Herkese iyi aksamlar kızlar. Gercekten bu durecte ne yapmaliyim bilmiyorum. Oncelikle sevgilim ve ben 26 yasindayiz universiye mezunu is sahibiyiz. sevgilimle bir yola girdik ailelerimize de actik.bu yaz icin sozlu olalim istedik. Ailem tanismayi kabul etti askere gitmedigi icin bu yaz nisan olmaz soz olur dedi. Ben de boyle aktardim sevgilime.annemle konusmamda da anne once tanisma birkac gun sonra soz diye istoyoruz dedim zar zor tamam dedi. Derken tarih belirlendi gelecekleri gun icin. Mesele su ki 15 saatlik yoldan gelecekler. Calisiyorlar ve izin sureleri kisa olacak. Tanisalim birkac gun sonra sozlerini yapalim dusunuyor aile de. Ama benim ailem soz asla demee basladi. Acele etmeyin bi tanisalim askere gitsin sonra dedi. Ama ben adi konsun istiyorum ailemi de kirmak istemiyorum ama beni anlamiyorlar. Cocuk da degilim ki calisiyoruz meslegimix var sureci neden uzatalim askere gitmeden sozumuz bari olsun diyorum. Ben mi yanlisim annemin istedigi onlar gelsin sonra benim ailem gitsin sonra soz nisan olsun ama surec uzun tutulsun.
hayir bir de bi tamam diyor bi hayir soz yok. Oyun oynar gibi oldu napicagimi bilmiyorum