• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl olucak ki?

Depresifshine

Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2013
866
92
18
35
İstanbul
Kızlar doğru yeremi açtım bilmiyorum ama gerçekten benim için bi dert şuan bu. Saçlarım gerçekten çoooook kötü durumda turunuculu kızıllı. Mormalde böyle idare ediyodum ama haftasonu uzun zamandır görüşmediğim bi kız arkadaşımla görüşücem. Böyle görünmek istemiyorum. $image.webpşuan saçım böyle garip bi renk. $image.webp ve ben saçımı bu renk istiyorum. Bu akşam yapıcam o yüzden bana fikir verirseniz çok sevinirim.Nasıl olur saçım böyle napmak lazım

Buarada dün akşam daçlarımı kumrala boyadım (8.1) .uçlara doğru taradım açıcı sürmeye cesaret edemedim :( uçları açık diplerim tam küllü kumral oldu tatlı hoş doğal bi renk oldu resimdekiyle alakası yok ama :52:

Son düzenleme:
Kızlar doğru yeremi açtım bilmiyorum ama gerçekten benim için bi dert şuan bu. Saçlarım gerçekten çoooook kötü durumda turunuculu kızıllı. Mormalde böyle idare ediyodum ama haftasonu uzun zamandır görüşmediğim bi kız arkadaşımla görüşücem. Böyle görünmek istemiyorum.Eki Görüntüle 1029809 şuan saçım böyle garip bi renk. Eki Görüntüle 1029810 ve ben saçımı bu renk istiyorum. Bu akşam yapıcam o yüzden bana fikir verirseniz çok sevinirim.Nasıl olur saçım böyle napmak lazım

Belki tuhaf gelecek ama ben şimdiki sacinizi alttaki saçtan daha çok begendim:)))

Çok teşekür ederimde kızıllığı gitse bari keşke:ssz:
Bence saç renginizi değiştirmeyin kendi saç renginiz diğer resimdekinden daha güzel duruyor,sarı-kızıl,bir de birşeyi merak ettim sadece merak yanlış anlamayın,diğer konunuzda sevgilinizin alnında bir tane kızıl saç görmüştünüz sizin de saçınızda kızıllık var o zaman sizden uçup gelmesin.:26::17:

Bence saç renginizi değiştirmeyin kendi saç renginiz diğer resimdekinden daha güzel duruyor,sarı-kızıl,bir de birşeyi merak ettim sadece merak yanlış anlamayın,diğer konunuzda sevgilinizin alnında bir tane kızıl saç görmüştünüz sizin de saçınızda kızıllık var o zaman sizden uçup gelmesin.:26::17:

Ay yok benim tek tel saçım sarımsı duruyo o saç bilidğin koyu kırmızıydı benim saç telimle alakası yoktu:21: hafta sonu kaynanamın saçını kopartıp baktık kaynanamın saçıymış :1:

kızıllığın gitmesini istiyorsanız küllü sarıya boyayabilirsiniz tonu size kalmış ama boya küllü olmak zorunda

ilk resimdeki sac rengi güzel
öbür sac rengini bilemedim ucuş ucuş duruyor rengi anlayamadım

3 sene önce aynı durum başıma geldi. Böyle kızıl desem kızıl değil turuncu desem turuncu değil garip bir renk olmuştu saçım.:9: Gittim açtırdım, sarı oldu renkten memnunum hala sarı kullanıyorum ama çok yıpranmıştı tabi.

bu yıl küllü renkler moda..sacındakı turunculuguda küllü renkle kapatabılırsın..

bıde yandan ayırıp,raybanı taktın mı,hııkk demıs burnundan dusmus olursun..

bu yıl küllü renkler moda..sacındakı turunculuguda küllü renkle kapatabılırsın..

bıde yandan ayırıp,raybanı taktın mı,hııkk demıs burnundan dusmus olursun..

Tıpatıp benzemek gibi bi niyetim yok:1: dün akşam boyadım küllüye hiç açıcı falan sürmeden tatlı bi kumral oldu :) o resimdekiyle alakası yok ama napalım :)

3 sene önce aynı durum başıma geldi. Böyle kızıl desem kızıl değil turuncu desem turuncu değil garip bir renk olmuştu saçım.:9: Gittim açtırdım, sarı oldu renkten memnunum hala sarı kullanıyorum ama çok yıpranmıştı tabi.
Bende hep sarı röfleli kullanıyodum en son koyu kumrala boyadım baya koyu kullandım ama yazın deniz falan derken bu renge kadar açıldı :( dün küllü kumrala boyadım açıcı sürmeye cesaret edemedim :( resimdekiyle yakından uzaktan alakası olmasada tatlı bi kumral oldu :)

Back
X