- Konu Sahibi therewillbeaday
Konunun başında da dediğim gibi tabii ki her ilişki farklıdır herkesin kendi seçimi. İdeal ilişki yazıp bence böyle olmalı deme nedenim şuydu evet kendime ait bir ideal ilişkim var fakat son zamanlarda bizzat şahsıma yönelik çok eleştiri duydum çevremden. Böyle olunca da biraz rahatsız hisssettim, sanki çok ütopik bir düşüncem varmış gibi hissettirildi. Benimle aynı düşüncede insanları görüp kendimi daha iyi hissetmek ve bazı şeyleri kendime hatırlatmak maksatlı veya farklı düşünceleri de alıp kendimde düzeltmem gereken şeyler varsa bu konuda elimden geleni yapmak için yazdım.
Teşekkür ederim yorumunuz için.
Neredeyse 7 yıl olacak evliliğimiz ne küfür ne bağırma olmamıştır
Kendi çocukluğumdan hatırlarım annemle babamın kavgalarını, gözüme iğrenç görünürlerdi hayatımda ailemden hiç kimseyle o şekilde kavga etmedim. Eşim kavgaya müsait bir yapıdadır ama benimle edemez, çünkü ben yüzüme gözüne sövdüğüm bir adamla bir daha aynı yastığa baş koyamam, bu konularda çok netim, kendisi bilir, konuşuruz o yüzden bağırmadan, suçlusun demeden, bence böyle olmalı. Günlük yaşamımızda küfür var, bende ederim bazen deşarj ediyor insanı ama aile ilişkilerinde küfür etmem, ettirmem
Bu konuda eleştirildiğim olmuştur ya biraz sert çık, erkeklere çok yüz verilmez lafları falan duymuşluğum vardır ama umursamam, çünkü ben söversem onun da sövme hakkı olur ve kaldıramam