- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
- Konu Sahibi Combativeenemy
herkese merhaba evet aynen başlıkta belirttiğim gibi nasl mutsuz olurum derseniz benimm arkadaşlarım olacak kişilerin yanına uğramanız yeterli iki dakika içinde moral seviyeniz yerle bir olur içlerinde bir tanesi var ki düşman başına insanoğlu bu kadar fesat mı her iyi ve kötü şeylerde yorum yapar konuşurum güzel olmuş güle gülen gibi ama nedense benim yaptığım hiçbir şey beğenilmez ya da hakkında yorum yapılmaz bahsettiğim kişiler samimi olarak konuştuğum arkadaşlarım 3 kişiler ben yapı olarak ta rahat birisiyim fazla önemsemezdim söylediklerini ama artık zoruma gitmeye başladı alışveriş çok yapan birisiyim sürekli alışveriş yaparım hiçbirisini beğenmiyorlar hep kötü yorumlar bana hediye gelir yorum yapmazlar sürekli bir laf sokma Çabası içersindelrr çalışma koşulları olarakta onlardan iyi yerdeyim fazla alıyorum omlardan bunu bile çekemedilrr beni yerimden etmeye çalıştılar ve böyle bir sürü neden den ötürü ben bunlarla olan grubumdan uzaklaşmaya başladım bunuda fark ettiler nedeni ni sordular nedeni Yok dedim şimdi beni gördüklerin de surat ifadeleri değişiyor onlar gibi fesat değilim haklarında kötü düşünmedim diye Böyle oldu uzaklaşmakla iyi yaptığımı düşünüyorum ne kadar yalnız kalsam da sahte kalabalıktan iyidir siz olsanız ne yapardınız tekrardan aynı samimiyette olmak istemiyorum