Nasil mesafe konur ?

Konusmuycaksin o ortamda 3kisimisiniz o konusurken lafina atlayacaksin onu muhabbetten saf disi birakacaksin size seslendiginde hemen bakmayacaksim 2veya 3. Cagirisinda himm neoldu diyecesin zarif degil kaba davranarak onun senden uzak durmasini saglayacaksin
Merhaba kizlar,

Benim sorum su karsinizdaki insana nasil mesafe koyarsiniz ?
Ilk tanistigin bir insan da olsa, aileden de olsa, hani oyle bir mesafeki oyle herseyini sormaya, mincik mincik olmaya cesaret gostermicek karsidaki ?

Eminim benim gibi bu mesafeyi koyma sorunu olan kisiler vardir,
bunu becerebilen'ler bize de yardimci olurmusun lutfennn o_O

cnm kıyamam , yaş 33 oldu , bu yüzden yemediğim kazık kalmadı , bende aynı şeyi söylüyorum kendime ! Hep iyiyken kötü oldum iyilik yaptığım kolumu ısırdı :) Şunu öğrendim senden kültür ve mali durumu düşük insanlara üzgünüm ama dengin gibi davranmayacaksın .2 davet edene 1 gideceksin , herkese kurşun asker hazır asker olup koşmayacaksın, seni aramayanı aramayacaksın , bi iyilik görünce eriyip karşılığını vermeye koşturmayacaksın , sorulmadan cevap vermeyeceksin , kimseye içini dökmeyeceksin , en önemlisi tepkini saklıyacaksın neye kızıp neye üzülüp neye sevindiğini kimse anlayamıyacak hemen tebessüm maskeni takacaksın , dinleyen taraf olup asla nasihat etmiyeceksin . Herkese iyilik empati yaparsan düşmanın çok olur . Deveye diken bunu sakın unutma . Kimse kırılmasın gücenmesin diye bişi yapmayacaksın arkadaşın kötü ama senin yemek planınmı var gidip yemeğini yiyecen . Ben hep koştum . Şimdi afedersin .... Gibi ortadayın .
Düşmanım cok olma nedeni ni buldum ; (((

Neden kimse cvap yazmiyor ?? :KK43:(((( :KK43::KK43::KK61:
mesela telefonda konusulunca nasil mesafe konur ? bnim kv kp elti gorumce kayin hepsi turkiyede dolayisiyla tel'de filan goruyosuyoruz ne yapabilirim yardimci olun lutfen ?
Bide insanlarla yuz yuzeyken ne yapabilirim ?
Uluslararası mesafe varmış işte , daha ne istiyorsun :d

Kolunu ileri doğru uzat, bana bu mesafede durun de canım. Net çözüm..

Valla ben çok mesafe koyuyorum insanlarla arama :) mesela kv ile arama ciddi bir mesafe koydum. İlk evlendiğim zamn 1 hafta evimden çıkmadı,bende hiç ilgilenmedim yokmuş gibi davrandım şimdi bi kahve içmeye dahi gelmiyor. Çağırmadan asla gelmez :)
Diğer insanlarla da aynı şekilde sevmediğim biri olunca mesafeli davranırım tek yapabileceğin şey bu. Mesafeli davran. Başka bir olayı yok.

Valla ben çok mesafe koyuyorum insanlarla arama :) mesela kv ile arama ciddi bir mesafe koydum. İlk evlendiğim zamn 1 hafta evimden çıkmadı,bende hiç ilgilenmedim yokmuş gibi davrandım şimdi bi kahve içmeye dahi gelmiyor. Çağırmadan asla gelmez :)
Diğer insanlarla da aynı şekilde sevmediğim biri olunca mesafeli davranırım tek yapabileceğin şey bu. Mesafeli davran. Başka bir olayı yok.
Ilk tanımanızda nasıl davrandığını, nasıl mesafe koyuyor sunuz

Ben hiç mesefa koyamam herkes istediğin i söyler yapar bana ; (( çok zarar gördüm cok üzülüyorum nasıl mesafe koyuyorsunuz ayrıntılı anlatır mısınız?

Ben hiç mesefa koyamam herkes istediğin i söyler yapar bana ; (( çok zarar gördüm cok üzülüyorum nasıl mesafe koyuyorsunuz ayrıntılı anlatır mısınız?

Canım ayrıntısı yok ki bunun normal mesafeli davran. Bende nasıl anlatacağımı bilmiyorum ki.
Laçka olma yani ilk tanıştığın zaman soğuk davran. Mesafe böyle koyuyorum insanlara soğuk davranarak.. dahasını nasıl anlatabilirim hiç bilmiyorum :)

Back
X