- Konu Sahibi Depresifshine
-
Kızlar doğru yeremi açtım bilmiyorum ama gerçekten benim için bi dert şuan bu. Saçlarım gerçekten çoooook kötü durumda turunuculu kızıllı. Mormalde böyle idare ediyodum ama haftasonu uzun zamandır görüşmediğim bi kız arkadaşımla görüşücem. Böyle görünmek istemiyorum.Eki Görüntüle 1029809 şuan saçım böyle garip bi renk. Eki Görüntüle 1029810 ve ben saçımı bu renk istiyorum. Bu akşam yapıcam o yüzden bana fikir verirseniz çok sevinirim.Nasıl olur saçım böyle napmak lazım
Belki tuhaf gelecek ama ben şimdiki sacinizi alttaki saçtan daha çok begendim:)))
Bence saç renginizi değiştirmeyin kendi saç renginiz diğer resimdekinden daha güzel duruyor,sarı-kızıl,bir de birşeyi merak ettim sadece merak yanlış anlamayın,diğer konunuzda sevgilinizin alnında bir tane kızıl saç görmüştünüz sizin de saçınızda kızıllık var o zaman sizden uçup gelmesin.:26:Çok teşekür ederimde kızıllığı gitse bari keşke
Bence saç renginizi değiştirmeyin kendi saç renginiz diğer resimdekinden daha güzel duruyor,sarı-kızıl,bir de birşeyi merak ettim sadece merak yanlış anlamayın,diğer konunuzda sevgilinizin alnında bir tane kızıl saç görmüştünüz sizin de saçınızda kızıllık var o zaman sizden uçup gelmesin.:26:
Beğenmediğiniz renk daha mı güzel ne
bu yıl küllü renkler moda..sacındakı turunculuguda küllü renkle kapatabılırsın..
bıde yandan ayırıp,raybanı taktın mı,hııkk demıs burnundan dusmus olursun..
Bende hep sarı röfleli kullanıyodum en son koyu kumrala boyadım baya koyu kullandım ama yazın deniz falan derken bu renge kadar açıldı3 sene önce aynı durum başıma geldi. Böyle kızıl desem kızıl değil turuncu desem turuncu değil garip bir renk olmuştu saçım.Gittim açtırdım, sarı oldu renkten memnunum hala sarı kullanıyorum ama çok yıpranmıştı tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?