Oyle yapacagim canim..bir sure evde takilmayacagim.(calistigim icin haftaici hasret kaldgim kafa dinlemek icin cumayi bekledgm evim)
yarin carsiya cikacagim..gerci onun saati vakti yokki.gundz bulamazsa aksam gelr gece onikiye kadar oturur..
tablo oyle bilindikki.yarin herzamnki gbi surat bes karis geleck.iyi agrladinmi diycek..
gecn hafta amcamlar geldgindede gucendi.pazae gunu yatyoruz esimle.kapi caldi.dan diye girdi.guya benimle muhatap olmuyor,montunu bile cikarmadan yatak odamiza daldi.arkasindan bakakaldm..ogluum hastayim diyordun nasil oldu bogazn ???
Bunu sormaya yatak odasna daliyo.bari bi musade et ortaligi yoplayayim bornozu kaldrayim..
boyle iste.bu kadini gormezden geleyim diyorum olmuyor.mesafe koyayim diyorum imkansz..mesafe koydugumu anladimi daha cok ariyor geliyor..
yatak odamiza dalmasindan rahatsz oldgmu esime soyledim.farkinda misin annem gelnce huzursuzluk cikariyorsun dedi tartstik konuyu cozemeden.
yani yine hedefne ulasti
Cidden inanamiyorum ya. :)
Esiniz bir yandan kayinvalideniz bir yandan.
Esiniz hem gitme gec gelicem bugün diyor, hem de arkasindan gönül alir gibi, "sen gel anne" demenizi bekliyor. Bir de isin komigi
asiri mantiksiz olmus. Kadinin zaten misafiri var, "sen gel anne" demenin mantigi nedir?
Arkadasim cidden kendini hic heba etme, arada da kalma. Ben olsam, " bizimki gitme dedi anne, gec gelicekmis." derdim.
Böylece sizin sucunuz olmamis olur, kayinvalide esinize trip yapmaya kalkinca belki esiniz birazcik anlar.
Esinizle de belli ki bu konuda bir iletisimsizlik sorunu var ama bir kere daha konusmayi deneyin önümüzdeki günlerde. Konu biraz sakinlessin, durulduktan sonra "hayatim seninle birkac gündür üzerinde düsündügüm bir sey hakkinda konusacagim" deyin. Yapabilecek bir seyiniz yok, esiniz anlayana kadar anlatacaksiniz. Suclu konumunda da hic hissetmemek kaydiyla.
Haklisin, beni karistirmayin diyorsa da, o zaman bir zahmet annen seni aradiginda susturuver, deyin. Sonucta kadin direk oglunu arayip sikayet ediyor. Ogulu araya karistiran kendisi.
Peki esiniz, annenisinin yaptiginin terbiyesizlik oldugunun, orasinin ozel alan oldugunun, oglunun artik evli oldugunu kabul edemeyen bir annesi oldugunun, kucuk cocuk gibi annesinin arkasina saklanmak yerine, eteginden cikip yetiskin bir erkege yakisir sekilde sinirlarini koyamadiginin farkinda miymis?
Ben okurken sinirlendim, size kolayliklar dilerim...
Sizi koruklemek istemem, ama esinizin her dedigine istemeye istemeye he demeyi birakin, hayir demeyi ogrenin...
Basima ne geldiyse hayir dememekten geldi
altran alayim demekten geldi.
Demek ben herkesin gonlunu yaptigim icinmis bu musmutlu hallerimiz..
Demek bi seferde ben boyle istiyorum deyince boyle kolaymis yalniz birakilmam..
annesinin safini tuttu benim yuzde yuz hakli oldugum bir konuda..
Off..acaba annesine de ne isin var canim genclerin arasinda demis midir..
