Nasıl normallestirecegim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kazandibi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
1.011
1.442
53
Eski konumu bilenler üç yakın arkadaşımla aramıza tatsızlık girdiği için görüşüp konuşmayı kestiğimi bilirler. Fakat durumu çok fazla dramatize ediyorum kendime nasıl aşacağım bu durumu bilmiyorum. Evdeyken isim gücüm varken kimse aklıma dahi gelmiyor hatta şuan hayatımda olmadıkları için hafiflemiş bile hissediyorum ama derdim şu yalnızlık dört senedir aynı okulda yakın olmadigim insanlara sığıntı gibi yanaşmak istemiyorum ki belli bariz açık böyle bir sey yaparsam benim yalnızlıktan onlarla olduğumu anlarlar. Ders arası oluyor mesela bir saat yarim saat üç saat böyle mal mal dolanmaktan beynimi yiyorum avel avel geziyorum. Yemekleri yalnız yiyorum yalnız geziyorum felan. Ve bu süreleri kendime zehir ediyorum olaki yanıma yanlışlıkla gelip yol soracak olsanız omzunuzda hüngür hüngür aglayacak vaziyette olurum eminim. Son yılım hatta son üç ayim ama bugun daha ilk günden karalar bağladım nasıl geçecek bu günler diye. Arkadaşlar yalnız kalmak ne kadar zormus meğer biz dörtlü dörtlü gezerken hiç fark etmemişim. Bu saatten sonrada yeni arkadaşlık kuramıyorum. Hem çok girişken biri değilim hemde cidden bu saatten sonra olmaz yani. Sürekli birilerini arayıp darliyorum o da beş dakika on dakika e nasıl geçecek bu zaman kitap okuyom test çözüyorum ama yok kendi kendime ezik gibi geliyorum millet cool durur yalnız kalınca ben kendi içimde derbeder görüyorum var mi bu arkadaşlığın bir duası taktiği felan ya da kendimi bu saçma psikolojiden nasıl çıkarabilirim. Ne var bunlar basit şeyler geçer gider motivasyonuna ihtiyacım var.

Son sene üniversitedeki en yakın arkadaşımla yollarımızı ayırdık. Ama ben herkese mavi boncuk dağıtan, herkesle konuşan bir insan olduğum için hiç yalnız kalmadım. O son seneyi en arkada tek başına oturarak geçirdi. O yüzden okula yeni başlayan gençlere tavsiyem hep aynıdır, bir iki arkadaş edinip kendinizi ortamlardan soyutlamayın, sevgili edinirseniz de okul hayatınızın merkezine o'nu koymayın. Siz bu hatayı yapmışsınız, şu saatten sonra yapacak bir şey yok. Başka insanlarla sosyalleşin tavsiyesi de veremiyorum, onu da yapamayacaksınız muhtemelen.

kendi kendime ezik gibi geliyorum millet cool durur yalnız kalınca ben kendi içimde derbeder görüyorum
Konunun genelinden ziyade öncelikle şuna yorum yapmak istedim. O cool duruyor dediğiniz kişilerin içinde cool duruyormuş gibi gözükenleri var. Mesela siz de kendinize ezik geliyormuşsunuz ama karşıdan gelen biri ya da sizi tanıyan bir sınıf arkadaşınız Kazandibini ezik olarak görmüyor. Bir başka yalnız olan insan ve bundan şikayetçi olan biri sizin gibi bak millet (burada sizi de katıyor bu genellemenin içine) dert etmiyor ne güzel ama ben niye böyleyim diye dert ediyor. Kısaca yalnız değilsiniz demek istedim. :)
İnsanların belli bir dönem yalnız kaldığı bir süreç olur genelde. Siz de o sürecin içindesiniz ama en azından az kalmış okulun bitmesine.

of aynı ben. böyle yalnız kalınca sanki millet bana aaa şuna bak yalnız takılıyor diye gülecekmiş gibi geliyordu.

şimdiler de yalnız yemek yemem gerekiyorsa takıyorum kulaklığımı açıyorum bir dizi veya film mis gibi izliyorum.

çok kafanıza takmayın suratınız asık durmasın, dediğiniz gibi 3 ay kalmış.

bende iş yerinde yalnızım (ciddi anlamda) ama yapacak bir şey yok internette takılarak vakit geçiriyorum.

havalar da güzelleşiyor üni bahçesinde yeşillik alan vardır alın kitabınızı oturun kitap okuyun..

Bu kadar önemli mi arkadaş meselesi ya? Ne gelirse onlardan geliyor zarar olarak. Yalnızlık en iyisi bence sevineceginize dert ediyorsunuz
Canınız sıkılıyorsa aktivite bulun. Tek basiniza da vakit harika geçiyor
Ilerde sevgiliniz olur ciddi biseler de olursa zaten hic aklınıza gelmez bunlar.
Benim neredeyse hic arkadaşım yok cok memnunum.

Bu kadar önemli mi arkadaş meselesi ya? Ne gelirse onlardan geliyor zarar olarak. Yalnızlık en iyisi bence sevineceginize dert ediyorsunuz
Canınız sıkılıyorsa aktivite bulun. Tek basiniza da vakit harika geçiyor
Ilerde sevgiliniz olur ciddi biseler de olursa zaten hic aklınıza gelmez bunlar.
Benim neredeyse hic arkadaşım yok cok memnunum.
6senelik bir birlikteliğim var zaten telefonda darliyorum dediğim kişi o😅

of aynı ben. böyle yalnız kalınca sanki millet bana aaa şuna bak yalnız takılıyor diye gülecekmiş gibi geliyordu.

