Nasıl saçmalık bu?

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.456
83
Dün Çarşıda bir magazadan ev terliği aldım öyle marka yerde değil sıradan bir yer çok küçük yazıları ve rakamları zor okuyorum ayagım 36 numara ve Bn nasıl olduysa 38 numara olanı almışım güneşte cok vuruyordu terliklerin oldugu bölüme sekizi 6 gibi gördüm eve geldim birde baktım büyük terlikler değiştirmeye gittim bizde değişim yok almasaydınız küçük yazıları okuyamıyorsanız neden tek başınıza alışverişe çıktınız diyorlar nasıl değişim olmaz pazarda bile değişim var kocaman terliklerle kaldım sinir oldum özellikle kasada duran kadının konuşması beni çok sinir etti en lüks yerde bile fişini getirdiğin taktirde değişim var bunlar ne sanıyor kendini şikayet etmeyi bile düşündüm çalışanların ters ters konuşması yüzünden.

Ben o yüzden bilindik yerlerden alıyorum.
Degişim var mı diye sorarım muhakkak.
Yoksa alınmaması en mantıklı olanı.
Keşke öyle yapsaydım marka yerde benzeri vardı 3,5 kruşun hesabını yaptım oradan aldım bir daha asla ugramam öyle yerlere.

Keşke o an yetkiliye durumu anlatıp şikayetçi olacağınızı , çalışanların tavrını beğenmediğini zi söyleseydiniz. Olsun canınızı sıkmayın, misafirler giyer

Keşke o an yetkiliye durumu anlatıp şikayetçi olacağınızı , çalışanların tavrını beğenmediğini zi söyleseydiniz. Olsun canınızı sıkmayın, misafirler giyer
Bn orda yetkili biride görmedim küçük bir dükkan 4 tane sinir içinde çalışan kız vardı neyse sağlık olsun artık benim hiç uğramıcağım bir yer

Fiş aldınız mı? Fisiniz varsa ve etiketi koparmadiysaniz değişim yapmak zorundalar. Ben olsam peşini birakmazdim. Gidin kaymakamlığa tüketici haklarına şikayet edin. Ellerine giden kağıt bile yeter onları delirtmeye.

Ben o yüzden bilindik yerlerden alıyorum.
Degişim var mı diye sorarım muhakkak.
Yoksa alınmaması en mantıklı olanı.
Mal satmak için büyük yerlerde çalışan insanlar bile yalan söylüyor sonra sizi yalancı çıkarıyor ben bunu yaşadım ne yazık ki.

Ünlü bir firmadan bot aldım çalışana su geçirmez değil mi dedim geçirmez geçirmez dedi ikinci yağmurda suyu yedi ayaklarım. Gittiğimde de o çalışanı bulamadım ya izinliydi ya işten çıkarılmıştı bilmiyorum ama diğer çalışanlar da o olmadığı için beni yalancı çıkarmıştı o yüzden ne satıcıya ne de firmaya güvenin satmak için yapmayacakları yok. (Bu arada alınanlar olmasın ama gözlemim bu yönde)

Etiket yoktu ama fiş verdiler hak ediyorlar aslında şikayet edilmeyi sırf konuşma tarzlarından.

TÜketici haklarına gidin şikayet etmek isterseniz. İşte bu yüzden internet alışverişini seviyorum, ver kargoya gitsin geri

Amann bu olay için konu açmaya bile değmez yahu misafir terliği yapın işte .yanlış yapmışlar ama bişey olmaz . Canını sıkmaya değmez .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…