oyle dediyse bana anneme de oyle dedim demez cunku.sevindrmezzz boyle dedim diye
(ustelik dun arkadaslarni cagr kizlara ayip oldu uc sefer musait deglim dedin diyen oydu)
Ilk evlendigimizde bizde de benzer bir durum vardi
Ben uygun olmayacak misafirlerde (yasitim.is arkadasim vs.) asla cagirmadim.kiyamet de kopsa cagirmadim. Gerekce olarak da tanimiyor sikilir yorulur vs. gbi sanki kv yi dusunur gibi aciklamalar sundum. Arada zevk alacagini dusundugum komsu gibi misafirlerde de cagirdim ama onlarda da o sanirim sikildi. Oyle boyle derken zaman gecti. Cocuk dogunca konu hortladi yine taktik ayni. Yorulur bunalir zahmet olur vs diye cagirmadim. Esimin turlu oyunlariyla geldiginde de esim pisman oldu derken bu defter kapandi. Hala arada der sen ortamina sokmadin annem yalniz kaldi diye. Hic takilmam. Bu yasa kadar beni mi beklemis?. Bence aile ziyaretleri disinda gorusmek sacma. Kuserse kussun kiyamet kopsun gerekirse gitmekten vazgecer kv ile.gitmem biryere. Esim yokken gitmem, kv ye her zaman buyur derim ama o da cok gelmez. Asla aramadan gitmem. O aramadan gelirse ve uygunsuz saatse odamdan da cikmam. Sabah yedide gelmisligi vardir mesela. O saatte kimseye ihtiyac disinda catkapi hidilmez ogrensin. Annem yabanci drgil der esim. Pijamaliyim annene ayip derim. Kisaca hep onu dusunuyormus gibi isini yurutmek en iyisi bence
Ben uygun olmayacak misafirlerde (yasitim.is arkadasim vs.) asla cagirmadim.kiyamet de kopsa cagirmadim. Gerekce olarak da tanimiyor sikilir yorulur vs. gbi sanki kv yi dusunur gibi aciklamalar sundum. Arada zevk alacagini dusundugum komsu gibi misafirlerde de cagirdim ama onlarda da o sanirim sikildi. Oyle boyle derken zaman gecti. Cocuk dogunca konu hortladi yine taktik ayni. Yorulur bunalir zahmet olur vs diye cagirmadim. Esimin turlu oyunlariyla geldiginde de esim pisman oldu derken bu defter kapandi. Hala arada der sen ortamina sokmadin annem yalniz kaldi diye. Hic takilmam. Bu yasa kadar beni mi beklemis?. Bence aile ziyaretleri disinda gorusmek sacma. Kuserse kussun kiyamet kopsun gerekirse gitmekten vazgecer kv ile.gitmem biryere. Esim yokken gitmem, kv ye her zaman buyur derim ama o da cok gelmez. Asla aramadan gitmem. O aramadan gelirse ve uygunsuz saatse odamdan da cikmam. Sabah yedide gelmisligi vardir mesela. O saatte kimseye ihtiyac disinda catkapi hidilmez ogrensin. Annem yabanci drgil der esim. Pijamaliyim annene ayip derim. Kisaca hep onu dusunuyormus gibi isini yurutmek en iyisi bence
Evlenmeden önce kayınvalideyi de tanımak lazım geliyor.
Ne manyak kaynanalar var :/
arkadaşım kv ye çok kızdım sinir oldum ama sana da kızdım , neden özür dileyip tepene çıkartıyorsun , bi suçun varmış gibi, sen alttan aldıkça haa taktiğim işe yarıyor oğlumu fitlemem de iyi gidiyor demekki deyip daha çok kuduruyor belli, bırak küserse küssün, o kadar da ezdirme kendini, evine gelenin hesabını vermek ne demek ya, bence eşinde kv de biraz haddini bilsin, sonuçta sende bir bireysen , orası senin evin ve senin hayatın , kimseyi ilgilendirmez, keyfine bak , kv ye de bence ne lafını aç ne de özür dile, bırak beklesin dursun bence ,insanlar ne saygısız yaaa
Bir hayir deme cizgisi koymak icin gec kaldimmi bilmiyorum..eşinle olan durumuna gelince de, bence evliliğin ilk ayları cicim ayı denen olay tamamen yalan, tanımaya çalışmak , alışmak, üstünlük kurma çabasıyla geçen saçma sapan dönem , ve aksine daha sıkıntılı olan bi dönem , zamanla güzelleşiyor, ha şu da bi gerçek bence başta nası alıştırırsan öyle dvm ediyor , özellikle eş açısından, sana ve fikirlerine saygı duyması gerektiğini de öğretebildiğin an mutluluk kendiğinden gelir canım, bu da onaylamadığın durumlara hyr demekten geçiyor , çok pışpışlayınca baş edemiyorsun ömür boyu öyle bekliyorlar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?