girdiklerini bilseler acaba yine bunu yaparlarmiydi diye dusunuyorum. Sonra diyorumki bu karakter isi, onlardaki karakter o derece aşağıdaki boyle seyleri bilemezler zaten.
Hakkinizda hayirlisini dilerim...

Back
X