Nasıl sakin kalabiliyorsunuz?

Hic birşey soylemeden once icimden 10 a kadar sayiyorum.Yine gecmezse sinirim o ortami terk edip bi 5 dk hava aliyorum.Ama bu sıralar bende asiri tahammülsuzum herseye karsi.O yuzden profesyonel yardim alacagim.Size de tavsiye ederim.

Ben de sinirlenince çok coşarim olayları abartirim bir de ama aksine ben de yaşla birlikte bu durum azalmaya başladı.
Sinirlenince direk konuşmaya başlamamak lazım en azından sevdiğin insanlar için bunu yapmalısın. Şöyle bir 5-10 dakika sonra kendine gelirsin.
Bir de enerjini atacak şeyler bul. Ben mesela spor yapiyorum, son bikac aydır da ayrıca yogaya başladım kendi çapımda. mumları yak ve huzur içinde takıl

Saldırıyorum anlatamam susmak ne demek nasıl can yakarım diye en acı sözleri seçiyorum yaaa resmen cirkinlesiyorum. Bugünden bir örnek vereyim adam telefonda konuşuyor bi bayanla bende arabanın anahtarını verecek bana bekliyorum. Daldı gitti bende kendimi anlatmak yerine kalkıp yok afra tafrayla mont firlatmalar laf sokmalar hoop sonra kopsun kıyamet dibine kadar da haksızım. Bir erkekle konuşsa o kadar tahammülsüz olur muydum bilmiyorum ama mesele kıskançlıkta değil anlamadım

'Mindfulness' tekniğini araştırmanızı tavsiye ederim. Bende bayağı işe yaradı. Çok sinirlendiğimde ya da heyecanlandığımda nefesime odaklanıyorum.

Benim zamanla düzeldi ama sizin zamanla artıyorsa bir doktora görünüp derdinizi ona anlatmanızda fayda var. Sonuçta bizden iyi bilir, iyi tavsiye verirler canım

Ben genelde susarak cozuyorum genelde sinirli bi tip degilim cok sinirlenince bazen bende bagiriyorum bazen soyledigim sozler kirici olabiliyor ama toparliyorum Allahtan.
Susmayi deneyin hava alin sinirlendiginiz insanin bi 10 dk yaninda durmayin

Susamıyorum o kadar isterdim ki susabilmek
Dene bak cidden , kırıp dökerdim eskiden hemde öyle böyle değil yani , sonra baktım karşımda beni dinleyen Yok ,kaale alan Yok , boşa konuşuyorum yani , ayrıca insan çok salak bir duruma düşüyor o haldeyken velhasıl kelam zaman geçtikçe susmayı sakinleşmeyi öğrendim hatta okadar oldumki şu an dünya yansa umrumda değil ...

Destek aldım bu konuda. Otokontrol artık bende duygularımı kontrol altına alabiliyorum anında yükselip bağırıp boşuna harlamıyorum. Kavgayı başlayacağım sırada olaya agresif on yargılı başlayıp saldırmıyorım. Empati yeteneğim gelişti olayların son anındaki pişmanlığını düşünüyorum. Şımarık bir kız değilde o şımarık kızı sakinleştirmeye çalışan annesi gibi bir rol üstlendi beynim. Bendeki bu değişim yüzünden eşime karşı tavrım çok güzel oldu ve anladım ki kavgaları hep ben çıkartıyormuşum . Adam sussa bile didikleyip onuda delirtiyormuşum. Hatta bir kaç defa ilk evlendiğimde ona tokat atmıştım bu normal geliyordu artık o anları düşününce bile o kadar üzülüyorum utanıyorum ki.o ise hiçbirşey yapmıyordu caresizce gelme tamam konuşmayalım diyordu yalnızca ... Şuanda bile hüzün çöktü

Umut oldunuz bana duzelebilecegime inanıyorum. Evleneceğim adama hayatı zindan ettim son bi kaç aydır resmen. Bugün öyle sözler söyledi ki kendime çeki düzen vermem gerektiğini anladım..

Bende annecigimi cok uzuyorum. Napcam bende bilmiyorum. Bi yerde okudum ofkelenince 5 dk durun. 5 dk sonra cevap verin. Evet o anda cevap vermeyince ofke.biraz diniyor. Ama herzaman dayanamiyorum. Cnaim.annem

Umut oldunuz bana duzelebilecegime inanıyorum. Evleneceğim adama hayatı zindan ettim son bi kaç aydır resmen. Bugün öyle sözler söyledi ki kendime çeki düzen vermem gerektiğini anladım..

İnanın isteyince oluyor. Ben başardım eşimde başardığım söylüyor. Çevremdekilerde sen bir dinginleşmişsin böyle hep mutlu hiç aceleci gibi durmuyorsun artık diyorlar. Çevrem Fazla kibar yani demek istiyorlar ki artık sıkıntılı çabuk parlayan biri yok karşımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…