şimdiler de yalnız yemek yemem gerekiyorsa takıyorum kulaklığımı açıyorum bir dizi veya film mis gibi izliyorum.

bende iş yerinde yalnızım (ciddi anlamda) ama yapacak bir şey yok internette takılarak vakit geçiriyorum.

havalar da güzelleşiyor üni bahçesinde yeşillik alan vardır alın kitabınızı oturun kitap okuyun..
Hoyytttt ben varım sanal dostun :KK49::anne:

Benim de üçüncü sınıfta aram bozuldu arkadaş grubumla. Başka bölümden bir arkadaşım vardı onun yanına giderdim. Bazen de tek takilirdim. Çok da mühim değil. Hiç olmadı kütüphaneye git boş derslerde.

6senelik bir birlikteliğim var zaten telefonda darliyorum dediğim kişi o😅
Ee ne güzel iste başkasına gerek varmi? Tamam.anliyorum insan bazen sıkılıyor bir kahve icmeye birilerini istiyor olur ama az olsun öz olsun ilerde evlenirsiniz aile dostunuz olur komsunuz olur şimdiki gibi sorun yasamicaginiz seviyeli dostluklariniz olur en azından yanlis miyim. Üniversite hayatı kavak yelleridir😁😁

Aklıma kendim geldi. Üniversitedeyken bende arkadaşlarımla görüşmeme, yanlız kalma kararı almıştım. Görüşmeyi kesmemin ertesi günü sınıftan başka bir arkadaş yanıma gelip oturdu. Sonra bi baktım beraber takılıyoruz. Üstelik onunda samimi olduğu biri vardı. Onu bırakıp yanıma gelmişti. Benim gruptan ayrılmamı mı bekliyordu neydi anlamamıştım. Neyse sonradan fark etmiştim zaten ders aralarında falan sürekli yanıma gelip benle muhabbet ediyordu.

Sürekli olmasa da arada diğer arkadaşlarının yanına gidip muhabbet et. O zaman çok göze batmaz belki

Aklıma kendim geldi. Üniversitedeyken bende arkadaşlarımla görüşmeme, yanlız kalma kararı almıştım. Görüşmeyi kesmemin ertesi günü sınıftan başka bir arkadaş yanıma gelip oturdu. Sonra bi baktım beraber takılıyoruz. Üstelik onunda samimi olduğu biri vardı. Onu bırakıp yanıma gelmişti. Benim gruptan ayrılmamı mı bekliyordu neydi anlamamıştım. Neyse sonradan fark etmiştim zaten ders aralarında falan sürekli yanıma gelip benle muhabbet ediyordu.

Sürekli olmasa da arada diğer arkadaşlarının yanına gidip muhabbet et. O zaman çok göze batmaz belki
Keşke sizin kadar şanslı olsam😑

Konunun genelinden ziyade öncelikle şuna yorum yapmak istedim. O cool duruyor dediğiniz kişilerin içinde cool duruyormuş gibi gözükenleri var. Mesela siz de kendinize ezik geliyormuşsunuz ama karşıdan gelen biri ya da sizi tanıyan bir sınıf arkadaşınız Kazandibini ezik olarak görmüyor. Bir başka yalnız olan insan ve bundan şikayetçi olan biri sizin gibi bak millet (burada sizi de katıyor bu genellemenin içine) dert etmiyor ne güzel ama ben niye böyleyim diye dert ediyor. Kısaca yalnız değilsiniz demek istedim. :)
İnsanların belli bir dönem yalnız kaldığı bir süreç olur genelde. Siz de o sürecin içindesiniz ama en azından az kalmış okulun bitmesine.
Okul keşke yıkılsa felan diye dua ediyorum 3 ay 3 sene gibi gözümde büyüyor.

Zaman çabuk geçsin diye dua etmekle yetiniyorum şimdilik 🤷🏼‍♀️

Molaya girince çevrene bakıver. Gülümseyen ya da enerjik bakan kimi görürsen yanına git. Nbr falan diye başla, okul bitince ne yapmayı düşündüğünü sor. İnsanlar anlatmayı sever :) sohbet başlamış olur böyle. Sohbet ederken yemeğe falan gideceklerse bugün ben de size eşlik etsem olur mu falan de. Diğer günler de davet ederlerse al sana en az üç aylık arkadaş. Ha kimseden ilgi göremezsen üzülme, çok da lazım değiller

Son sene üniversitedeki en yakın arkadaşımla yollarımızı ayırdık. Ama ben herkese mavi boncuk dağıtan, herkesle konuşan bir insan olduğum için hiç yalnız kalmadım. O son seneyi en arkada tek başına oturarak geçirdi. O yüzden okula yeni başlayan gençlere tavsiyem hep aynıdır, bir iki arkadaş edinip kendinizi ortamlardan soyutlamayın, sevgili edinirseniz de okul hayatınızın merkezine o'nu koymayın. Siz bu hatayı yapmışsınız, şu saatten sonra yapacak bir şey yok. Başka insanlarla sosyalleşin tavsiyesi de veremiyorum, onu da yapamayacaksınız muhtemelen.
Ben miyim lan acaba diye düşündüm😂
Son senem aynı bir başıma geçti ama fazla mutluydum o ayrız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X