• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl olur:((

sinemm3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2017
91
19
3
Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.

Olay çıkacağına yapmayın.

Hem 2 3 yaş doğum günleri hep daha eğlenceli olur. O zamana kadar da barışırlar

O zaman aile arasında değil bu kutlamayı arkadaşlarınızla yapın bi kaç gün öncesinden eşli olarak akşam davet edersiniz evinize ya da gündüz sadece bayanlarla yapabilirsiniz
O gün geldiğin de de aile büyüklerinize gitmek isterseniz oraya gidersiniz içinizde kalmamış olur..

O zaman aile arasında değil bu kutlamayı arkadaşlarınızla yapın bi kaç gün öncesinden eşli olarak akşam davet edersiniz evinize ya da gündüz sadece bayanlarla yapabilirsiniz
O gün geldiğin de de aile büyüklerinize gitmek isterseniz oraya gidersiniz içinizde kalmamış olur..
Bu seferde kutlama yaptınız bizi çağırmadınız derler ama.

Bu seferde kutlama yaptınız bizi çağırmadınız derler ama.
Bi kaç gün öncesinden yapacaksınız aynı gün kutlamayı yine yaparsınız en azından hem gününde onlarla olursunuz hem de akraba olmaz kimse anlamaz ya da siz gidersiniz önce sizin ailenize sonra eşinizin ailesine giderken birer pasta alırsınız huzursuzluk çıkmamış olur

Bi kaç gün öncesinden yapacaksınız aynı gün kutlamayı yine yaparsınız en azından hem gününde onlarla olursunuz hem de akraba olmaz kimse anlamaz ya da siz gidersiniz önce sizin ailenize sonra eşinizin ailesine giderken birer pasta alırsınız huzursuzluk çıkmamış olur
Görürler evlerimiz çok yakın.Teşekkürler ilginiz için.

Ben sizin yerinizde olsam ilk doğum günü olduğu için çekirdek aile arasında evde bir kutlama yapardım. Kimseyi çağırmazdım ailece başbaşa olmak istiyoruz derdim. Hatta sosyal medya varsa üçünüzün olduğu fotoğraflar yükleyin gerçekten kimsenin çağırılmadığını anlasınlar.

Ya da illa kalabalık olacak diyorsanız biraz daha masraflı ama küçük bir kafede bir organizasyon yapın, sadece akrabalar olmasın birkaç arkadaş da olsun kalabalığı arttırın. Böylece çok göze batmaz.

Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
O halde iki taraflada ayri ayri kutlayin

Merhaba bayanlar,
esınız ve sız kendı aranızda yapın aıle uyelerını degıl yakın arkadasları cagırın mumkunse cocuklu olanları bu bence daha ıyı bır fıkır..

Merhaba bayanlar,
Tatlım arkadaşlar arasında yapsanıza akrabalara ne gerek var. Bende yaptım kizima geçen ay ilk yaş. Akrabalara ne gerek var ki altın günu değil bu kızının doğum günü. Sonrasında iki taraflara ayrı ayrı bi pasta kesersiniz oldu bitti.

Merhaba bayanlar,
Kusluk sebebi derin ise yapmayin. Orada bir bakistan bile yine tatsizlik cikabilir. Eger sudan bir sebepse kimse gelmefen dogum gunu bahanesi ile baristirabilirsinizde.

Back
X