Çiçekçiyide bilmiyorum ki gidip öğreneyimgidip rica minnet çiçeği getiren çiçekçiden öğrenebilirsin kodu. ama o kod ile gönderen şu kişi diye bilgi vermez çiçek sepeti bence. bilgi gizliliği sonuçta.
Yani heycandan çok merak hakim şu anHeycanlı olsa gerek
İlk gün bende çok düşmedim üstüne kimse yazar diye ama 3 gün geçti ses yokCicegi gonderen kisiden mesaj beklemekten baska yol oldugunu bilmiyorum :)
havan batsın:)Çiçek sepetinden gönderilen isimsiz çiçeklerin kimin gönderdiğini öğrenmek mümkün müdür acaba ? Aradığımda söylemediler kimin gönderdiğini sipariş kodu falan lazımmış ama bana gelen mesajda kod yazmıyor. Bunu öğrenmenin başka bir yolu yok mu acaba ?
İsimsiz çiçek alıp gönderenin kim olduğunu öğrenebilen birileri varsa yardımcı olur musunuzz
Aradığımda kod olsa belki görebiliriz kim olduğunu dediler. Notta da kod yazmıyor malesef kimliğini gizlediği için kodu yazmamış olabilirlerSana gelen notun üzerinde olması gerek sipariş kodu ama olsa bile isim vermezler
havan batsın:)
Aradığımda kod olsa belki görebiliriz kim olduğunu dediler. Notta da kod yazmıyor malesef kimliğini gizlediği için kodu yazmamış olabilirler
hoş bişi bence, araştırmana gerek yok, kokusu çıkar yakında:)bende böyle şeyler duyunca ne havalı falan derdim ama hiçte öyle değilmiş isimsiz meraktan başka bi etki yaratmadı inan ki
Umarım çıkarhoş bişi bence, araştırmana gerek yok, kokusu çıkar yakında:)
Çok tatlısınız''Ay ne güzel'' yazmaya geldim :)
Teşekkür ederim.Çok tatlısınızkimin gönderdiğini bi öğrenirsem inşallah güzel olacak
Hiç kimse gelmiyor aklıma.Hiç mi kimseden şüphelenmiyorsunuz??
Kaç defa geldi çiçek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?