Nasıl öğrenirim ???

Öğrenemezsin. İmkanı yok.
Benim sevgilim varken bana yabancı birinden çiçek geldi, önce rica edip öğrenmeye çalıştık. Sonra sinirlendim özel hayatımı mahfettiğini, bunun sorumlusu kimse öğrenmek istiyorum yoksa dava edeceğim diye atar yaptım.
Cıkss yine de söylemediler, müşteri gizliliği diyip durdular.
Bende sosyal medyada storyde çiçeği gönderene saydırdım, hala da kimin gönderdiğini bilmiyorum

Bnde baya ısrar ettim söylemediler. Umarım benim çiçek sizinki gibi muamma kalmaz

Bnde baya ısrar ettim söylemediler. Umarım benim çiçek sizinki gibi muamma kalmaz
Sosyal medyada paylaşsanız? "bu güzel çiçekler için teşekkür ederim" gibi bir mesaj yazsan belki ortaya çıkar.
Benimki çıkmadı, zira gönderen kişinin kişiliğine o kadar ağır laflar ettim ki çıksa şaşardım

Sosyal medya kulanmıyorum da gönderen kişi numaramı adresimi bilen biri bir zahmet çıksın ortaya

Çok hoş bir jest olmuş bende merak ettim şuracıkda kimmiş öğrendiniz mi diye bekliyim

Konuma yorum yapıp , vakti olanlar ve analiz yeteneğine güvenenler özelden msj atabilirler mi şu meseleyle ilgili birşey danışıcam

Malesef söylemezler
Sonucta ismi gözüksün istese yazardı değil mi
Ciceksepetide bu topun altına girmez

Ooo cok heyecanlı
İllaki vardır cevrende belli eden yahu sevgisini
Hem böyle uzaktan bi müddet daha güzel sana adım atana kadar bakalım baska neler yapacak
Yani teklifler varda bu kadar adresimi numaramı bilip bide seni seviyorum diye not yazacak biri yok . Aklıma bi kişi geliyo o da çok imkansız ama bakalım çıkar belki kokusu

Ozguvene bak cicek gondriyo mesaj atmiyo kadin kim oldugunu bilmiyor tahminen o senden bekliyordur kaldi mi boyle gizemliler ya cok heycanliyms

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…