Merhaba kızlar en kısa şekilde anlatmaya çalışacağım. Evlendiğimizin ilk iki yılı cehennemden beter geçti kv ve onun gazlamalarıyla ailesi sebebiyle. Öldürmekle tehdit ettirmelerden tutun aileme zarar verme tehditlerine kadar gitti iş. Hamile kalıp bebeğim olunca tavrı değişti eskiye nazaran daha iyi diyebilirim. Şu an birlikte kalmak zorunda kaldık maalesef ki . Yazlık yerde yaşadığımız için doğal gaz yok bulunduğumuz bölgede evim de aşırı büyük klima elektrikli soba vs hiç birşey ısıtamadık evi . Faturada zamlarla birlikte 3600 lira geldi ısınmamamıza rağmen

kv evi merkezi sistem ve cehennem gibi sıcak üst katı bize ayarladı bebeğe beşik almış koymuş . Bizde bebeğimiz için geldik mecburen . Ama kızlar yani sürekli alttan alttan laf sokmalar, her şeye müdahale etmeler bebeğime sen benim kızımsın demeler , yemek işini bana kitlenemeler, sürekli kendi anneliği ile kıyaslamalar yani insanı bezdirecek her türlü hareketi yapıyor . Eşimde diyorki anneme net tavrını koyman lazım bugün kararlı davranıp yarın yumuşarsan annem böyle davranır diyor ki öyle zaten ben de biliyorum ama yapamıyorum . Mesela o yemek yaparken bende yardım etmek istiyorum içim rahat etmiyor bir anda bütün iş bana kitleniyor bebeğimle ilgilenemiyorum .yada ek gıdaya yeni geçtim üç gün kuralı ilerliyorum mevsim sebzelerini buharda haşlayıp o benden habersiz yemeklerin suyundan vs veriyor bebeğe

bu şekilde bir sürü şey . Siz ce nasıl bir tavır takınmalıyım . Sadece bebeğimle ilgilenip hiç bir işe karışmamalımıyım. Yetiştirme tarzımın dışına çıktığında sert mi tepki vermeliyim nasıl olmalı şimdiden teşekkür ederim .