- 24 Aralık 2014
- 5.205
- 7.020
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Kac cocuk büyüttün dedim sonra ben çeneli gelin oldumBaba kaç kere bez bıraktırdın da akıl veriyorsun diyin
Valla dedim iste kac cocuk büyüttün diye esim oradan tamam baba yeter karışma diyor ama duymuyor ben cevabini verince kalktı gitti simdikilerin cenesi fırın küregi diye söylenerek.Niye insanlara bu kadar konusma hakki veriyorsunuz ya. Okurken ben gerildim burda. Kizim geceden ateşliydi, az once annem ve babamla görüntülü görüşme acikken ilac saati geldi, direndi icmedi ben de zorladim biraz. Napim esimle bile zor iciriyorum, tek basima baya zorlandim tabi. Annem de babam da basladilar sen nasil anneisn de cocugu niye aglatiyosun da falan filan. Siz ordan oturdugunuz yerden konusmayin dedim çat kapattim suratlarina. Cocugum hasta canim burnumda kimseyi cekemem valla. Kendinize deger verin kimsenjn cenesini cekmeyin
Istemsizce aglamaya baslıyorum söyleyeceklerim icimde kaliyorSöz konusu çocuğumsa sakin kalamıyorum.
Kendi ailem,eşim dahil akla yatmayan saçma sapan durumlar için tepki vermeden duramam.
Onun harici mantıklı bir öneriyse araştırır bakarım,yani söylenilen önerinin mantıklı olması önemli.
Eleştiriye de açığım tabi bu kendini hak sahibi görüp bağıra çağıra olmadığı sürece.
Bir söylerse on duyar,sen kimsin diye içimden geçeni şaaak diye söylerim.
Onun harici bazen bende öfkeden bağırırken dahi ağladığım olurdu ama sanırım tahammül kapasitemi doldurmuşum artık ağlamak yerine keşke daha çok haddini bildirseydim diyorum
Bu durumu evliliğin ilk yıllarında eşimle anlaşamadığımız tartıştığımız zamanlarda yaşıyordum.Istemsizce aglamaya baslıyorum söyleyeceklerim icimde kaliyor
Boşver çeneli gelin ol, bi yerin eksilmez. Çok bilen de buyursun, anca karşıdan akıl veriyorlar.Kac cocuk büyüttün dedim sonra ben çeneli gelin oldum
Verdiği akıl bi şeye benzese içim yanmayacak. Bezle çişe alıştırıldığı nerde görülmüş, çocuğun kafası karışır altıma mı yapcam tuvalete mi çıkcam diye. Yaşlandıkça dilediğim kadar saçmalarım kimse de gık diyemez sanıyorlar da o işler öyle olmuyor.Valla dedim iste kac cocuk büyüttün diye esim oradan tamam baba yeter karışma diyor ama duymuyor ben cevabini verince kalktı gitti simdikilerin cenesi fırın küregi diye söylenerek.
45 yaşında olması peki...45 te böyleyse 70 de yandıkVerdiği akıl bi şeye benzese içim yanmayacak. Bezle çişe alıştırıldığı nerde görülmüş, çocuğun kafası karışır altıma mı yapcam tuvalete mi çıkcam diye. Yaşlandıkça dilediğim kadar saçmalarım kimse de gık diyemez sanıyorlar da o işler öyle olmuyor.
Kızım cok zeki bir cocuk bu sabah diyor ki anne dedem kızıyor bez takalım la havle dedimHee heeeee deyin cevap vermeyin çirkeflerle başa çıkılmaz
Ben banyo duvarına kağıt yapıştırdım güzel sticker aldım..Her wc gidişinde aferin deyip alkışlıyorduk stciker yapıştırıyordu, çocuğunuza verin kendinizi stres olmayın
Bende o var ya susarim sonra bana bir cinnet gelir tabak canak ne varsa atarim yerlere kendimi rezil ederimBu durumu evliliğin ilk yıllarında eşimle anlaşamadığımız tartıştığımız zamanlarda yaşıyordum.
Psikolog a gittim her yıl giderim zaten özellikle çocuk sonrası
Ağladıktan sonra güçsüz hissediyorum ve yatarken aklıma geliyor şunu şunu deseydim diye. Ağlamanın çok insani bir duygu olduğunu,her duygu değişiminde yaşamanın normal olduğunu öğretti bana.
Sonrasında aslında saygısızlık,kavga gürültü olmasın diye içimde kendi kendimi bastırdığımı gösterdi.
Bir anda değil ama zaman geçtikçe artık insanların ne düşündüğü eşim,annem,komşu, akraba vs herkes dahil umrumda olmadığını farkettim.
Artık tahammülüm mü azaldı herşeye bilmiyorum ama kim olursa olsun bana uygun gelmiyorsa ilk önce düzgün bir şekilde açıklıyorum karşımdaki beni manipüle etmeye ya da sesi yükselmeye başlıyorsa carlıyorum. Ağlamıyorum ama bilinçli olarak değil,içimden gelmiyor ve aksine herşeyi döktüğüm için huzurlu hissediyorum.
Zamanla bu durum geçecektir ağlamak sorun değil ama sabrını sınamaya devam ederlerse söylemek istemediğin şeyleri bile söyleyebilirsin.
Ayni seyi kendi kizlarina damatlarina asla yapamazlar oglun ve gelini azarlamak dogal onlar icin daha sussam neler derdi kim bilir'' ben onun annesiyim neye ihtiyacı olduğunu ne yapmam gerektiğini sizden iyi bilirim baba '' diyin.
Ondan daha iyisi "sal külotla bahçeye gelirse de yaptır bahçenin bi köşesine "Verdiği akıl bi şeye benzese içim yanmayacak. Bezle çişe alıştırıldığı nerde görülmüş, çocuğun kafası karışır altıma mı yapcam tuvalete mi çıkcam diye. Yaşlandıkça dilediğim kadar saçmalarım kimse de gık diyemez sanıyorlar da o işler öyle olmuyor.
Evde de her yere salar artık.Ondan daha iyisi "sal külotla bahçeye gelirse de yaptır bahçenin bi köşesine "
Evde de her yere salar artık.
Sonra çocuk büyüyor ve annesine "Yengem mi güzel eşim mi?" diye soran bir densiz oluyor.Ya çocuktur ilk başta eve de kaçıracak tabi ama bahçede olur olmadık yerde altını açarak mahremiyetini zedeliyorlar çocuğun. Hepsi aynı ya hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?