açık olmaktan başka şansınız yok gibi....
kırılıyor dıye bırseylerı zorakı yaparsanız, devamlı yenı bıseylerle karsılasmanız surprız olmaz.
neden çagırmadın dediğinde: arkadaslarınla gencler arasında daha rahat ettıgını soyleyebılırsın....
tabı durumunuzu bılmedıgımden ne desem bos olabılır, bız kv ıle herseyımızı acık acık konusur ve rahatlarız.... bir arkadasımda aynı boyle acık olmaya calıstıgı ıcın az kalsın bosanıyordu....
yanı kv huyu nasıl bılemedıgımden çok fazla da bısey dıyemıyorum.Rabbim yardım etsin.
Valla kayinvalidelerin cesit cesit huyu var da bence sikinti esinin boyle sacmasapan triplerinde. Hadi yasli kadina dert anlatmak sikinti da esinin kafasi kacinci yyda kalmis. "Anne arkadaslari gelecekti ne yapicaksin onlarin yaninda" diyememis mi. Sakin bi de esinden ozur dileme boyle sacma bir seyden ezdirme kendini.
Ustelik simdi esim eve gelnce nasil davranacagimi bilmiyirum
Suclu gbi olmaktan da biktim.bi suc yokki ortada..
bi misafrim geliyo boyle olay oluyo yasamaktan soguyorum o gun.
ama ogrensin istyorum bunun boyle olmasi gerektgni..
cok yakim otruyorz bzm evi kendi evi gibi goruyo her gelenden haberdar olmak istiyo.. boguldum kizlar boguldum....
Bence problem esinde, esin annesini susturmayi bilmedigi gibi bir de sizi mi suclu buluyor? Tamam erkekler aileleri konusunda ayri bir dünyaya baglaniyorlar bazen ama bu konu da pes ettirir.
Kendinizi hic suclu hissetmeyin ve esinize sunu söyleyin: "Kayinvalide her istedigi zaman geliyor zaten, sik sik görüsüyoruz, bu yetmiyor mu? Benim de kendime göre arkadaslarim var, kendi misafirimi agirlamak istiyorum, arada yas farki var. Annenin biraz daha anlayisli olmasi gerekmez mi? Her misafirim de benim evimde olmak zorunda degil. Sen arkadaslarinla bulustugunda benim babam sürekli seninle disari cikmak istese ne yapardin?"
Biraz güclü olun ve bir kadin olarak kendi akranlariniz ve arkadaslarinizla vakit gecirmeye ihtiyaciniz oldugunu esinize hatirlatin.
Saka di mi bu?
Bana ne onun misafirinden, ona ne benim misafirimden...
Ortak tanidiklarsa mutlaka beraber agirlanir ya da eger yardima ihtiyac olursa destek olunur ama bu neymis yahu...
Okudukca hayretlere gark oldum...
Esinizle konusun, benim kendi bireysel hayatim var, arkadasim var ailem var ve belki onlarla ozel konusacaklarim var...
Bu kadar gobek bagi ile takilmaya gerek yok diyin...
Ben onu ihmal etmem, arada cagiririm, vakit geciririz ama benim kendi alanimda bana kalsin diyin...
Ayrica oglunu arayip sikayet etmesi...
O ne, oyun oynarken beni aralarina almiyorlar gibi...
Esiniz biraz mesafe koysun, bir problemi varsa, surat asar anlarsin ya da gelir sana anlatir...
Her iliski ikili yurutulmeli, ucuncuye gerek yok...
Isterseniz konu biraz soguyuna kadar disarida takilin, gezin, dolasin, disarida bulusun, belki sizden umidi keser...
Iste sorun da tam burda.cunku esim bunjm tartsmasini cok acmiyor.sanki etkilenmemis gbi gorunmeye calisiyor ama imali kobusuyor hani birsey dese ben savunmaya gececegim dogrulari soyleyecegim ama yok kendide cok iyi biliyor hakli oldgmu.
hem tartismaya acmiyor hem kotu davraniyor ogun.bu mu mesele dedgimdede ben oyle birsey mi dedim annem mi derdin diyor.bu seferde durup dururken annesini sikayet eden konumuna dusuyorum.
bi sefer oldu bunun tartsmasi.beni ilk sikayet ettginde durumy acikladim aynen szin defklernizi dedim ve evet sen de haklisin ama neolur bni karstrmayin dedi..
bidahada tartsmaya acmadi.acsa hakliligimi gorecek ve diyecek biseyi kalmayacak yersz yersz triip atmayi seciyo oda..
Oyle yapacagim canim..bir sure evde takilmayacagim.(calistigim icin haftaici hasret kaldgim kafa dinlemek icin cumayi bekledgm evim)
yarin carsiya cikacagim..gerci onun saati vakti yokki.gundz bulamazsa aksam gelr gece onikiye kadar oturur..
tablo oyle bilindikki.yarin herzamnki gbi surat bes karis geleck.iyi agrladinmi diycek..
gecn hafta amcamlar geldgindede gucendi.pazae gunu yatyoruz esimle.kapi caldi.dan diye girdi.guya benimle muhatap olmuyor,montunu bile cikarmadan yatak odamiza daldi.arkasindan bakakaldm..ogluum hastayim diyordun nasil oldu bogazn ???
Bunu sormaya yatak odasna daliyo.bari bi musade et ortaligi yoplayayim bornozu kaldrayim..
boyle iste.bu kadini gormezden geleyim diyorum olmuyor.mesafe koyayim diyorum imkansz..mesafe koydugumu anladimi daha cok ariyor geliyor..
yatak odamiza dalmasindan rahatsz oldgmu esime soyledim.farkinda misin annem gelnce huzursuzluk cikariyorsun dedi tartstik konuyu cozemeden.
yani yine hedefne ulasti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?