- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
-
Babamda da hiç kalmıyor o yüzden bir şey diyemiyorum onaGit dogruyu soyle. Calisip kazaniyorsunuz elinizden gelenin fazlasinida yapiyorsunuz zaten. Saklamayin bilsin durumu belki utanir istemez
Yani tamamı olarak pek hesap yapmadım ama 1600 kredi borcum kaldı 1.500 tl kadar kredi kartına var sanırımBorcunun tamamı ne kadar ki
Kendin calisip kendin kazaniyorsun. Gencsin ve isteklerin var birazda oyle dusunsunlerBabamda da hiç kalmıyor o yüzden bir şey diyemiyorum ona
Geçen gözlük aldım ne kadar para verdin buna diye surat yapıyo
Ayakkabı alıyorum kızıyo her aldığım şeyin fiyatını soruyolar annemde dahil
Aslında parça parça şeyler , gözlük almıştım saç düzleştiricisi erkek kardeşime ayakkabı bi ara babam nakit avans çekti onu taksitlendirdi derken eylüle kadar 350 tl net ödemem var kredi kartınakredi kartın taksidi ne ödemesi
yani düzenli büyük bir şey alınmış ki her ay şu kadar diyebiliyorsun
Zam olmazsa zaten hepten vayy halimemaaşşınız zamlanmadan hesap yapmayın bence zam olursa supriz olsun o cepte kalsın
Babamın da eline pek bişey kalmıyor ödemeleri var eve çok az para gönderiyo mesela aylık 200 tl falan oda neye yeterkiKız kardeşinize, markete niye siz veriyorsunuz? Babanız eve para göndermiyor mu? Şehir dışında çalışmadı bunun bahanesi olamaz. Babanıza kredi kartını söyleyin bence. Ona göre plan yapsın, evin babası o siz değilsiniz.
Hepsini toparlayıp yeni kredi çek tek bir taksit yaptir ve sonrasında da dikkat et harcamalarinaYani tamamı olarak pek hesap yapmadım ama 1600 kredi borcum kaldı 1.500 tl kadar kredi kartına var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?