Nasıl rahatlarsınız?

Dilan98

Yüreğim sana ait ✝
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2016
94
60
88
İnanılmaz stresli, oldukça korktuğunuz zamanlarda yaptığınız bir şey var mı? Yoksa uykular haram mı?

Oscarlık performans var, ciddi bir rejim değişimi vs yok korkmayın. 2 gün sonra hainleri yakaladık açıklaması yapıp kahraman olurlar.

Gerçek darbe olsaydı AkSaray bombalanırdı onun yerine alakasız yerler patlatılmış. İnternet açık, telefon var, sadece 2 şehirde olaylar var ülkenin gerisi sakin, hükümet politikacıları serbest eee böyle darbe mi olur? Buna inanıp galeyana gelip sokağa dökülmeyin telef olursunuz. Araya ezan da katıp milleti iyice galeyana getirdiler ya helal olsun, din sömürüsüne tam gaz devam.

Lakin bu performans sürüp giderken insanlar arada telef oluyor işte. Artislik yapıcaz derken Allah vere de kimseyi canından etmeseler.

Son düzenleme:
Bana da hiç inandırıcı gelmedi.Olan yine hayatını kaybeden ve yaralananlara oldu.

Cok kotuydu hala kotuyum. Kaosa surukleniyoruz hep beraber.
Su guzel ulkem, atalarimizin kaniyla, caniyla dusmandan alinan ulkemin haline bakin.
Manda ve himayeye baskaldirirken analarimiz, atalarimiz biz birbirimizi yiyelim diye mi yaptilar acaba? Bizler icin bu ulkeyi kurtarmadilar mi? Liseler mezun cikaramadi kurtulus savasi bittiginde.. Bunun icin mi?
Cook mutsuzum cok.
Nasil gecer ancak zamanla, guzel seyler yasadikca.

Senorya tırt ama performans takdire şahan gerçekten .. Tıkır tıkır işledi bu sefer plan .. Hedefe az kaldı ..

gecen yil tekrar olaylar basladiginda doguda bir ilcedeydim geceleri helikopterler gecerdi catisma sesleri bomba sesleri . asker polis garip dusmn gibi hedef tahtasi ilcede adim atacaklari yerlr sinirli. halk desen baski ve korkutma ile arada kalmis caresiz . bazen cocuklara bakar ve uzulurdum.simdi dogacak cocugum insallh nasil bir turkiye bekliyor. o kadar ayristik o kadar kutuplastik kardeslikten uzak o ilkokulda soylenen umut dolu sarkilardan uzak. kendini yakamaya hazir millet yanarkende yakmaya.

Senorya tırt ama performans takdire şahan gerçekten .. Tıkır tıkır işledi bu sefer plan .. Hedefe az kaldı ..

+1
Aziz Nesin %80 derken iyimser davranmış. Halkımıza her şey müstehak, bu tip bir yönetimi kendileri seçtiler sonuçta. Sonra da Allah polisimizi askerimizi korusun diye ağlaşırlar, ama ertesi gün hayatlarına aynı yönetimle devam etmekten rahatsızlık duymazlar. Herkes hakettiği gibi yaşıyor ne diyeyim.

O halk aynı zamanda sabah asker katletti , hem de bir ısıd çi edasıyla . Müstehakta kime, neye .. Artık Ortadoğu cehenneminin çemberine tam olarak girmiş bulunmaktayız ..
Bu sefer ki algı operasyonu çok büyük ve başarılı oldu ..

İnşallah .. Abin de masum asker ve polisler de zarar görmez inşallah ..

Umarım. Yazık polise askere üzülüyorum gencecik çocuklar ne olduğu belirsiz işlere telef oluyorlar. Olaylar Ankara'da İstanbul'da, buralarda değilse endişelenmeyin.

20 yaşında,boğazı kesilerek öldürülen,suçu komutanlarının emrini uygulamak olan,askerin resmine bakıp bakıp ağlıyorum.
yazıklar olsun bu millete,bir sözle galeyana gelip,kavganın önüne atılan halkın,darbe yapmaya çalışan bir kaç kişiden ne farkı kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…