- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi Less-is-More
Dün akşam Almanya'da yaşayan ablamla konuştum, çok sakindi 50 km uzağımda bir yerde çıktı virüs dedi eee dedim sen napıcaksın millet napıyo ortam nasıl dedim, nasıl olsun ki herkes gayet normal yaşantısına devam ediyor maske takan kimse de yok dedi, kendisi bile maske filan almamış. Manyak mısın alsana bir tane işe giderken tak öyle git dikkat filan dedikçe o benim panik halime, ben de onun sakin haline şaştım kaldım. Milletin amacı bu, panik ortamı oluşturup insanların maddi manevi duygularını sömürmek, bunu üzerinden rant elde etmek ekonomik açıdan yolmak köşeyi dönmek dedi. Buradaki havayı, maskalerin fiyatının uçuşunu, herkesin diken üstünde olduğunu anlattıkça şoka girdi, ki iki tane de evladı var. Valla sakin halini ayakta alkışlayıp teli kapattık.
Benim evhamlı bir yapım vardir zaten normalde de hemen telaslanir, panik olurum. Bu virüs İran'a girdiginden beri uyuyamıyorum mesela (Van'da yaşıyorum çünkü), 16 aylık bebeğim var o nolucak ben ölürsem benim kadar kim iyi bakabilir ona, eşim ölürse biz napıcaz filan bir ton şey düşünüyorum.
Benim evhamlı bir yapım vardir zaten normalde de hemen telaslanir, panik olurum. Bu virüs İran'a girdiginden beri uyuyamıyorum mesela (Van'da yaşıyorum çünkü), 16 aylık bebeğim var o nolucak ben ölürsem benim kadar kim iyi bakabilir ona, eşim ölürse biz napıcaz filan bir ton şey düşünüyorum.