- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
- Konu Sahibi Visnekralicesi
-
Öyle yapıcam Bn çalışanların konuşmasına sinir oldum sadeceHaklısınız ama sinir olmaya değmez. Misafir terliği yapın.
Keşke öyle yapsaydım marka yerde benzeri vardı 3,5 kruşun hesabını yaptım oradan aldım bir daha asla ugramam öyle yerlere.Ben o yüzden bilindik yerlerden alıyorum.
Degişim var mı diye sorarım muhakkak.
Yoksa alınmaması en mantıklı olanı.
Bn orda yetkili biride görmedim küçük bir dükkan 4 tane sinir içinde çalışan kız vardı neyse sağlık olsun artık benim hiç uğramıcağım bir yerKeşke o an yetkiliye durumu anlatıp şikayetçi olacağınızı , çalışanların tavrını beğenmediğini zi söyleseydiniz. Olsun canınızı sıkmayın, misafirler giyer
Mal satmak için büyük yerlerde çalışan insanlar bile yalan söylüyor sonra sizi yalancı çıkarıyor ben bunu yaşadım ne yazık ki.Ben o yüzden bilindik yerlerden alıyorum.
Degişim var mı diye sorarım muhakkak.
Yoksa alınmaması en mantıklı olanı.
Etiket yoktu ama fiş verdiler hak ediyorlar aslında şikayet edilmeyi sırf konuşma tarzlarından.Fiş aldınız mı? Fisiniz varsa ve etiketi koparmadiysaniz değişim yapmak zorundalar. Ben olsam peşini birakmazdim. Gidin kaymakamlığa tüketici haklarına şikayet edin. Ellerine giden kağıt bile yeter onları delirtmeye.
Kusura bakmayın benim için kocaman terlik benim ayaklarım 36 numara çünkü boyumda kısa 39 numara giyinler ne kadar güzel boyuda uzun oluyor onların herşey orantılı güzelKocaman terlik mi39 giyenleri üzdünüz
Siniriniz bu denli bozulduysa yarım saatlik iş şikayet etmek, edin içiniz soğusunEtiket yoktu ama fiş verdiler hak ediyorlar aslında şikayet edilmeyi sırf konuşma tarzlarından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?