- 13 Mayıs 2016
- 329
- 958
- 23
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Hep yavaş uzardı da hiç böyle bir şeyle karşılaşmadım. Bildiğin durduHep mi böyleydi bu kestirmeden sonra mı oldu?
Yves Rocher şampuanını kremini kullanıyorum hiç bana mısın demedi , diğer ürünleri de araştırıcam. Çok teşekkür ederimÇok kafaya takma öncelikle nedense vücudumuz bizi üzmeye programlı azıcık takalım yeter ki o sıkıntı 4 katına çıkıyor :) ondan sonra besleyici yağlar öneririm saç dökülmesini önleyenler mesela uzatmaya yarıyor, Tresan ın ısırgan şampuanı, Yves Rocher ın şampuanı var yine, Doa da saç bakım yağı var o ve Dax'ın supergrosu, hepsi birçok kişide işe yaramış çok yorum okumadan alın derim, bir yorumda işe yaramayacağını empoze etmemeniz için, hepsi gerçekten değişik oranlarda işe yarıyor.
Tırnaklarım uzuyor , saçlarım dökülmüyor. Düzler deProtein içerikli beslenin, belki de kırılıyor o yüzden uzamıyor gibi geliyor size, 1 yıl öncesine ait resminiz var mı karşılaştırabileceğiniz? Saçınız dalgalı ya da kıvırcıksa da pek uzamıyor gibi gelebilir, tırnaklarınız uzuyor mu peki? Genellikle saç ve tırnak uzaması beraber olur. Ortalamaya göre az uzuyordur belki ama yine de uzamıştır , saç dökülmeniz var mı peki? Hiç uzamayan saç yerinde de durmaz dökülür, bir de dermatoloğa görünün bence.
Hemen bakıyorum şimdi canımCanim sinameki kürü diye bi kür var netten arastirabilirsin ben memnun kalmıştım
İlk defa duyuyorum. Nasıl oluyor ki ay takvimiSaclarini yanlis zamanda kestirip kusturmus olabilirsin. Sac bakim ve kesim zamanlari icin ay takvimini incelemeni oneririm.
Ayin baslangic ve gerileme evrenlerine gore sac kesimi, cilt bakimi ve hatta epilasyon icin uygun belirli gunler oluyor. Buyuyen fazda yapilan sac kesiminin sacin daha cabuk uzamasina sebep oldugu dusunuluyor.İlk defa duyuyorum. Nasıl oluyor ki ay takvimi
Ben baktım şimdi 11-14 ağustos arası diye buldum ama emin olamadım tam anlayamadım. Bakıp tarihi söyleyebilir misiniz ? Çok şey istedim ama kusura bakmayınAyin baslangic ve gerileme evrenlerine gore sac kesimi, cilt bakimi ve hatta epilasyon icin uygun belirli gunler oluyor. Buyuyen fazda yapilan sac kesiminin sacin daha cabuk uzamasina sebep oldugu dusunuluyor.
Çok çok teşekkür ederim çok zahmet oldu. Özelden yazarsan çok memnun olurum. Yani ben artık Aslan burcunu takip edeceğim11-14 agustos sac uzatmak isteyen icin uygun tarihler
20-23 agustos gurlestirme guclendirme
29-31 agustos uzatma, sac kusmesini duzeltme, guclendirme gurlestirme
Senin durumun icin onerilen tarih 29-31 agustos ve en az uc seans ayni aslan burcu gunlerini takip etmen oneriliyor.
Bir de 4 agustos acil durumda kesim uygulanabilir demis.
*Bilgiler bir internet sitesinden referans alinmistir. Isim veremiyorum suan istersen ozelden yazarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?