- 2 Ekim 2019
- 3.437
- 19.030
- 128
- Konu Sahibi timesinfinity
-
Yok annem gelip söyleyince kalktım ayağa ama son cümlesiydi.Sonra içeri kaçışFarketmemissiniz ne var bundatakilmayin boyle şeylere aslinda farkedince kalksaydiniz iceri gitmek yerine durumu toparlardiniz
Biliyorum bu ülkede zıt görüşlü herkes birbiri için bunu itham etmekte. Ama ne bileyim çok utandım işte.Gören varsa bile 1 haftaya kimse hatırlamaz. İnsanlar beni vatan haini mi sandı demenize güldüm ne yalan söyleyeyim. İçi boşaltıldı o kalıbın iyice. En basit şeye çat diye vatan hainliği deniyor ama alakası yok. Bu kadar dert etmeyin
Biraz abartmış olabilirim ama o satırları yazarken hala olayın utancı ve adrenalini altındaydımVatan haini mi
Bilmeyerek yaptığınız davranış sonucta
Ayrıca önemli olan bu günleri sözde değil özde yasamak
Yazımın o kısmını güncelleyim birazdan.Siyasi yorum değil valla ama ülke vatan haini kaynıyor, bir de pişkinler. Bir haltlar karıştırıyorlar, ertesi gün unutuluyor filan. Sizinki gayet insanlık hali. Şundan sebep etiketleme yapacak insan da gitsin gerçek sorunların peşini kovalasın bence. Utanmanızı anlarım da, bir iki güne birşeycik kalmaz. Ama niye içeri kaçtınız, o kısmı anlamadım. =) Anneniz uyardığı gibi kalkıp hazır ola geçseydiniz ya...
Bizim evimiz tam köşede kalıyor ve yakınız sanırım evet.Kafamı kaldırdığımda 2 genç bana bakıodu hahaNasil gördüler seni o kadar yakin mi balkonlariniz? Hic üzülme bizim apartmandakiler balkona bile çıkmadı
Ben de evin içinde olaydım keşke..Herkes ayakta ben keyifte mal gibi oturuyordum öyleBende salata yaparken yakalandım.Saati unutmuşum ve duymadım.Ne yapabilirim ki?:/
Bizim evimiz tam köşede kalıyor ve yakınız sanırım evet.Kafamı kaldırdığımda 2 genç bana bakıodu haha
Evet güncelleyin bence de, sonraki yorumunuzu görünce fark ettim o ayrıntıyı. =)Yazımın o kısmını güncelleyim birazdan.
Annem dürtünce ayağa kalktım,aptal aptal etrafıma bakındım ama İstiklal Marşo bitti o an.Sonra içeri attım kendimi.Ama ikisi arası 5-6 saniye var yok
Hahah o da iyiymiş.Burası sıra sıra apartman ve herkes balkonlardaydı.Aynen marşlar da yeni bitti bizde de.Sırayla baya gittiler ama ben içerden eşlik ettim:)) Aslında çıksam iyi olurdu ama kalbim kaldırmadı haha.Güzel oldu baya,geçen 23 Nisan çok daha da coşkuluydu.Evet güncelleyin bence de, sonraki yorumunuzu görünce fark ettim o ayrıntıyı. =)
Biz de balkona çıktık, çok az ev var burada ama herkes çıkmıştı, güzel oldu. İstiklal Marşı, İzmir Marşı, Onuncu Yıl Marşı çaldılar bir daireden, epey coştuk. Ama hızlarını alamadılar sanırım, marşlar da tükenince şuan Gotye - somebody that i used know çalıyorlar.
İnşallah yaaaa.Ben her türlü gereksiz detayı hatırlayan bir insan olduğımdan herkesi kendim gibi sandım herhalde.Dediğiniz gibi yarına hatırlamazlar bile di mi, inşallah yanibütün derdiniz bu olsun hic üzülmeyin yarina hatırlamıcaklar bile
Aman abartmayın ya, az çok tanıyorlardır sizi, ailenizi. Tanımıyorlarsa da 30 Ağustos Zafer Bayramı'na şunun şurasında ne kadar kaldı. (izolasyonda zaman ölçümü yetimi yitirdim, evet) O gün ilk siz fırlar, siz söyler, telafi edersiniz. =))Hahah o da iyiymiş.Burası sıra sıra apartman ve herkes balkonlardaydı.Aynen marşlar da yeni bitti bizde de.Sırayla baya gittiler ama ben içerden eşlik ettim:)) Aslında çıksam iyi olurdu ama kalbim kaldırmadı haha.Güzel oldu baya,geçen 23 Nisan çok daha da coşkuluydu.
Ama ben bir süre balkona çıkmam herhalde artık .Zaten çok çıkmıodum,şansıma tükireyim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?