Çiçekçiyide bilmiyorum ki bilsem yine bi umut gidip sorardım. UmarımTeşekkür ederim.
Çiçekçiyi arayıp ya da sitenin müşteri numarasını arayıp öğrenseniz diyeceğim ama pek mümkün değil sanırım. En kısa zamanda öğrenirsiniz umarım :)
Bnde baya ısrar ettim söylemediler. Umarım benim çiçek sizinki gibi muamma kalmazÖğrenemezsin. İmkanı yok.
Benim sevgilim varken bana yabancı birinden çiçek geldi, önce rica edip öğrenmeye çalıştık. Sonra sinirlendim özel hayatımı mahfettiğini, bunun sorumlusu kimse öğrenmek istiyorum yoksa dava edeceğim diye atar yaptım.
Cıkss yine de söylemediler, müşteri gizliliği diyip durdular.
Bende sosyal medyada storyde çiçeği gönderene saydırdım, hala da kimin gönderdiğini bilmiyorum
Sosyal medyada paylaşsanız? "bu güzel çiçekler için teşekkür ederim" gibi bir mesaj yazsan belki ortaya çıkar.Bnde baya ısrar ettim söylemediler. Umarım benim çiçek sizinki gibi muamma kalmaz
Özel değilse.. notta ne yazıyordu? Size aşık mı?Bnde baya ısrar ettim söylemediler. Umarım benim çiçek sizinki gibi muamma kalmaz
Sosyal medya kulanmıyorum da gönderen kişi numaramı adresimi bilen biri bir zahmet çıksın ortayaSosyal medyada paylaşsanız? "bu güzel çiçekler için teşekkür ederim" gibi bir mesaj yazsan belki ortaya çıkar.
Benimki çıkmadı, zira gönderen kişinin kişiliğine o kadar ağır laflar ettim ki çıksa şaşardım
Özel değilse.. notta ne yazıyordu? Size aşık mı?
Evet seni seviyorum yazıyor nottaNot var mı çiçekte?
Ay hiç ipucu yok, ben çatlayacağım burada. Sizi düşünemiyorum...Evet seni seviyorum yazıyor notta
Ben anlam veremedim pek. Şahsen birine çiçek göndersem çok dayanamam belli ederim kendimi , bilsin diye . Ama benimkinden hiç ses yokAy hiç ipucu yok, ben çatlayacağım burada. Sizi düşünemiyorum...
Öğrenirsem hemen buraya yazıcamÇok hoş bir jest olmuş bende merak ettim şuracıkda kimmiş öğrendiniz mi diye bekliyim
Whatsapptan cicegi cekip durum mesaji paylas oradan bir isaret verir belkiSosyal medya kulanmıyorum da gönderen kişi numaramı adresimi bilen biri bir zahmet çıksın ortaya
Ooo cok heyecanlıEvet seni seviyorum yazıyor notta
Whatsabımda öyle biri yok ki :)) sapın sapıyım anlayacağınız bu çiçek nerden çıktı bilmiyorumWhatsapptan cicegi cekip durum mesaji paylas oradan bir isaret verir belki
Yani teklifler varda bu kadar adresimi numaramı bilip bide seni seviyorum diye not yazacak biri yok . Aklıma bi kişi geliyo o da çok imkansız ama bakalım çıkar belki kokusuOoo cok heyecanlı
İllaki vardır cevrende belli eden yahu sevgisini
Hem böyle uzaktan bi müddet daha güzel sana adım atana kadar bakalım baska neler yapacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?