Nasıl Otorite Kurabilirim…

Ev ev ustune olmaz ama madem mecbursun sınırların olmalı.
O yemegi yapsin sen sonrasinda bulasiklari yerlestir topla, temizlige yardim et falan.
Laf sokmalarini onemsememeye calis, al bebegini disari cik daha az duyarsin en azindan.
Isin olmadigi zaman ust katta takil asagi inme

Sizin durumunuzda o şuan, kadının evinde otorite kurabileceğine inanmanız inanılmaz naif.
Bizi ısrar kıyamet buraya getirdi ben hiç bir şeye karışmam sadece severim torunumu dedi şimdi saçma sapan haraketler sergiliyor bizi buraya gelmeye ikna edene kadarmış

demek ki o ev bütçenize uygun değil.satıp daha küçük bir ev alın.faturalar düşmeyecek ki seneye daha da yüksek olacak.her kış kayınvalidede mi oturacaksınız?
Mesele fatura değil evin bir türlü ısınmaması yüzünden buraya gelmek zorunda kalmamız

Bizi ısrar kıyamet buraya getirdi ben hiç bir şeye karışmam sadece severim torunumu dedi şimdi saçma sapan haraketler sergiliyor bizi buraya gelmeye ikna edene kadarmış
Farzedinki baştan ben size rahatlık vermem dedi, yerleşmeyecekmiydiniz? Evinizi ısıtamiyorsanız ona çare bulun, kışı başka yerde geçirmek çözüm olamaz.

Bunun kopruyu gecene kadar olan soz oldugunu bal gibi biliyorsunuzdur. Kendinizi kandirmayın. Hic mi tanimiyorsunuz kadinı sanko dun tanıştinız

Evimde buz tutardım yine de gitmezdim.Isınmaktan alev alacaksın bak sinirden bir de …

Merhaba kızlar en kısa şekilde anlatmaya çalışacağım. Evlendiğimizin ilk iki yılı cehennemden beter geçti kv ve onun gazlamalarıyla ailesi sebebiyle. Öldürmekle tehdit ettirmelerden tutun aileme zarar verme tehditlerine kadar gitti iş. Hamile kalıp bebeğim olunca tavrı değişti eskiye nazaran daha iyi diyebilirim. Şu an birlikte kalmak zorunda kaldık maalesef ki . Yazlık yerde yaşadığımız için doğal gaz yok bulunduğumuz bölgede evim de aşırı büyük klima elektrikli soba vs hiç birşey ısıtamadık evi . Faturada zamlarla birlikte 3600 lira geldi ısınmamamıza rağmen 🥴 kv evi merkezi sistem ve cehennem gibi sıcak üst katı bize ayarladı bebeğe beşik almış koymuş . Bizde bebeğimiz için geldik mecburen . Ama kızlar yani sürekli alttan alttan laf sokmalar, her şeye müdahale etmeler bebeğime sen benim kızımsın demeler , yemek işini bana kitlenemeler, sürekli kendi anneliği ile kıyaslamalar yani insanı bezdirecek her türlü hareketi yapıyor . Eşimde diyorki anneme net tavrını koyman lazım bugün kararlı davranıp yarın yumuşarsan annem böyle davranır diyor ki öyle zaten ben de biliyorum ama yapamıyorum . Mesela o yemek yaparken bende yardım etmek istiyorum içim rahat etmiyor bir anda bütün iş bana kitleniyor bebeğimle ilgilenemiyorum .yada ek gıdaya yeni geçtim üç gün kuralı ilerliyorum mevsim sebzelerini buharda haşlayıp o benden habersiz yemeklerin suyundan vs veriyor bebeğe 🙄 bu şekilde bir sürü şey . Siz ce nasıl bir tavır takınmalıyım . Sadece bebeğimle ilgilenip hiç bir işe karışmamalımıyım. Yetiştirme tarzımın dışına çıktığında sert mi tepki vermeliyim nasıl olmalı şimdiden teşekkür ederim .
bana kitliyor işi diyosun kendi evinde olsa sonuçta yemek ,bulaşık çamaşır temizlik sana bakacaktı yine bebeğine bakacaktın yardım edersin çocuğun ağlayıncada onun yanına gider ilgilenirsin

Back
X