• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasıl olur:((

Tatlım arkadaşlar arasında yapsanıza akrabalara ne gerek var. Bende yaptım kizima geçen ay ilk yaş. Akrabalara ne gerek var ki altın günu değil bu kızının doğum günü. Sonrasında iki taraflara ayrı ayrı bi pasta kesersiniz oldu bitti.
Canım arkadaşım çok yok onlarda uzaktalar.

Kusluk sebebi derin ise yapmayin. Orada bir bakistan bile yine tatsizlik cikabilir. Eger sudan bir sebepse kimse gelmefen dogum gunu bahanesi ile baristirabilirsinizde.
Derin canım malesef.Aynen suratını görmek istemiyolar. O şöyle baktı bu bunu yaptı bana arkasını döndü birsürü şey dicekler her hareket kötüye yorulacak yine laf olacak.

Çok moralim bozuluyor düşündükçe.Beni bu duruma sokan o kişiyi asla affetmeyeceğim.Zaten gördükçe iğreniyorum.

Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
belki bu sayede aralari duzelir

Süslenin püslenin kendi aranızda bi pasta kesin bol bol foto çekin.ille kalabalık kutlamak zorunda degilsinizki

Merhaba bayanlar,
Hemen konuya gireyim.Bebeğim için doğum günü kutlaması yapmak istiyorum fakat aile büyüklerimiz küs .İlk doğum günü olduğu için de benim için önemli.Hevesliyim ama neredeyse vazgeçeceğim.Ve pişman olucam yapmadığım için de.Eşim yapma taraftarı değil diğer akrabalarıda çağıracağız ,neymiş herkes anlarmış küs olduklarını.Bir de doğum gününde de tatsızlık çıkarmı diye endişelerim var.Bebeğime de hatıra bırakamayacağım.Yapıp yapmama konusunda ikilemdeyim malesef.
Ya kendiniz kutlayın eşinizle yada yakın çevrenizle kutlayın aile çağırmayın. Sorarlar illa ki, küs olduğunuz sürece tam bir aile olamıcaz haliyle iki tarafı da ortak bi noktada buluşturamıcaz kusura bakmayın dersiniz.

Anlamaz tabiki de.Güzel bir hatıra kalması için istiyorum. Benim ailemde çok hevesleniyor.Hazırlıklarla ilgili konuşuyorlar.Menü ile ilgili.Şunu yaparız bunu yaparız diye.Torunları sonuçta
Diğerlerinin de torunları ama

Merhaba bayanlar,
Canım ne gerek var bu kadar düşünmene. Aile arasında yap gitsin. Sen, eşin ve bebeğin. Kim ne der. Güzelce süsle odanı fotoğraflar çekin ne takıyorsun kafana. Bunlar için sıkma güzel canını

Back
X