çok sıkıntılıyım

merveysn

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2013
18
3
8
Ankara
Merhaba Arkadaşlar;
2 yıllık bır ilişkim oldu ama hep ıdare eden taraf ben oldum cok sorumsuz toplamda 2 yıl ıcınde sadece 3 4 kez senı sevıyorum demıstır ,sosyal paylasım alanlarında uyelıgımı bulundurmyan kendısı kafasına gore gezen ve benımle olan fotograflarını paylasmayan bır kısıydı cok sevdım deger verdım ıssız kaldı yanında oldum ardından ıs buldu ıse gırdı araba almak sıtıodu fakat banka 12bın kredı verdıgı ıcın ıstedıgı arabayı alamıcaktı bende buna uzuldum 5 bın tl cektım dırek verdım neyse o bole arabayı alınca kafasına gore gezdı tozdu her gece bar pavyon ayakları bende ıyı eglenceler dıodum sadece cunku kaybetmekden cok korkuodm ve bekaretımı verdıgım kısıydı bu benden 7 yas buyuk hayatı onunla ogrendım ama sonra artık aldattıgını farkettım hıc yakalamadım korkudan onun telefonunu elıme alamazdım ama bıgun arkadaslarımda gaz verdı bıtrdım bısey demedı 6 ay yuzunu gormedım gecen karsılastık sarıldık ama aksam eve gıdıp telefondan whatsapddan baktım sevgılı yapmıs ve odam resmını oraya koymus benım hala cok sevdıgımı bılıyor senı uzmek ıstemıorum dıyo ama 2 yılda hıcbıyere resım koyduramadıgım adam sımdı paylasımlar yapıyo kaybetme korkusu yokdu bana gore ama o kızı sevıyor bense okadar uzuluyorum kı nefes alamıyorum lutfen bana yardım edin onu o kızla dusunemıyorum onu opuyor onu kokluyor ıcım acıyo ben her ay onun kredısını oduyorum ustelık :((((

Konu, içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Bak canım anlattıklarından yola çıkarak şimdi söyleyeceklerim her ne kadar canını acıtsa da inanmak istemesen de gerçek. o adam seni hiç sevmemiş, senin duygularına hislerine önem vermemiş. Sende ulaşamadıgın için gözünde büyütmüşşsün. Bundan sonra zor olsa da unutmaya çalış yaptıgı kötülükleri düşün. Kimse senden degerli degil. Birgün Allah'ın izniyle karşına sana gerçekten deger veren seni el üstünde tutan biri çıktıgında bu zamanlarını hatırlayıp boşuna üzülmüşüm diyeceksin.

kendi hayatını için yaşa artık birde ailen için ona kul köle olma bekaretine bile vermişsin adamın umrunda değil kendini ondan çek kurtul ondan unut onu oadamın kendine hayrı yok seninle yuva kurup seni kendine eş yapacağınımı zannediyormusun birgün. bence asla.okuyorsan eger okulunu asla bırakma hayata tutunmaya çalış para kazan kedine özgüvenin olsun.ilerde seni başına taç edecek biri çıkıcak karşına mutlaka asla yıkılma

gerçekten zor bir durum duygularının bu kadar yoğun olması çok doğal onunla birçok şey yaşamışsın. canını yakmak istemem ama unutmaktan başka bir çaren yok gibi çünkü o bazı şeyleri bitirmiş ve yeni bir ilişkiye bile başlamış.
benim asıl canımı sıkan nokta senin hala onun kredilerini ödüyor olman ve onun bunu kabullenmiş olması. bu nasıl adam dedirtti bana..

evet kredısını oduyorum oda benım aldıgım arabayla sevgılısını gezdırıyor sureklı bakıyorum napıyor dıye gercekten cok mutsuzum 6 ay gectı ama unutamadım en kotusude gecenkarsılastık bana sarıldı ertesı gun sevgılısıyle resım koydu ben 2 yılda adama agzımı acamadım sımdı baskası ona benım ıstedıgım adam olma durumuna koymus benım tek sucum cok sevmek

Bak canım anlattıklarından yola çıkarak şimdi söyleyeceklerim her ne kadar canını acıtsa da inanmak istemesen de gerçek. o adam seni hiç sevmemiş, senin duygularına hislerine önem vermemiş. Sende ulaşamadıgın için gözünde büyütmüşşsün. Bundan sonra zor olsa da unutmaya çalış yaptıgı kötülükleri düşün. Kimse senden degerli degil. Birgün Allah'ın izniyle karşına sana gerçekten deger veren seni el üstünde tutan biri çıktıgında bu zamanlarını hatırlayıp boşuna üzülmüşüm diyeceksin.

calısıyorum gezıyorum eglenmeye calsıyıorum ama hep aklımda o var saplantı gıbı bısey kurtulamıyorum

Hayatında şu an birisi varken yapacak pek bir şey yok aslında kabullenip unutmaya çalışmaktan başka.Senin için zor bir durum belki bu ama en azından daha fazla da üzülmemek için bunu denemelisin.O kişiden çünkü sana bu saatten sonra fayda olmaz gibi gözüküyor.Kendini de üzme fazla hayırlısı olsun hakkında.

calısıyorum gezıyorum eglenmeye calsıyıorum ama hep aklımda o var saplantı gıbı bısey kurtulamıyorum

İlk cinsel ilişkini ve bir çok şeyi yaşadığın için aslında gayet doğal bu düşüncelerin lakin tek başına çözmeye çalışma bence mutlaka bir uzmandan yardım almalısın. En azından, ne olursa olsun bir daha onunla olmayacagım veya oldu da döndü diyelim kesinlikle barışmayacagım diyebilmelisin kendine, bunları aşmak için.

aydı
İlk cinsel ilişkini ve bir çok şeyi yaşadığın için aslında gayet doğal bu düşüncelerin lakin tek başına çözmeye çalışma bence mutlaka bir uzmandan yardım almalısın. En azından, ne olursa olsun bir daha onunla olmayacagım veya oldu da döndü diyelim kesinlikle barışmayacagım diyebilmelisin kendine, bunları aşmak için.

7 aydır degısen hıcbısey olmadı en son cumartesı gordugumde cok kotu oldum ben ıstesemde o zaten benı ıstemez

İstemezse defolsun gitsin pislik. Senin paranla başka kızlara hava atacak kadarmış demek ki. Ne biçim erkek bu ya.

Back
X