Nasıl mesafeli davranılır?

loveyourselff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2016
971
261
33
29
Arkadaşlar merhaba cok uzun süredir bahane bulup görüşmedigim bir arkadasimla görüşücem bu hafta kendisiyle görüşmek istemiyodum hani yazmiyodum ama sonra gene yazdi ben genel de insanlara karsi ya soguk olabiliyorum ya da samimi mesafeli nasıl davranabilirim?

Neden görüşmek istemiyorsun? Ve bunu neden arkadaşına anlatmıyorsun?
Görüşmek istemiyorsan görüşme bence, o esnada hem kendine yazık etmiş hem arkadaşına yazık etmiş olursun :)

Neden görüşmek istemiyorsun? Ve bunu neden arkadaşına anlatmıyorsun?
Görüşmek istemiyorsan görüşme bence, o esnada hem kendine yazık etmiş hem arkadaşına yazık etmiş olursun :)
Görüşmek istemiyorum cunku onun cok degistigini dusunuyorum ve benim ona verdigim degerin onun bana verdiginden daha fazla oldugunu dusunuyorum.Söylemedim bunu cunku tartisma cikmadan yani kötü ayrılmadan arama mesafe koyup sessiz bir sekilde uzaklasmak istedim.Ama gene de yazmaya devam ediyordu bana zaten uzaga gidicekmis o yüzden bu hafta gorusucem ama soguk olmadan mesafeli olmak istiyorum sadece ama yapamiyorum gene hep eskisi gibi davraniyorum

Mustakbel buyuk gorumcem gun asiri mesaj atardi.
Isterdi ki hep mesajlasalim canim cicim olalim.
Ben de her mesajina gec cevap verip "canim kusura bakma gec gormusum hayirdir bir sey mi oldu?" Diye yazdim.
Alttan alta bir sey olmadikca mesajlasmiyoruz biz imaji yarattim.
Ise yaradi benle.
Ha kotu biri diil iyidir baya
Ama samimi olmak istenedigim icin boyle yaptim.

Yuz yuze bulusmusken soguk davranmak hos olmaz bence ama mesajlarini benim gibi topu taca atabilirsin.

O halde çok uzun zaman geçiremeyen calis bide bir üstteki üyenin yorumunu dikkate al :) ise yarar diye düşünüyorum bende

Bu dediklerinizin hepsini yaptim ama ona ragmen yazmayi birakmadi.Yazdan sonra da yurtdışına gideceklermis temelli uzun süre sonra bile olsa yaziyor.Bu sefer bulusucam iste artik tamam dedim bir de hani bir arkadasimiz daha gelecekti üçümüz bulusucaktik o da gelemiyo ikimiz olucaz.Nasıl davranabilirim tam anlamiyla soguk da davranamam ama nasıl mesafeli olabilirim bilemedim

Söylemeden edemeyeceğim --> Sizden bir çıkarı yoksa siZi arayıp sorması bence güzel bir şey ...

* uzağa gidiyor ve sizinle görüşmeden gitmek istemiyor.. demek ki öncelik listesindesiniz. Böyle arkadaş arayan vE bulamayan biri olarak diyorum Ki lütfen Kırmayın onu.. görüşün içinizden geldiği gibi davranın. Yolun açık olsun kendine dikkat et demeyi unutmayın. 1.5 saat oturun pasta yiyin çay için... Zaten uzağa gidecekmiş. ha mesaj atarsa geç cevap verin kısa kesin ama selamı kesmeyin derim..

Hayir tam anlamiyla öyle degil,kendisi sürekli bana dertlerini anlatiyordu ve bu yüzden de sürekli ariyordu sonra ben dayanamadim ve azalttim iyice ona ragmen yaziyordu.Yani yazma sebebi bu.Ben ona anlatamiyorum pek bazi nedenlerden dolayi.Görüşmemizin sebebi neredeyse bir senedir görüşmememiz.Bende zaten kavgali bitmeden mesafe koymak istiyorum sadece

İnşallah kırmadan kırılmadan halledersin :)

Ben gorusmek istemedigim insanın mesajina cevap bile vermiyorum

Ben gorusmek istemedigim insanın mesajina cevap bile vermiyorum
Ben de bu zamana kadar hep öyle yaptim,sonra bana yazdi gene iste temelli yurtdisina gidiceklermis falan onla ilgili sonra gene bulusalim dedi işim var dedim bu hafta ortak bir arkadasimiz var onunla bulusucaktim gene bulusalim diyince sen de gel dedim hani arada kaynar gider diye o kız hastalanmis gelemiyo,o yüzden ikimiz bulusmak zorunda kaldik maalesef

Cok candan davranmamaya calisacaksiniz gorustugunuzde veya bulusmak istediginde bir bahane bulacaksiniz

Bu kisi erkek mi?
Bilemedim birden.
Istemiyorsan gitme buluşmaya. Yada git ama cok durma işim var de yada evden yarim saat izin alabildim vs de.
Ve ya gelemiyorum işim cikti de.

Bu kisi erkek mi?
Bilemedim birden.
Istemiyorsan gitme buluşmaya. Yada git ama cok durma işim var de yada evden yarim saat izin alabildim vs de.
Ve ya gelemiyorum işim cikti de.
Yok kız liseden arkadasimdi kendisi.Artik tamam dedim ya kötü oldu ama iste üçümüz bulusursak hani arada kaynar diye o diger kızda hastalanmis gelemiyo ikimiz bulusucaz simdi öyle yaparim olmadi erken kalkmaya calisirim uzun zamandir erteliyorum bulusmayi hep simdi birden zorunda kalmis gbi oldum nasil davranmam gerektigini bilemedim

Cok candan davranmamaya calisacaksiniz gorustugunuzde veya bulusmak istediginde bir bahane bulacaksiniz
Hep bahane buldum da bu sefer bulusmak zorunda kaldim maalesef soguk da davranmadan mesafeli olmak istiyorum ama pek becerebildigim bisey degil biseye cok kırılsam kızsam da gene normal hicbisey olmamis gibi davraniyorum hep nasıl davranacagimi bilemiyorum

Anliyorum sizi iyi niyetten hepsi.

ben sürekli meskul moduna giriyorum tavsiye ederim istemiyorsan bahane bulcaksın eee karsıdaki de yüzsüz değil ise anlar yani... Bu arada eger değiştiğini düşünüyorsan bunu ona anlatabilir ve hoslanmadıgını belirtebilirsin yoksa samimi olamaayacagını söylersin bitti gitti kaçmak çözüm değil ki..

Tam uzaklastim diyorum hani kırmadan sonra gene bir sekilde bulusuyoruz gene normal davraniyorum soguk olamiyorum kendimi ifade edemiyorum pek galiba kafam cok karisik bu yüzden
Bende ayniyim ve kendimden cok sikayetciyim. Kimseyi kiramiyorum hayirda diyemiyorum. Soyleniyorum soylenitorum kendime sonrada hic birsey olmamis gibi davraniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…