- Konu Sahibi gamzeanneolmakistiyor
selam kızlar... ben 1. sınıf öğretmeniyim ve sınıfımda yaklaşık 10-12 kız öğrencide malesef bit sorunu var. geçen dönem bütün velilere bit tokası aldırdım, bit şampuanıyla yıkayın vs.. dedim önlem aldığımızı düşünüyorum.. fakat dün veli toplatısı yaptım yine aynı konuyu açtım herkes benim çocuğumda yok diyor. öyle olunca ben de sınıftan 2 bayan veli belirleyelim bütün çocukların başına baksın ve kimlerde olduğunu belirleyelim eğer herkes kabul edecekse dedim. bunlar kabul ettiler fakat gönüllü 2 veli çıkmadı. sınıf annemiz her şeye yetişmeye çalıştığını ve bunu yapamayacağını söyledi. ben artık bıktım bu bitlerden. nereden türüyorlar ve neden bitmiyorlar bilmiyorum ama herkes bit tokası aldığı halde yine de var. herkesten kaçıp en son bana gelecekler diye çok korkuyorum. hatta düşündükçe kafam kaşınıyor. malum 1. sınıf olduğu için sürekli çocuklarla kafa kafaya olmak durumunda kalıyorum.... sizce ne yapsam bu bitlerden kurtuluruz?? ben velilerle ortak birşey yapmak istiyorum. fikri olan var mı??