- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi sosislimilfoy
-
Kızlar saçımı kestireli 1 yıl olacak neredeyse. İnanın 1 cm bile uzamadı. Kırıklarını aldırayim desem aldıramam da o kadar kısa saçlarım. Daha yeni check-up yaptırdım , tahlillerimde de bir şey çıkmadı. Hastalıktan , vitamin eksikliğinden de değil yaniii. Uzaması için bir öneriniz var mı ? Lütfen konum taşınmasın gerçekten kendime çok dert ediyorum
Daha 1 ay önce böyle 1 cm falan uçlarından aldırdım kuaförün eli iyi gelir , belki küsmüştür diye ama hiç farketmedi. Şimdi şu ay takvimine göre kestireyim bakayim biBenimde oyleydi 1 yil falan hic uzamiyordu. Şimdi 2 ayda 1 kırıkları aldiriyorum (3 seferdir) 1 santim kadar. Nihayet uzamaya başladı.
UmarımSaçın küsmüştür.
.bazi kisilere saç kestirmek iyi gelmiyor.
Ablamin saclari cok uzundu. Kestirdi. Biz onun ustune defalarca kestiriyoruz ama onun saci hep ayni yerde. Senelerce ancak 3-5 cm uzuyor. Cok gec uzuyor. Kimi sac sevmez kesilmeyi. Bizde ona halk dilinde saç küstürme diyoruz.
Umarim uzar...
Benim de küstü belli ki. Çok üzülüyorum bu durumaSaçın küsmüştür.
.bazi kisilere saç kestirmek iyi gelmiyor.
Ablamin saclari cok uzundu. Kestirdi. Biz onun ustune defalarca kestiriyoruz ama onun saci hep ayni yerde. Senelerce ancak 3-5 cm uzuyor. Cok gec uzuyor. Kimi sac sevmez kesilmeyi. Bizde ona halk dilinde saç küstürme diyoruz.
Umarim uzar...
Ay ben hiç anlamadım bu iştenAy'ın hem aslan burcunda hem de büyüyen fazda olduğu günleri denk getirirseniz güzel sonuçlar alırsınız.
Rica ededim:) ozelden yazdim bu aradaÇok çok teşekkür ederim çok zahmet oldu. Özelden yazarsan çok memnun olurum. Yani ben artık Aslan burcunu takip edeceğim
Burarla ne kadar alakaldir bilemem amam bahsettim ablamda aslan burcu. Saci uzamayan ablam.Ay ben hiç anlamadım bu iştenhangi gün var yakınlarda bu iki tarihin çakıştığı
Ay ben hiç anlamadım bu iştenhangi gün var yakınlarda bu iki tarihin çakıştığı
Burarla ne kadar alakaldir bilemem amam bahsettim ablamda aslan burcu. Saci uzamayan ablam.
Burclara gore olsa butun aslan burclular saci az uzayanlarmi?
Su burc olaylari bana pek mantikli gelmiyor.
Kisilerin burclarina gore diil kiz, ayin hangi burcta olduguna gore onlarBurarla ne kadar alakaldir bilemem amam bahsettim ablamda aslan burcu. Saci uzamayan ablam.
Burclara gore olsa butun aslan burclular saci az uzayanlarmi?
Su burc olaylari bana pek mantikli gelmiyor.
Kisilerin burclarina gore diil kiz, ayin hangi burcta olduguna gore onlar
yani ay takvimine gore aslan burcu gunlerini takip etmesi gerekiyor.
Olayın insanın kendi güneş burcuyla hiçbir alakası yok aslında. Ay'ın içinde bulunduğu burçların etkisiyle bedenimize, çevremize, enerjimize etkileri olduğuna inanılıyor. Örneğin bahsettiğimiz gibi aslan günleri saçlarımızı temsil ediyor ve o günlerde saçlara bakım yapmak, kestirmek daha güzel sonuç veriyor.
Kisilerin burclarina gore diil kiz, ayin hangi burcta olduguna gore onlar
yani ay takvimine gore aslan burcu gunlerini takip etmesi gerekiyor.
Tam bende aynı şeyi söylicektimBaşka kuafore tekrar ucundan kestir.
Bazen kesenin eli ile alakali oluyor diyorlar.
Mantığı yok farkindayim ama cok duydum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?