Merhaba arkadaşlar. Hemen konuya geçiym. Ben tusa hazırlanan bir pratisyen doktorum. Kendi memleketimde çalışıyorum. Eşe dosta yardımcı olmayı seviyorum. Ama gelin görün ki dozunu biraz fazla kaçırıyolar. Bir yakınım var kuzenim dlyelim. Annesinin bütün rahatsızlıklarında beni çağırıyor. Hergün yorgun argın işten çıkıp iğnesini yapmaya gittim. Evlerine yakın sağlık ocakları var arabaları var ama yok illa beni çağırıyolar. Yok diyemiyorum bende. Şimdi bir rahatsızlığından dolayı hastaneye gitmesi gerekmiş. Randevusunu alıcam doktora götürcem tahlilleriyle ilgilenicem vs vs.. Üstelik bunlari izin günümde yapıcam. Dersimden zamanımdan ödün vererek. Sınava kalmış üç ay.
Ben tek gidemem diyor. Eşiyle de gidebilir ben doktorunla görüşürüm dedim yok senle gidelim diyor. Çok sıkıldım ya. Benim de kendime göre işlerim var. Benim de ligilenmem gereken yaşlı bir annem var. Ben nasıl kırmadan reddebilirim. Sürekli burunlarıaksa yanlarında olamam. Bunu kırmadan nasıl yapabilirim. Hayır diyemiyorum ama artık bıktırdılar cidden