- 10 Ekim 2014
- 1.338
- 2.103
- 133
- Konu Sahibi Cestlaviee
Upss
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hic birşey soylemeden once icimden 10 a kadar sayiyorum.Yine gecmezse sinirim o ortami terk edip bi 5 dk hava aliyorum.Ama bu sıralar bende asiri tahammülsuzum herseye karsi.O yuzden profesyonel yardim alacagim.Size de tavsiye ederim.Merhaba hanımlar,
Uzun süredir sormak istediğim bir soru. Aşırı sinirli bir yapıya sahibim, sürekli saldırma pozisyonundayım. Yaş ilerledikçe hiç kontrol edemiyorum. Sürekli didişme halindeyim hiç kimsenin hiçbirşeyin altında kalmıyorum. Özellikle nişanlım. 8 yıldır birlikteyiz son bir kaç aya kadar her konuda hep alttan alan sakin kalan biriydim en azından ona karşı artık onu da yapamıyorum. Her gün kendime söz verip ertesi gün unutmuş oluyorum. Sinirlendiğinizde napiyorsunuz?
Ben de sinirlenince çok coşarim olayları abartirim bir de ama aksine ben de yaşla birlikte bu durum azalmaya başladı.
Sinirlenince direk konuşmaya başlamamak lazım en azından sevdiğin insanlar için bunu yapmalısın. Şöyle bir 5-10 dakika sonra kendine gelirsin.
Bir de enerjini atacak şeyler bul. Ben mesela spor yapiyorum, son bikac aydır da ayrıca yogaya başladım kendi çapımda.mumları yak ve huzur içinde takıl
![]()
Yaş ilerledikçe sakinledim ben mesela ..
Susmak görmemezlikten gelmek benim çözümüm
'Mindfulness' tekniğini araştırmanızı tavsiye ederim. Bende bayağı işe yaradı. Çok sinirlendiğimde ya da heyecanlandığımda nefesime odaklanıyorum.
Benim zamanla düzeldi ama sizin zamanla artıyorsa bir doktora görünüp derdinizi ona anlatmanızda fayda var. Sonuçta bizden iyi bilir, iyi tavsiye verirler canımMerhaba hanımlar,
Uzun süredir sormak istediğim bir soru. Aşırı sinirli bir yapıya sahibim, sürekli saldırma pozisyonundayım. Yaş ilerledikçe hiç kontrol edemiyorum. Sürekli didişme halindeyim hiç kimsenin hiçbirşeyin altında kalmıyorum. Özellikle nişanlım. 8 yıldır birlikteyiz son bir kaç aya kadar her konuda hep alttan alan sakin kalan biriydim en azından ona karşı artık onu da yapamıyorum. Her gün kendime söz verip ertesi gün unutmuş oluyorum. Sinirlendiğinizde napiyorsunuz?
Yardım alın.
Hatta ilk fırsatta alın.
Herkesten çok size zararı var.
Dene bak cidden , kırıp dökerdim eskiden hemde öyle böyle değil yani , sonra baktım karşımda beni dinleyen Yok ,kaale alan Yok , boşa konuşuyorum yani , ayrıca insan çok salak bir duruma düşüyor o haldeyken velhasıl kelam zaman geçtikçe susmayı sakinleşmeyi öğrendim hatta okadar oldumki şu an dünya yansa umrumda değil ...Susamıyorum o kadar isterdim ki susabilmek![]()
Destek aldım bu konuda. Otokontrol artık bende duygularımı kontrol altına alabiliyorum anında yükselip bağırıp boşuna harlamıyorum. Kavgayı başlayacağım sırada olaya agresif on yargılı başlayıp saldırmıyorım. Empati yeteneğim gelişti olayların son anındaki pişmanlığını düşünüyorum. Şımarık bir kız değilde o şımarık kızı sakinleştirmeye çalışan annesi gibi bir rol üstlendi beynim. Bendeki bu değişim yüzünden eşime karşı tavrım çok güzel oldu ve anladım ki kavgaları hep ben çıkartıyormuşum . Adam sussa bile didikleyip onuda delirtiyormuşum. Hatta bir kaç defa ilk evlendiğimde ona tokat atmıştım bu normal geliyordu artık o anları düşününce bile o kadar üzülüyorum utanıyorum ki.o ise hiçbirşey yapmıyordu caresizce gelme tamam konuşmayalım diyordu yalnızca ... Şuanda bile hüzün çöktü
Umut oldunuz bana duzelebilecegime inanıyorum. Evleneceğim adama hayatı zindan ettim son bi kaç aydır resmen. Bugün öyle sözler söyledi ki kendime çeki düzen vermem gerektiğini anladım..