nasıl pişman edilir ? tecrübeleri olanlar yaşayanlar

Canım boşver yoluna devam et. Benim de uzun bir ilişkim vardı, gayet ciddiydi ama annesi illa kendi memleketlerinden birini istiyordu, daha tanışmadan bana gardını almıştı, oğlunun da aklını karıştırıyordu. Bir gün beni bıraktı, sonra pişman oldum dedi, onunla mı uğraşacağım ben.. Yıllarca sapık gibi bana dadandı, telefon, internet, her yoldan.. 1 kez olsun cevap yazmadım. Ama aşırı bir pişmanlık duyuyordu biliyorum. Bende sevgi falan kalmadı yaptıklarından sonra.. Geçenlerde yine helallik istemiş, evlenmiş falan filan.. Cevap yazmadım. Bak bir şey yapmadığım halde pişmanlığı ömrünün sonuna kadar sürecek. Bırak sende bir şey yapma, pişman olacağı varsa zaten olur, yoksa sen ne yaparsan yap gözünde daha da alçalırsın.

bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...
Verilebilecek en büyük ceza unutmaktır :KK12:

Bgne kadar her gıden döndu ben de gordum bunu yasadım..ama bısey yapmıyorsun sen ınkar-öfke-pazarlık-depresyon-kabullenme sureclerının tumunu yasıyorsun sonra hersey yoluna gırıyor gıden gelıyor ve sen de bye cekıyorsun hepsı bu..

pişman olan normalde oluyor zaten, genelde de oluyorlar. sen seni sevdiğini düşünüyorsan hala o adamın, geri gelir.

ama şimdilik çok yapacak bir şey yok. fotoğraflarına bakma, başka insanlara açık ol; yeni ilişkilere.

bir de doğru insan olsa bu kadarını yapmaz diye düşündüm ben, naçizane fikrim :( ilişkilerde hep böyle düşünürüm :(

Bgne kadar her gıden döndu ben de gordum bunu yasadım..ama bısey yapmıyorsun sen ınkar-öfke-pazarlık-depresyon-kabullenme sureclerının tumunu yasıyorsun sonra hersey yoluna gırıyor gıden gelıyor ve sen de bye cekıyorsun hepsı bu..
ben de hep yaşadım bunu, o rahatlıkla yazdım az önce de. hep dönüyorlar bir şekilde. hep pişman oluyorlar ama biz artık vazgeçmiş oluyoruz.

Sende hayatini yasa mutluluk pozu verme gercekten mutlu ol. Ben hayatinj yasadigin zaman pisman olcaklarini dusunurum nedense :D bide kendine bak. Giyin kusan. Sacini filan degistir gerekirse. Kendini ne kadar iyi hissedersen o kadar mutlu olursun :)

Neden onları takip etmeyi bırakmıyosun. Sen izlediğin sürece mutlu olacaklar hem eminim o kızda gördüğünü bilerek yapıyor. Bu hikayenin sonu mutlu bitmez

bir erkek nasıl pişman olur ? uzun süreli ilişkiden sonra? ama şşuan hayatında 2 aydır bırısı var ve sözlendi beni aldattıgı kızla hemde.. bizim ilişkimiz uzun bır ılıskıydı ve hıc sevıorm demedı kızda bılıyor kendı gıbı aldatıldıgını ben cok sevıyorum onun herseyını kabul edıyorum o benım evlenecegım adam sende bızı rahat bırak dedi ALLAH a havale ettım ıkısınıde ama mutluluk pozlarına dayanamıyorum hergun bır fotograf paylasıyorlar tek ıstedıgım bın pısman olması ama ne yapacagımı bılmıyorum affetmek ıcın değil yüzüne tükürmej için...

En iyisi kendi hayatına devam etmen, zaten adamın umrunda olsan böyle bişey yapmazdı. Pişman olması için hayatındaki insanla sorun yaşaması gerek. E ona da sen müdehale edemezsin. Üstüne bide ah alırsın filan. En iyisi kendi yolunda ilerlemek.

sil faceden engelle.görmmiş olursun..
onu pişman etmek yerine kendini mutlu etme çabasına gir..
tamam bunları yapmak söylemek kadar kolay değil biliyorum..hemen hemen aynı duyguları yaşadığım bir dönemdeyim bende..belli bir süre malisef bu hırs olacak ama hırsını farklı yöne kaydırmaya çalış..
sen ne yapıyosun dersen
gülücüklerle dolu fotolarımı paylaşıyorum.onun en hayran olduğu kıskandığı şeydi bu..gez toz mutlu ol..er yada geç herkes hakettiğini yaşayacak nasılsa..

Back
X